Heel snel en mooie kaarsen!

Snelle afhandeling en levering

Alles top geleverd

Bestellingen worden snel en goed afgehandeld

Hoge kwaliteit. Waar voor je geld.

Prima Produkt

Goedkoop en snelle levering

Fijne en vlotte afhandeling van bestelling

Goed assortiment, vlotte afhandeling van mijn bestelling

Goed!

Snel geleverd en goed product

Super snel geleverd

Bestellen ging goed, levering super. Goed verpakt Blij mee Willen we gebruiken voor 5 mei estafette van uit Wageningen naar Rijssen

Netjes verpakt

Duidelijk en snel.

Duidelijke website, snelle levering en afhandeling.

Goede kwaliteit veel verschillende soorten kaarsen

Goede kwaliteit en veel soorten kaarsen

Deze fakkels gekocht als verjaardagskado voor iemand die haar 40e verjaardag vierde. Zij is gek op haar tuin en deze fakkels leek ons wel een geschikt kado. De jarige was er erg blij mee en de fakkels stonden de volgende dag al te branden. Al met al een schot in de roos. En het leuke is ... wij vinden ze zelf ook heel mooi dus we hebben er ook maar twee voor onszelf gekocht. Ron en Jacquelien

Nette service

Grote Bolsius kaarsen besteld, prima product. Contact over bestelling was netjes en snel. Bezorging door PostNL waardeloos

Goede prijs plus kwaliteit,snel,betrouwbare levering,mijn compliment

Snelle levering en uitstekende prijs

!!!!!!!!!!

helder en accuraat

De bestelling is eenvoudig en duidelijk te maken en de bezorging is voortvarend en het aangekochte product is goed verpakt; ga zo door!

ruim aanbod, snel geleverd

Zondag besteld, dinsdag geleverd. goed aanbod, ook voor minder gangbare maten. De track-and-trace-code heb ik niet ontvangen; desondanks de kaarsen snel geleverd.

Snel geleverd en precies wat we bedoelde

Snelle levering en goede opvolging

Snelle levering, goede communicatie en goede opvolging.

bestelling via de website lukte slechts na 'n hulpvraag

In eerste instantie had ik alleen de noodzakelijke cookies geactiveerd en kon ik wel de winkelwagen vullen, maar niet afrekenen. Nadat ik dat gemeld had en het probleem opgelost zou zijn heb ik diezelfde dag nogmaals op dezelfde wijze geprobeerd en ook toen kwam ik niet verder. De volgende dag heb ik meteen alle cookies geactiveerd en kon ik wel bestellen en afrekenen.

Dank voor de snelle levering

Het lont zit mooi in het midden zodat de rode plastieken beker niet gaat smelten.

Fijne ervaring

Wordt snel geleverd. Bij vragen professioneel geholpen.

De bestelling was er snel. Goed product en goed verpakt.Voor iedereen aan te bevelen.

Nobelstraat 10

5051DV Goirle

013-8502002

Over KaarsenFakkels.nl

De grootste webshop van de Benelux met kwaliteit kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels voor particulier, Horeca en bedrijf