Snelle levering voor een goede prijs en veel op voorraad
groot assortiment en makkelijk te vinden
goederen zijn snel (gedeeltelijk) geleverd, dat is op zich prima. alleen werd het in totaal 4 pakketten aangeleverd, terwijl dit makkelijk in 1 collo had gekund. voor ons was dit op zich geen probleem want franco, maar het lijkt me voor de afzender onnodige verzendkosten opleveren. wij krijgen na de bestelling ook veel emails met reclame en andere dingen. hier hebben wij niet om gevraagd.
Beste John, Bedankt voor je feedback en beoordeling. Wij hebben even telefonisch contact gehad en de feedback besproken. Doordat er voor sommige artikelen meerdere picklocaties worden gebruikt, lukt het niet altijd om alle artikelen bij elkaar in te krijgen. Dit is wel iets wat onze aandacht heeft en waar aan wordt gewerkt. Onze Marketing afdeling is bezig om het mailverkeer te analyseren en te beperken/te combineren. Wij nemen de feedback mee. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik heb niet vaak iets nodig, maar als ik iets bestel is het er (meestal) de volgende werkdag. Prima tevreden.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
een hoop producten op de website en makkelijk geregeld
Beste Timo, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
levertijden is wel lastig te zien.
Echter het aantal mails wat ik kreeg naar aanleiding van de bestelling was op zijn zachtst gezegd overweldigend ( in negatieve zin) Zowel over de bestelling als over de ervaring Wellicht een overweging om daar eens naar te kijken Gr Gijs
Beste Gijs, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Er loopt op dit moment een project om alle mailingen die worden verzonden naar aanleiding van een order te herzien. Hopelijk snel tot een volgende keer. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
eerste bestelling is goed gegaan
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Indi is voor ons de ideale partner met de juiste balans tussen prijs, aanbod en snelheid. De service is snel
Beste Matthijs, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden over ons zijn en bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Snel gevonden wat ik zocht, prima prijzen, snelle levering.
Beste Eric, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Bestellen ging goed, ook het contact wat ik gehad heb was zeer prettig. Enig ding wat ik niet zo prettig vond is het Belgische rekeningnummer.
Beste John, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
in het brede assortiment is het vinden van de juiste spullen eenvoudig. met de enorme voorraad is een snelle levering meestal van zelfsprekend.
Beste Merlijn. Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
snel makkelijk en snel geleverd
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling!! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
de zoekmachine op de indi site werkt niet altijd even goed, ik zoek vaak met steekwoorden via google en dan vindt ik het wel op jullie site, vooral als de benaming niet helemaal duidelijk is
Beste Nick, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Onze zoekmachine heeft achter de schermen de hoogste prioriteit en hier worden doorlopend verbeteringen in doorgevoerd. Onze IT collega's zijn benieuwd naar nog meer feedback en nemen even contact met je op. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
fijne winkel, snelle levering en goeie prijs kwaliteit verhouding, vanaf nu altijd hier de onderdelen bestellen
Beste Sander, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat wij je vaker terug gaan zien! Tot snel. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Bouten en moeren besteld. Bouten snel geleverd, heel fijn. Moeren blijven uit, bouten zijn nu ook niet te gebruiken. Geen idee wanneer die moeren er nu opgedraaid kunnen gaan worden. 't Is maar een klein ordertje, maar zo wordt je als Klant niet echt blij.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Helaas is 1 van de 2 bestelde artikelen nog niet op voorraad. Wij zijn voor je bezig om duidelijkheid te krijgen over de levertijd en houden contact via de email. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
goed materiaal voor correcte prijs
Beste, Bedankt voor je beoordeling ! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
EEn kleine bestelling geplaatst. Werd probleemloos in een kleine passende verpakking aangeboden. En was snel bezorgd. Het assortiment was eenvoudig te vinden en overzichtelijk
Beste Jos, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent en bedankt voor je beoordeling ! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Goed geholpen maar helaas niet de juiste spullen kunnen krijgen omdat de verpakking te groot was. wel goed geadviseerd en uiteindelijk fysiek bij een detaillist kunnen slagen.
Beste Chiel, Bedankt voor je beoordeling. Voor vragen over leveringen, verpakkingseenheden en artikelinformatie kan je altijd contact opnemen met onze Klantenservice en Productspecialisten. Wij denken graag mee naar een alternatief of andere oplossing. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Helaas moet ik lang wachten voor dat ik verder kan
Beste Gerard, Bedankt voor je beoordeling. Helaas heeft onze leverancier problemen om het bestelde product weer te leveren. Hierdoor loopt de levertijd helaas veel vertraging op. Wij proberen een alternatief te regelen en houden je op de hoogte. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Snel geleverd en netjes verpakt. Goed en duidelijk assortiment met goede omschrijvingen
Beste Emiel, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent en bedankt voor je beoordeling ! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Snel geleverd. Retourproces verliep vlot.
Beste, Bedankt voor je beoordeling ! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Heb een week geleden een onderdeel besteld, krijg allemaal mail van Indi, maar geen pakketje. Jeroen Pak.
Beste Jeroen, Helaas was het product niet op voorraad op het moment van bestellen. Wij proberen dat zo duidelijk mogelijk aan te geven door middel van de voorraadcontrole en in de winkelwagen zelf. Wij hebben even telefonisch contact gehad en de situatie besproken. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Goede website makkelijk bestellen. Snelle levering. Eventuele retour goed geregeld.
Beste Gerrit, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent en bedankt voor je beoordeling ! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Helperpark 286-1
9723 ZA Groningen