Snel geleverd en leuke verassing

De bestelling was de volgende dag al in huis. En er zat ook nog een leuk klein kadootje bij. En een leuk kaartje. Erg klantvriendelijk.

snel geleverd

wat ik bestelde, kwam perfect aan. Alleen jammer dat ik zelf niet goed keek naar de beschrijving: ik moest blauwe smink hebben en dacht dat ook te bestellen. helaas wat het purper. Stond wel bij de beschrijving, maar ik heb dat neit gezien. Stom. foutje van mezelf. Later nog gekeken of ik de juiste kleur blauw kon nabestellen, maar die zit niet in jullie assortiment.

Snelle levering en goede producten

Verrassend leuk

Snelle verzending Mooie kwaliteit schmink sjablonen En we werden blij verrast door.. een verrassing!

Super service

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd met een paar super lieve extraatjes. Maakt het echt een feestje om open te maken.

Erg leuk pakketje, super!

Leuk ingepakt met een extraatje erbij

geweldig

Snelle levering en met zorg ingepakt

Een leuke verrassing zeg!!

Wat was het fijn om het pakketje te openen! Het zat vol extra verrassinkjes. Alles was ook heel mooi verpakt. Wat zijn jullie een creatief team!!

Een cadeautje om uit te pakken

Het was een verassing hoe leuk de schminksjablonen ingepakt zaten! Bedankt daarvoor en ook voor de extraatjes die erbij zaten. Ook direct de facebookgroep opgezocht. Als ik in de groep zit ga ik kijken voor inspiratie.

Snelle levering en een leuke attentie erbij geleverd

Feestje

Wat een feestje om deze bestelling te ontvangen! Met zorg ingepakt, compleet en aan alle details gedacht. En daarnaast ook nog twee leuke verassingen. Top!

Wat een hartelijke, attente webshop!

Mijn bestelling was netjes verpakt. Er zat een leuke begroeting op het pakketje voor de postbode. In het pakketje zaten leuke extraatjes. Ontzettend attent! Bedankt CreaRose, jullie hebben er een klant bij!

Fantastisch om zo een bestelling te mogen ontvangen

Wat ontzettend leuk om bij jullie wat te bestellen. Ga ik zeker vaker doen. Niet alleen de gave en fijne producten, maar was zeer aangenaam verrast door de leuke kleine extraatjes en de persoonlijke touch in en op t pakketje, het wat een waar feest dit te ontvangen en uit te mogen pakken. Complimenten hoor!

Geweldig leuke verrassing

Thanks!!!!

Wat een cadeautje

Ik kreeg een pakketje binnen van CreaRose. Ik vond het sowieso al leuk dat mijn pakketje binnen was. Maar bij het open maken was het super leuk ingepakt met nog een extra verrassing erbij, echt tof! De spullen zijn ook van mooie kwaliteit.

Goed snelle levering

Snel geleverd en netjes stevig verpakt.

Snel antwoord op mijn vraag, zelfs een berichtje toen mijn product weer op voorraad was! Het pakket was netjes ingepakt, met een leuke verrassing erbij. Altijd leuk ! Ga zeker weer bestellen bij crearose !!!

Blij

Was snel geleverd

Fantastisch!

Snelle levering, dus hele fijne service. Product is ook erg goed, kreeg er zelfs nog een extraatje bij.

Netjes en snelle verzending

Prima! Ik ben zeer tevreden prachtig ingepakt en erg snelle en service ik had het snel in huis. Mega bedankt!

Snelle levering en attent

Schminksjabloben besteld en heel snel ontvangen. Ik kreeg er zelfs een leuk kaartje bij en gratis carnaval sjabloon. Super lief. Bedankt!

Ziet er prima uit, top levering!!

Uitstekend, snel en top!

Een hartstikke snelle verzending en levering. Leuk ingepakt, brengt een lach op het gezicht!

Blij met mijn bestelling en nog wat extra's bij gekregen

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde