Netjes alles volgens omschrijving/ bestelling en op tijd ontvangen

Belachelijk veel verpakkingsmateriaal

Ik bestel best vaak materialen bij INDi en het valt me op dat er ontzettend veel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Een grote doos met meer dan 50% vulmateriaal is meer regel dan uitzondering. Ik ben wel tevreden over de bestelde goederen, orderafhandelingen enz., maar de verpakking slaat echt nergens op.

Gewoon goed

Ik heb een afspraak gemaakt over de korting, en de korting is ook gewoon geven bij de volgende bestelling.

Triest

Nooit meer gereageerd op mijn app jullie geven een zelfde beschrijving voor 3 verschillende producten maar de kleur is totaal anders van het staal het ringetje was rvs moer zwart gespoten en draadstang kaal staal.. triest dat jullie niet meer opnemen en niet meer reageren op de app. Zal het waarderen als ik mijn geld terug krijg.

Snel, correct en vakkundig

Advies was snel gegeven en van goede kwaliteit, evenals de levertijd

Ruime voorraad, snelle levertijd

Prima leverancier, het zoeken op de site is wel voor verbetering vatbaar, maar al met al ruime voorraad en snelle levering

Fantastische service

Wat een fantastische service, een onmisbaar onderdeel van de bediening van onze boot dat wij met spoed nodig hadden en door omstandigheden niet langs reguliere weg op tijd kon worden geleverd werd met een speciale koerier dezelfde dag alsnog geleverd! Chapeau!

Makkelijk bestellen, groot assortiment

We waren op zoek naar specifieke rood koperen ringen en bij INDI waren ze relatief makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen én snel in huis. Top!

Keurig

Nette prijs, snelle en keurige levering

een uitstekend bedrijf met een groot assortiment

ik vond het zeer attent dat ik een telefoontje kreeg en welkom werd geheten door jullie en wij in het vervolg op rekening konden kopen

Snelle en correcte levering

uitgebreid gamma, snelle nacht levering, bij vragen altijd product specialist bereikbaar. Bij foute levering, wordt dit snel en goed opgelost.

redelijk goed

Goed alleen als er iets mis gaat is het niet terug te draaien met leverdatum bijvoorbeeld Wij halen altijd de goederen af en we kunnen niet zien wanneer we afhalen en wanneer er bezorgd wordt al meerdere malen aangegeven en gaan we mee aan de slag maar is nog steeds niet opgelost

Nog niet zo heel blij

2 doosjes waren open gegaan met verzending. Inhoud lag door de hele doos. Een paar dagen later werd ik netjes opgebeld en heb ik het even geëvalueerd. Was voor mij belangrijk dat ze dit als feedback mee namen om het in de toekomst te voorkomen. Dat gingen ze doen zeiden ze!

Zeer goed.

Goede ervaring mee.

Netjes geleverd conform verwachting

De filterfunctie op de webshop werkt niet optimaal. Tevens zou het zeer prettig zijn om een sorteerfunctie toe te kunnen passen.

Fantastisch bedrijf

Ik moest met spoed 2 pompen hebben en dat is ook gelukt, dankzij dit bedrijf. Er werd goed meegedacht naar oplossingen. Zeer vriendelijk medewerker.

Goed klantcontact, en meedenkend

Zeer positief

Super goede service en snelle levering!

Groot assortiment, veel voorraad. Er was een klein dingetje wat niet goed was en dat is helemaal super opgelost, zonder gedoe. Echt verrast door de goede service! Top bedrijf!

Snelle bestelling en levering

Had enkele kleine onderdelen nodig, deze werden snel geleverd.

top klantenservice!

Onderdeel besteld, niet compleet geleverd. na telefonisch contact direct de dag erop opgelost door INDI. PERFECT!

gewoon goed

duidelijke website

aankoopproces stroef

Als er een fout wordt gemaakt in het toevoegen van adresgegevens kan je in het systeem niet helemaal terug.. en zelfs als je opnieuw invoert kan je niet opnieuw je gegevens wijzigen van partikulier naar zakelijk.. Ook werd bij de bezorging niet iets achtergelaten of bij de buren afgegeven....

mooie snelle levering

ruim assortiment en een snelle levering

goede webshop

Werkt goed. webshop is duidelijk. Wat het nog beter zou maken voor mij: - betere korting -achteraf betalen (zodat je de bestelling kunt afronden waar de klant bij staat) - nacht levering (aanmelden via website werkt vandaag niet, ik zal binnenkort nog een keer proberen) - assortiment gelijk maken als van Kramp. (voorbeeld van vandaag: Facom set gereedschap bekleding CRD5PB heeft kramp wel en Indi niet.

Order gewoon netjes uitgevoerd

Als nieuwe klant voor het eerst bestelling geplaatst. Wat voorradig was is ook netjes geleverd.

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen