Afwachten

Het is onze eerste bestelling. Onze 1e opmerking is dat de contactpersoon in de afleveradres wel op de bevestiging staat maar niet op de verpakking/doos. Dus intern maar even afwachten waar de materialen blijven i.v.m. met het ontbreken van een contactpersoon of projectnummer.

Snel en goed.

Goede kwaliteit spullen ontvangen en snel verstuurd.

Snel

Snel en correct

Goed service

Fijn om met jullie samen te mogen werken. Korte lijnen en problemen worden snel opgelost.

Slechte levering

Maandag een week geleden besteld en dinsdag een week later geleverd, veel te laat dus.

Verzending duurt lang

Tankdoorvoer besteld. Netjes een mailtje gekregen dat deze verstuurd is. Na een week nog niets ontvangen. Jammer site en afhandeling zien er goed uit.

mijn bestelling was niet compleet

ik heb 5 keringen besteld..heb er maar 2 gekregen

ZWAAR OPGELICHT

we hebben afgelopen week, 6 (ZES) rollen papier gekocht (we dachten dat 6 pakjes van 6 rollen waren) voor een bedrag van 94 euro ex btw, terwijl die dingen per rol 3 tot 4 euro kosten, wij hebben helaas bijna 16 euro per rol betaald. Dus wees voorzichtig, je wordt zo genaaid met kleine lettertjes.

makelijk en overzichtelijk

makelijk en overzichtelijk

Klantvriendelijk

Ik heb indi leren kennen door het sponsorschap aan master milo en nu had ik zelf kratjes en een krat nodig ja dan kom je toch bij indi uit ze zijn handig en hanteerbaar.de webshop is goed en makkelijk in gebruik,het enige minpuntje was geen track en trace gekregen.

Snelle levering,

Zeer slecht wegens niet nakomen afspraken verzending

Na contact te hebben gehad via whatsapp gevraagt wanneer ik mijn bestelling binnen zou krijgen. ‘Morgen’ was het antwoord. Nu 7 dagen later nogsteeds niet binnen gehad. Zeer slecht!

top service en snel geleverd

Snelle service via de site en snel geleverd. verpakking voor het versturen kan efficiënter.

Zeer snelle levering, goede prijzen.

Binnen het MKB is het vaak hectisch om iets snel in huis te hebben. De prijs is dan van ondergeschikt belang. Dij INDI heb je dé beste prijs én een snelle levering.

heb al langere tijd ervaring met indi bij mijn voorgaande werkgever.

Twee dagen later dan beloofd

En dat is jammer. Produkt is wel zoals het hoort te zijn.

Snelle levering en reacties op vragen

Prima gereedschap, op tijd geleverd

Kort duidelijk en snel

Duidelijke bestel overzicht goede info na bestelling wat status is en snelle levering

Mooi artikel

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Goed product en nette prijs.

Good service, product was good and arrived quickly.

Onlangs wat besteld bij INDI, de site is duidelijk en overzichtelijk en het product wordt snel verzonden. Ook vroeg ik iets over een product via de mail, waarop ik meteen een duidelijke reactie kreeg.

supersnelle levering

Binnen 2 uur gereedschap geregeld en binnen, waardoor de werkzaamheden minimaal vertraging hebben opgelopen.

goede service

Order snel verzonden

duidelijke site en super snelle levering

Mijn ervaring met Indi is super goed

Helperpark 286-1

9723 ZA Groningen