Heel blij mee

Ik ben heel blij met de sjablonen die ik heb besteld, ik kreeg er zelfs nog wat extra's bij. Het voelde echt als een cadeautje! Het duurde even voor ik het binnen had, maar dat lag aan de drukte bij postnl, want ik kreeg van crearose al snel na mijn bestelling dat het pakketje verzonden was. Bedankt!

Mooie spullen en snelle levering

Site met ruime keuze en schappelijke prijzen. Bestellen ging snel en makkelijk. Bezorging was super snel en uitpakken was een feestje! Ook al was de bestelling met iets voor mijn werk, was het toch een cadeautje om uit te pakken omdat ze er echt iets moois en liefs van gemaakt hadden.

Super snelle levering, producten zoals omschreven, netjes verpakt!

Helemaal top!

Allemaal leuke extra's en cadeautjes bij mijn bestelling ontvangen. Helemaal leuk!

Altijd snel en een leuk presentje erbij.

Alles netjes en optijd binnen. Goede levering. Leek een beetje verpakt, verrast ook door de extra's. Zelf ben ik alleen niet zo van de ballonnen, er zat een kleine balloon bij. Dat is eigenlijk het enige min puntje dat ik kon vinden.

Uitpakken was een feestje!

Pakket was net op tijd binnen, als lag dit aan PostNL en niet bij CreaRose. Eenmaal binnen was het een feestje om uit te pakken! Extra kadootjes, veel zorg besteedt en goede producten

Prima ervaring

Mooie producten en snelle levering. Ga hier zeker nog een keer bestellen! Er was iets mis gegaan waardoor een verkeerd product geleverd was. Hierover contact gehad via de app en dit werd vervolgens goed opgelost.

Goede en top service

Hele goede service en snelle verzending!!

Top service en snelle levering!

Woensdag eind van de middag besteld en vrijdag mijn bestelling al binnen. Goed ingepakt met verschillende kadootjes erbij. Hele mooie sjablonen. Bedankt voor de goede service.

Super snel en leuk

Elke keer als ik bestel zit er een klein cadeautje bij de bestelling. Ik verheug me op het leuke verpakken. Top Breda en co. Ga zo door.

Steeds een fijne shopping ervaring

Al meermaals bij CreaRose besteld en steeds heel tevreden. Pakketjes worden zeer snel geleverd. Altijd fijn om het pakketje uit te pakken. Bestelde artikelen zijn van prima kwaliteit.

Een cadeautje om te krijgen

Snel geleverd, leuk ingepakt en vanallerlei extra's. Een feestje om te openen.

Altijd een feestje !

Een bestelling doen bij Crearose is altijd een feestje, het assortiment is groots en prijzen zijn betaalbaar. Er zit altijd een verrassing bij je bestelling en t wordt mooi en zorgvuldig ingepakt. Mede daarom bestel ik al jaren bij Crearose !!

Feestje

Nu de tweede keer dat ik schmink sjablonen bij crearose bestel. En wat een feestje als je pakketje toekomt, naast de kwaliteit van de bestelde sjablonen ook nog leuke extra’s die deze Halloween van pas komen. Bedankt!

Geweldig!

Wat een mooie sjablonen en een feestje om binnen te krijgen. Leuk verpakt en zelfs extra dingen er bij. Ik ben een zeer tevreden klant.

Snel en vriendelijk

Erg verrast door het mooi verpakte pakketje :)

Fijne site en snel bezorgd!

Bestellen ging gemakkelijk en snel alles in huis!

Maandag besteld en dinsdag al in huis!! Kunnen mijn bestelde glitters mooi mee naar Elfia! Bedankt voor de goede service en het aardigheidje wat er bij zat!

Helemaal top

Helemaal in orde! Wat een heerlijke manier van inpakken ook. Dankjewel!

Keurig verpakt en snel verzonden

En dan ook nog eens weer hele leuke kadotjes erbij

Prachtig pakje

Mijn pakje voelde als het openen van een cadeautje. Was ook erg snel geleverd. Mijn zoontje wilde dat ik er direct mee aan de slag ging.

Vriendelijke hulp , snelle levering

Altijd goede snelle service

Super!!!

Ik had ik klein artikel besteld,wat supersnel werd bezorgd en toen ik het pakketje opende zaten er leuke extraatjes bij echt een cadeautje zo lief ik werd er heel blij Ga zo door!tot de volgende keer toppers!! Mvg Diana

Snel, goed en zo lief. Altijd een liwf berichtje en cadeautje

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde