Snelle levering voor een goede prijs en veel op voorraad

goed en snel

groot assortiment en makkelijk te vinden

snelle levering, te veel emails naderhand

goederen zijn snel (gedeeltelijk) geleverd, dat is op zich prima. alleen werd het in totaal 4 pakketten aangeleverd, terwijl dit makkelijk in 1 collo had gekund. voor ons was dit op zich geen probleem want franco, maar het lijkt me voor de afzender onnodige verzendkosten opleveren. wij krijgen na de bestelling ook veel emails met reclame en andere dingen. hier hebben wij niet om gevraagd.

Eenvoudig zoeken, bestellen en snelle levering

Ik heb niet vaak iets nodig, maar als ik iets bestel is het er (meestal) de volgende werkdag. Prima tevreden.

lekker makkelijk

een hoop producten op de website en makkelijk geregeld

levertijden is wel lastig te zien.

Echter het aantal mails wat ik kreeg naar aanleiding van de bestelling was op zijn zachtst gezegd overweldigend ( in negatieve zin) Zowel over de bestelling als over de ervaring Wellicht een overweging om daar eens naar te kijken Gr Gijs

tot nog toe positief

eerste bestelling is goed gegaan

Snelle levering en goede service

Indi is voor ons de ideale partner met de juiste balans tussen prijs, aanbod en snelheid. De service is snel

Overzichtelijke website, groot assortiment

Snel gevonden wat ik zocht, prima prijzen, snelle levering.

goed bereikbaar, vriendelijke mensen

Bestellen ging goed, ook het contact wat ik gehad heb was zeer prettig. Enig ding wat ik niet zo prettig vond is het Belgische rekeningnummer.

Snel verstuurd en gelukkig ook goed ingepakt

mooi assortiment en kwalitatieve producten.

in het brede assortiment is het vinden van de juiste spullen eenvoudig. met de enorme voorraad is een snelle levering meestal van zelfsprekend.

snel makkelijk en snel geleverd

de zoekmachine is lastig

de zoekmachine op de indi site werkt niet altijd even goed, ik zoek vaak met steekwoorden via google en dan vindt ik het wel op jullie site, vooral als de benaming niet helemaal duidelijk is

Super winkel

fijne winkel, snelle levering en goeie prijs kwaliteit verhouding, vanaf nu altijd hier de onderdelen bestellen

Snel maarliefst compleet

Bouten en moeren besteld. Bouten snel geleverd, heel fijn. Moeren blijven uit, bouten zijn nu ook niet te gebruiken. Geen idee wanneer die moeren er nu opgedraaid kunnen gaan worden. 't Is maar een klein ordertje, maar zo wordt je als Klant niet echt blij.

goed materiaal voor correcte prijs

Zorgvuldig en vlot

EEn kleine bestelling geplaatst. Werd probleemloos in een kleine passende verpakking aangeboden. En was snel bezorgd. Het assortiment was eenvoudig te vinden en overzichtelijk

Snel, vakkundig geholpen

Goed geholpen maar helaas niet de juiste spullen kunnen krijgen omdat de verpakking te groot was. wel goed geadviseerd en uiteindelijk fysiek bij een detaillist kunnen slagen.

Vandaag besteld over 3 weken in huis

Helaas moet ik lang wachten voor dat ik verder kan

Goed en duidelijk assortiment

Snel geleverd en netjes verpakt. Goed en duidelijk assortiment met goede omschrijvingen

Snel geleverd. Retourproces verliep vlot.

Er is helaas nog steeds niks geleverd.

Heb een week geleden een onderdeel besteld, krijg allemaal mail van Indi, maar geen pakketje. Jeroen Pak.

Goede website makkelijk bestellen

Goede website makkelijk bestellen. Snelle levering. Eventuele retour goed geregeld.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen