Prima ervaring

Levering was op tijd, en de zoden waren van goede kwaliteit. Een aanrader!

Perfect geleverd en verpakt en correct op tijd

Zeer mooi gras !!!!

Netjes verpakt geleverd tit aan de deur. Zou er een volgende keer zeker weer bestellen. Heel blij mee !

Helemaal top

Prima gegaan. Hopelijk over 2 jaar nog steeds zo mooi groen

Komen afspraken na.

Als komt overeen zoals gemeld wordt op de site.

Geen mail gekregen op de dag van de levering, en geen telefoon of sms zoals beloofd. Voor de rest prima.

alles volgens afspraak en prima in orde...een aanrader

Beste alles is goed verlopen en mooi grasmatten dank u en zou het aan iedereen aanraden

Prima bedrijf

Bestelling was snel geleverd, en prima kwaliteit

Zeer mooi resultaat

Ben heel tevreden

Uitstekende prijs/kwaliteit en levering op moment van vragen.

Uitstekende prijs/kwaliteit en levering op moment van vragen.

Top gras voor een goede prijs

Prima kwaliteit en op tijd geleverd.

Mooi groen gras

Mooi groen gras , zonder scheuren of kale plekken, Wij hebben de graszoden zelf opgehaald De jongen die er was heeft geholpen met inladen en was vriendelijk Foto laden lukt helaas niet

Snelle, goede service

Prachtig vers gras

Geweldig mooi gras. Makkelijk gelegd. En nu al een mooi gazon. Jammer dat ik geen foto kon meesturen, max 5 mb. De foto's zijn iets meer.

Makkelijk, snel en behulpzaam

net

Perfecte service

Goede kwaliteit goede service

Binnen 24 uur graszoden geleverd, helemaal blij mee met het snelle handelen en profesionaliteit.

......

Graag had ik een raming van de leveringstijd ontvangen.

Graag had ik een raming van de leveringstijd ontvangen.

Top graszoden, snelle levering en leuke ketel die ze leverde

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heel snel geleverd Correcte klantenservice Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, op tijd geleverd

Mooi kwaliteit zoden, bij anderen wel eens mindere kwaliteit gezien. Aandachtspunt is geen melding vooraf wanneer geleverd, gelukkig vroeg geleverd zodat we aan de slag konden.

prachtig gras op tijd geleverd

graszoden zijn vers en geen onkruidje te bekennen wel regen wormen...is een goed teken..

Julianalaan 3

9462 PG Gasselte

0599-820212

Over Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl is een Nederlandse online specialist in graszoden en tuinproducten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van verse graszoden, ideaal voor het snel en eenvoudig vernieuwen van gazons. Graszodenkopen.nl richt zich op zowel particulieren als bedrijven, met een focus op kwaliteit, snelle levering en deskundig advies voor het creëren van een mooi en gezond grasveld.