Snel en correct

Was snel en heel binnen

Prima keuze

Prima afwikkeling

Snelle levering.

Grote keuze en snelle levering.

KaarsenFakkels levert kwaliteit en de verzending is goed verzorgd.

Na al een keer besteld te hebben, is ook de 2e levering van kaarsen goed verzorgd. De onderneming heeft een uitgebreid assortiment.

gewoon goed

alles volgens afspraak...

mooie kaarsen en een snelle levering

mooie kaarsen en een snelle levering

Snelle levering en lekker geurende kaarsen

De 2e keer dat ik bij kaarsenfakkels heb besteld. En ook nu weer helemaal tevreden.

Leuke producten, snelle levering

uitstekende service!

Duidelijke en overzichtelijke manier van bestellen en snelle levering!

nette overzichtelijke site en snelle levering! Lovin'it

prettig geregeld

TOP.

De ene dag in de middag besteld en de volgende dag in de middag ontvangen. TOP.

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Best goed en toch jammer

De bestelling ging eerst niet goed maar dat werd snel opgelost. Jammer dat van de 8 fakkels er toch eentje was waar met geen mogelijkheid het dopje eraf kregen om te vullen.

Het zijn mooie geurende kaarsen

Ze branden heel mooi

Kaars beroerde kwaliteit

Levering en bezorging verliep prima. Maar bestelde kaars is van slechte kwaliteit. Opbranden gaat sneller dan wordt gezegd. Het lont zat op een plek driedubbel in de kaars. Zorgde voor enorme lekkage.

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over alles maar 1 ding vind ik onnodig waarom als het in een doos zit en waarom moet het dan nog in een andere doos

altijd goed

bestellingen bij deze firma gaan altijd soepel. Snelle en zorgvuldige verzending , producten zijn goed verpakt.

Zeer snelle levering. Ben er blij

Accuraat en goed

Prachtige lange wijnrode kaarsen.

Heel elegante en fraaie kaarden.

Fijne, duidelijke communicatie

Van mijn bestelling bleek niet alles op voorraad te zijn. Ik ben hier meteen over geïnformeerd en dat was heel prettig.

In 1 zin prima

elders moeilijk verkrijgbaar product – scherp geprijst

Bij KaarsenFakkels.nl heb ik iets kunnen bestellen, wat ik elders nergens kon vinden. Het was ook nog eens scherp geprijsd. Zulke onderscheidende webwinkels zouden er meer moeten zijn. De afhandeling was verder helemaal zoals het hoort.

Snelle levering, goede producten

Laatste keer eigen merk stompkaarsen gekocht. Veel goedkoper dan Bolsius kaarsen en kwalitatief minstens net zo goed.

Meer dan goed genoeg.

Duidelijke website, en kaarsen komen goed verpakt aan.

Heel netjes en snel

Alles op tijd ontvangen en alles netjes in orde

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf