Snelle verzending
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Duidelijke website en assortimentsoverzicht. Snelle levering
Beste Marinus, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Snel en gemakkelijk bestellen uit een groot assortiment
Beste Valentijn, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Beste Auke, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik kon goed vinden wat ik zocht en het perfecte onderdeel snel ontvangen
Beste Piet, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
De juiste spullen op kort termijn ontvangen
Beste Arjen, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Nog net op de valreep iets besteld, iets na zessen...toch de volgende dag keurig geleverd. Klein issue met de prijs werd meteen keurig opgelost. Top!
Beste Peter, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Vakbekwaam geholpen
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik ben sinds kort mijn eigen bedrijf gestart waarvoor ik een aantal onderdelen nodig heb die ik bij INDI heb besteld. Het assortiment is zo groot dat ik bijna alle benodigdheden bij INDI kan bestellen. Het is altijd fijn om al je onderdelen bij dezelfde site te kunnen bestellen en de juiste service kunt krijgen bij vragen.
Beste Niels, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Alleen de prijzen zijn bv tegenover bv GRANIT niet concerterend , dat is wel jammer verder wel goede service en van wat ik nu weet alles op voorraad
Beste, Bij INDI werken wij met persoonlijke prijzen en die worden bepaald op basis van een aantal voorwaarden. Dit verschilt ook per klant en het kan zijn dat de prijzen bij sommige klanten niet aantrekkelijk genoeg zijn ten opzichte van hun andere leverancier(s) Fijn dat je verder tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik had een bestelling gedaan, echter werd een deel een dag later bezorgd en de rest pas 2 dagen later. Het zou netjes zijn als indi zelf melding hiervan maakt en niet dat je zelf er achter moet komen.
Beste Job, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Na het versturen van de order kan je de voortgang bijhouden via de Track & trace linkjes die je via de email ontvangt of die je in de webshop onder 'Verzendinformatie' terug kan vinden. Hopelijk kan je hiermee uit de voeten, je kan ook altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Bouten welke ik nodig had kon ik meteen bestellen. Kon ook in kleine aantallen. Dus pefect voor Matic
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Overzichtelijk makkelijk en snel
Beste Mike, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Alles perfect geregeld binnen het bestelproces. Jammer dat de kortingscode bij een volgende bestelling niet geactiveerd kon worden. Maar dat is gelukkig een kleinigheid.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Groot assortiment en snelle levering
Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Eerste bestelling in eerste instantie met goed vertrouwen geplaatst, goede prijs en redelijk snel geleverd. Echter kwam een dag later meteen het bericht dat hier 3 weken overheen zouden gaan.
Beste Joost, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij hebben contact gehad over de situatie en deze besproken. De levertijd van de bestelde delen waren helaas langer dan eerst werd aangegeven. Uiteindelijk is de zending toch eerder verzonden en heb jij de spullen toch op tijd ontvangen. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ben daar uitstekend geholpen toen bleek dat mijn pakketje verloren was gegaan bij DHL
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Na een incomplete order te hebben gestuurd, heb ik deze bij kunnen stellen dmv goed telefonisch contact. Aardige medewerkers en artikelen zijn goed verpakt!
Beste Joost, Fijn om te horen dat je zo tevreden ons bent. Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
snelle reactie
Beste Koop, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik kon makkelijk zaken zoeken en vinden op de site. Concurrende tarieven. En de volgende dag geleverd, precies volgens bestelling.
Beste Philip, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Alles makkelijk te vinden op de website . Telefonisch contact ook goed . klantvriendelijk
Beste Martijn, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
snel geleverd scherpe prijzen
Beste Robert, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Prettige bestelside, voor mij heel overzichtelijk.
Beste Eric, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Super snel verzonden en in huis. Mis alleen een pakbon bij de bestelling
Beste Jennifer, Bedankt voor je beoordeling! De pakbon versturen wij ook digitaal via de email bij de verzendbevestiging. In sommige gevallen wordt er gebruikt gemaakt van een 'contentlabel' een sticker met dezelfde informatie als op een pakbon. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Het ruime assortiment bevalt goed, prijzen zijn over het algemeen erg scherp.
Beste Rick, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Helperpark 286-1