Verassend en snel

Snelle levering en extraatje erbij. Mooi ingepakt. Verassend.

Snel geleverd goede kwaliteit

Heerlijk om uit te pakken

Ik heb spulletjes voor mezelf besteld omdat ik jarig ben deze week. Het ontvangen voelde net alsof ik het van anderen kreeg. Er zat heel veel liefde en kleine cadeautjes bij het pakket. Super leuk om uit te pakken!

Een feestje om uit te pakken

Mijn eerste bestelling bij jullie, maar vast niet de laatste! Behalve dat het ontzettend snel binnen was, was het uitpakken een feestje. In alles was te zien en te merken dat je de producten bij iemand besteld die behalve een product ook een goed gevoel wil achterlaten. De sjablonen zien er prachtig uit, zijn goed en makkelijk in gebruik. Daarnaast de extraatjes in het pakketje, ze zijn allemaal al veelvuldig gebruikt met carnaval :-)

Snelle levering van mooie producten

Een bedrijf met mooie producten en korte lijntjes. Ik stelde vrijdagavond (net voor carnaval) een vraag en zaterdag ochtend al een antwoord en een oplossing voor mijn probleem. Echt super! Ik kom zeker terug als ik iets nodig heb

Snel en meer dan ik besteld had!

Het was een feestje om het pakketje uit te pakken. Wat leuk om en pakketje te ontvangen dat met zoveel zorg is verstuurd.

Wat een feestje het pakketje en zo snel geleverd

Zo leuk en gezellig ingepakt, ik deelde het zelfs met mijn vrienden omdat ik er super vrolijk van werd. Dinsdags besteld, woensdags binnen. En zelfs het sjabloon was gepersonaliseerd wat ik had besteld. Met een klein extraatje maakt het helemaal leuk om bij crearose te bestellen!

Fantastisch!

Je bestelling ontvangen met allerlei kleine attenties erbij. Heel leuk!

Super service

Helaas was het 1e pakket niet aangekomen. Ze hebben me ontzettend goed geholpen door het pakket nogmaals te versturen, dat waardeer ik echt enorm. En dan komt het pakket binnen en is het zo leuk verpakt met een leuke verrassing erbij. Super service en gastvrijheid!

Snelle bezorging. Fijne communicatie. Zeer zeker aan te raden. Bedankt :)

Met zichtbare zorg en aandacht verpakt!

Bij het open maken van mijn pakketje verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Uiteraard wist ik wat ik besteld had. De verrassing zat ‘m in de zorg en aandacht waarmee de (overigens mooie) spulletjes waren ingepakt en de toegevoegde leuke attenties.

Super!!

De prijzen voor de artikelen die ik wilde bestellen waren lager dan op andere sites en ook de levering was heel snel. Het pakketje toverde inderdaad een lach op mijn gezicht hoe het was ingepakt met allemaal lieve woorden en cadeautjes. Echt super! Ik zal zeker nog eens komen shoppen op de site!

Snel verzonden, en nog een klein cadeautje erbij, helemaal leuk.

Snelle levering, mooi ingepakt en nog een paar kleine sjabloontjes cadeau gekregen.

Snelle verzending en heel leuk verpakt!

Als carnavalsvereniging hebben we hier perfecte schmink sjablonen kunnen scoren! De verzending en service was super goed en snel! Ook in het pakketje zaten nog allemaal extra leuke dingen! Heel blij mee, bedankt.

Geweldig verzorgd!

Mooi ingepakte bestelling, snelle verzending.

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt en super leuk ingepakt!

Ik werd netjes geïnformeerd over de bestelling en levering, alles was zorgvuldig ingepakt en compleet. Het was een feestje om mijn order te ontvangen. Er zat zelfs een extraatje bij. Super goede service!

Kadootje

Het zag er geweldig uit. Ik wist wat ik besteld had, maar door de zorg waarmee het verpakt was werd het echt een kadootje. Dank

Goede ervaring!

Bestelling ontvangen. Inhoud zoals verwacht, netjes ingepakt en klein extraatje. Erg tevreden!

Gweldige op maat gemaakt sjabloon

Super geholpen

Echt een kadootje

Wat een liefde en zorg steeks crearose in hun pakketjes. Van de lieve extraatjes tot een boodschap voor de postbode. Ik werd er heel blij van. En ook nog eens snel en goed verpakt geleverd. Top!

Superleuk!

Wat een leuke verrassingen zaten er bij mijn bestelling. Het voelde als een cadeautje. Superleuk! Dank je wel!

Verassend

Leuk sjabloontje extra en afdek sjabloon. Thx

Snel en goed

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit en ook nog leuke verrassingen erbij. Top!

Top geregeld!

Ik ontving mijn bestelling heel snel en compleet. Overcompleet zelfs, want er zaten een paar verrassingen in. Hoe leuk is dat!

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde