Zeer tevreden over de graszoden, graszoden werden door de bezorger heel netjes in de tuin op de plek gezet

Zeer slecht

Te weinig geleverd gras. Paar keer met een medewerker gesproken aan de telefoon die zeiden dat ze het gingen regelen maar tot op de dag van vandaag nog niks gehoord en wacht nog steeds op mijn gras.

Het gras is groener...

Goed product afgeleverd met duidelijke instructie waar ik veel aan heb gehad (en nog steeds). 5 dagen geleden de (schaduw)graszoden gelegd en tot nu toe ben ik tevreden. Kwam netjes aan op een pallet, allemaal goede rollen. Gaat om een stuk van ca 22m2 en ik vind het resultaat top! Nu nog een paar weken besproeien en dan lekker genieten!

Super tevreden

Gras lag mooi klaar op de afgesproken tijd en plaats

te weinig

ik had 2x 1M2 besteld, er is 2x 0,8 m2 geleverd, stom van me , ik had gewoon 3 m2 moeten bestellen voor die paar euro

Uitstekend gras. Goede service

Uitstekend gras. Goede service

Prachtig gras, mooie stevige mat

Levering was snel en kwaliteit prima. Mooie nette graszoden van gelijkmatige dikte. De grasmat ziet er meteen perfect uit.

Vlot en netjes bezorgd.

Mooie groene matten.

Mooie zoden en netjes geleverd

De zoden waren mooi en de levering verliep ook netjes.

Super snelle levering

Kon leverdatum zelf kiezen. Levering na 2 dagen. Op verzoek pallet steeg en zelfs tuin in gereden. Super service. Zoden ongekoeld laten leveren en zien er super uit. Perfect groen nog.

Prachtige grasmat

Levering volgens afspraak en pallets met de zoden werden precies op de goede plek in de schaduw gezet, grind was geen enkel probleem! Stevige en mooi groene zoden. Hulpdesk was zeer behulpzaam. Wij zijn dik tevreden.

Snelle levering.Geen gezeur mooi gras voor je deur

Snel,duidelijk,simpel bestellen.

Zeer positieve ervaring

16 grasmatten besteld. Ze werden gisteren geleverd, geheel conform de afspraak. Zeer kwalitatief schaduwgras. Nu nog afwachten of het gras goed egaal gaat uitgroeien onder de bomen.

Goede en snelle levering van goed gras

Ik was niet thuis toen het gras werd afgeleverd. Maar keurig gezet op de door mij aangegeven plek. Prima service.

Snelle kwaliteit

Op tijd besteld en volgende dag geleverd met prima kwaliteit, Helaas geen voormelding van transporteur gehad.

Snelle levering, mooie kwaliteit graszoden

10/10

Goede kwaliteit graszoden plus prima service

Zeer tevreden met de graszoden, ze liggen er nu zo'n 1,5 week en het ziet er nog groen en mooi uit. Daarnaast kwam ik vrij snel na de bestelling op de website erachter dat ik 3m2 te weinig had besteld. Na het versturen van een mail zijn de drie extra graszoden zonder problemen meegestuurd met de originele bestelling en kon de factuur hiervoor, zonder extra verzendkosten, betaald worden via de mail.

Duidelijke afspraken die helemaal nagekomen worden.

Fijn dat je ervan uit kan gaan dat wat beloofd wordt ook zo nagekomen wordt.

Prachtig gras, snel geleverd!

Prachtig gras, snel geleverd!

Product top, delivery not

We’re very happy with the graszoden. Would recommend a different delivery company though. The man was extremely unfriendly and not cooperative at all.

Echt super servive

Super snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Je kon zien dat de graszoden op een goede en gezonde bodem zijn gegroeid. Ze liggen er heel mooi bij in onze tuin.

Heel hard uitgedroogd

Slechte kwaliteit,eerste en laatste maal bij deze besteld

Heel positief

Netjes op stevige pallets aangeleverd. Mooie rollen gras ( er zaten er een paar tussen die wat minder waren) maar er ligt weer een mooi gazon. Kan helaas geen foto sturen van het resultaat.

Super service

Qualité du produit. Le transporteur était parfait. Entreprise sérieuse; à recommander

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.