Baie goede diens

Fantastiese diens goede pryse

Supertevreden!

Een zeer kwalitatieve graszoden! Geleverd erg snel en op de afgesproken dag! Extra informatie gekregen over de plaatsing en verzorging van de graszoden, erg handig! Vanaf nu alleen maar hier mijn graszoden aanschaffen!

Netjes afgeleverd en mooie groene/ stevige graszoden.

Mooi en op tijd afgeleverd. Mooie groene zoden. Afgeleverd achterin de tuin op en pallet. Gewoon goed.

Goede levering. Wel sneller dan aangegeven. Was niet thuis. Dacht nog wat tijd te hebben

Uitstekende levering en goede kwaliteit van grasmatten

100m2 graszoden van schaduwgras besteld, ze werden geleverd op de gewenste dag al rond 08:00 uur, dus ik kon meteen beginnen met leggen. Zoden zijn van zeer goede kwaliteit! Slechts 1 rol was van mindere kwaliteit (smaller gesneden) deze heb ik gebruikt aan de zijkant zodat ik er geen last van had. Ondanks het warme weer blijven de zoden perfect.

Meerdere malen gebeld. Een massa aan uitleg zonder verplichting tot kopen. De graszoden waren perfect in orde. Nu bbq aan en genieten van onze fantastische nieuw aangelegde tuin!

Superservice

Snelle levering en verse plaggen1

Snel geleverd goede kwaliteit

Vriendelijke chauffeur goede levering snel goede prijs

Prettig en snel

Goede ervaring, snel en goed met bestellen en leveren en de zoden zijn van prima kwaliteit

Mooi gras en geleverd volgens afspraak. Aanrader!

Zeer hoge kwaliteit

Heel prettig ontvangen en met goed advies huiswaarts over hoe te beregenen en voeding toe te voegen aan de grasmat. Mijn dochter in Didam wilde graag een stukje gras achter het huis en dat is gelukt.

Mooi gras, snelle levering

De zoden komen netjes gestapeld op een pallet binnen. Mooie groene mat met dichte begrassing. Geen plastic troep onder de zoden maar gewoon pure aarde. Er wordt zeker niet te kort aan rollen geleverd, de buurman kon zijn tuin er ook nog van opknappen. Hechten goed en slaan snel aan bij het toepassen van de juiste verzorging.

Verwachtingen overtroffen!

Prima service, perfecte levering, ontzettende aardige chauffeur, en zeer mooie graszoden! Helemaal tevreden!

Zeer mooie graszoden

Graszodenkopen.nl maakt waar wat op de website staat. Graszoden van uitstekende kwaliteit en bij levering blijkt dat ze vers zijn. In één woord, TOP

Teleurgesteld

In principe de kwaliteit van de graszoden is wel goed. Mooie zoden van 2,4x40cm zonder net eronder. Weinig snijafval. Bezorging makkelijk te volgen via een aangegeven link, vertraging netjes geüpdatet. Aardige bezorger heeft zelfs geholpen met de zoden van de kapotte pallet af te halen en in de tuin opstapelen. Weinig snijafval. Minpuntje zijn de hoge bezorgkosten, zelfs duurder dan 20m2 gras. Maar dat geldt voor alle bedrijven. Tweede grote minpunt is de klantenservice die niet reageert op de mail ivm ontstonden probleem nm. engerlingen in de zoden! En niet te weinig. Vrijdag avond graszoden geleverd en direct aangelegd en zondag ontstonden eerste kale plekjes. Ik heb graszoden opgerold en kwam de engerlingen tegemoet. Ik schrok van de hoeveelheid. Ik snap dat er natuurproduct is maar toch Dit verwacht je echt niet. Ze hebben wel een goede smaak. Direct het bedrijf gemaild met een hulpvraag en de snelle oplossing hiervan. Helaas buiten ontvangstbevestiging van m'n mail en devbeloofte binnen één dag te reageren, gebeurde niks tot nu toe. Heel erg spijtig dat graszodenkopen.nl geen verantwoordelijkheid wilt hier nemen en helpen m'n gazon te gaan reden! We zijn er bijna week verder en opzich gras is groen, groeit snel, wortels ook maar helaas de kale plekjes net zo. Ik heb aaltjes aan het werk gezet maar zo is m'n gazon een flink dure grap geworden. En er is nog de vraag of dat helpt.

Mooi gras en makkelijk te leggen

Mijn ervaring is als volgt mooi gras en makkelijk te leggen

Betrouwbare leverancier zelfs als het ongewild fout loopt!

Betrouwbare leverancier! Ook al loopt het fout wordt er samen met de klant naar een gepaste oplossing gezocht die in verhouding staat met de fout.

Makkelijk bestellen en ophalen.

Mooie kwaliteit gras. Makkelijk bestellen en ophalen.

Alles waargemaakt

Goed gras, snel geleverd

Tevreden met aankoop

Zeer tevreden met het hele proces

Ik ben zeer tevreden met het hele proces van bestelling tot aan de levering en uiteraard de graszoden zelf.

de zoden zijn vol en stevig.

ze worden indien het kan tot in de tuin gebracht. geen gele plekken erin, het ligt er nu een dikke week in!

perfecte materialen en mmoi op tijd geleverd

precies op de afgesproken tijd geleverd, en zo vriendelijk om de zoden met de palletwagen bij de poortdoorgang achter neer te zetten ( dat scheelt een hoop gesjouw) pallet netjes geseald en gekoeld geleverd. zoden van gelijke dikte en breedte, waardoor het nauwkeurig en makkelijk gelegd kon worden.

Op tijd geleverd, prima graszoden

Toch wat stress … aar uiteindelijk goed afgelopen

Eerste prognose : levering tussen 14u en 17u. Mijn lieve vrienden waren daar om 18u30 om mijn graszoden aan te leggen. Alleen … geen gras! Maar om ongeveer 20u kwam het verlossend nieuws, terwijl ik stond aan te schuiven om mijn hongerige helpers van lekkere friet te voorzien! “Iris, je gras is er!” Daarna super om te zoen hoe jong en oud in een mum van tijd een prachtig gazon voor mij hebben uitgerold!

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.