Als tij dgoed en duidelijk en snelle levering
Beste Mathij, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik had twee keerkringen besteld per ongeluk 1x geleverd na mail medegedeeld binnen dag tweede binnen super service
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Wij hadden bijzondere wensen en jullie boden service zonder grenzen.
Beste Arthur, Bedankt voor je beoordeling en bedankt voor je mooie compliment! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
snel en duidelijk
Beste Martijn, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Goede eerste ervaring met Indi. Ruim assortiment. Alles wat ik nodig had bleken zij te hebben. In tegenstelling tot de meeste online techniek/bouw winkels een hele snelle bezorging. Producten precies zoals geadverteerd. Niks op aan te merken.
Beste Sicco, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Ik had met enige spoed een filter besteld in het weekend. Ik was zeer verrast dat deze maandag al werd bezorgd. Ook de prijs is zeer netjes. Dus zeer tevreden over alles!
Beste Janco, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over INDI! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Je moet van sommige onderdelen de exacte benaming/onderdeelnummer weten om het te kunnen vinden.
Beste Jan, Bedankt voor je feedback en beoordeling! Achter de schermen wordt druk gewerkt om de zoekfunctionaliteit te verbeteren, zodat je bij een eventuele volgende order je producten sneller kan vinden. Mocht je er echt niet uitkomen, kan je altijd (telefonisch) contact opnemen met een van onze product specialisten, dan kijken wij graag met je mee. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Pakketje was langer onderweg dan gewenst, stuurde zonder problemen het zelfde product nogmaals op om er zeker van te zijn dat wij het zouden ontvangen. uiteindelijk 2 keer ontvangen en het dubbel verstuurde product hoeft niet retour. zeer snelle reactie op mail wat erg fijn is.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Er was wat mis gegaan maar na 1 telefoontje gelijk opgelost goed geholpen!!
Beste Mike, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Duidelijk en overzichtelijk site. Snelle reactie van de bevestiging op de mail. Producten snel en goed ingepakt binnen. Ik ga hier zeker vaker bestellen! :)
Beste Marijn, Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over INDI! Wij zien je graag een volgende keer bij ons terug. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Tot nu toe ben ik nog zeer tevreden alleen pas was er iets al 2 dagen geleverd en toen kreeg ik pas een mail dat het product verzonden was. Die mail was dus een beetje te laat maar dat is verder geen probleem geweest.
Beste Matthijs, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Naar aanleiding van mijn eerste negatieve beoordeling is er contact met mij opgenomen. Mijn klachten doorgenomen, en daarmee aan de slag gegaan tot alles opgelost en geleverd was. Boven verwachting!!!
Beste Theo, Bedankt voor je beoordeling. Helaas was het bestelde product niet op voorraad. Gelukkig hebben wij na overleg met onze productspecialisten en jou een alternatief gevonden en deze alsnog kunnen leveren waardoor je weer verder kon met je project! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Originele beoordeling
Na een week nog niets ontvangen. Zelfs geen bericht wanneer ik eventueel iets mag verwachten.
Op zoek naar een v-snaar voor mijn oudere kolomboormachine werd ik door 8 bedrijven de deur gewezen : “particulieren helpen wij niet” ( hoop dat ze persoonlijk ook eens ervaren hoe dat voelt ) Bij INDI werd ik dus wel geholpen, met een originele v-snaar kon ik binnen 24 uur weer gebruik maken van mijn machine. Compliment voor het assortiment en kom graag weer terug.
Beste dhr Valk, Bedankt voor deze mooie review en compliment! Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen aan het juiste product. We zien je voor een volgende keer, graag weer terug. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
hoe het hoort
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
De levering wordt precies op tijd gebracht. En erg snel. Zeer tevreden over deze zaak.
Beste Henk, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Onderdeel van duo-bureau nodig, was op voorraad en snel geleverd en voor een nette prijs.
Beste Ed, Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
22-05 besteld en nog steeds niet binnen.
Beste Joep, Bedankt voor je beoordeling. Inmiddels is er contact geweest en is het probleem gelukkig opgelost en kan jij weer verder met je klus! Wij nemen de feedback mee die we van je hebben ontvangen om onze dienstverlening te verbeteren. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Product vlot geleverd en goede kwaliteit
Beste Jos, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Beste Cees, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Eerste bestelling. Duidelijke site maar kan altyd beter. Snel en alles correct geleverd.
Beste Eddy, Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn achter de schermen altijd bezig om zaken te verbeteren, hopelijk kunnen wij je de volgende keer nog beter van dienst zijn. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Snelle levering.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling. Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Vlugge en correcte verzending
Beste Wim, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de vlotte afhandeling van jouw order! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Enige slijponderdelen besteld, maar vanwege toeleverings probleempjes vast een gedeelte van de bestelling toegeleverd gekregen. Rest volgt.
Beste Piet, Bedankt voor je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Bestelmogelijkheid via de website is prettig. Communicatie over de status van de order / betaling / verzending is prima. Levertijd/beschikbaarheid van product is duidelijk en worden snel geleverd.
Beste Maarten, Bedankt voor je uitgebreide feedback en je beoordeling! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Tot nu toe 1 ervaring met indi, en die is heel erg goed. Spullen werden snel verzonden en goed verpakt.
Beste Roy, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Hartelijke groet, Robbert Team INDI
Helperpark 286-1
9723 ZA Groningen