Een kadootje in de brievenbus

Leuk verpakt, attent, en snel verstuurd!

Super bedrijf

Snel geleverd, kreeg alleen een verkeerde kleur binnen. Gelijk gebeld met hun, geen probleem, stuurde mij gelijk de goede kleur op en de verkeerde kleur mocht ik houden. Super opgelost. Erg behulpzaam, een aanrader.

Erg snel verzonden netjes verpakt en een leuke attentie.

Snelle levering. Goede kwaliteit. En in het pakketje worden, heel attent, een paar kleine verrassingen toegevoegd.

Super service

Snelle bezorging Leuk verpakt met zelfs een klein cadeautje erbij

Die glimlach op je gezicht komt al bij het openen van het pakketje!

Snelle levering, kwaliteit en wat mooi verpakt. Een glimlach verschijnt inderdaad meteen als je het openmaakt en dan wat kleine verrassinkjes erbij. Superleuk CreaRose!

Snelle levering. Erg leuk verpakt! Top

Snelle levering en een waar kadootje

Hele snelle levering en het uitpakken was een kado. Mooi papier en extra dingetjes. Zo leuk. Hier ga ik vaker bestellen.

Klantvriendelijk en goeie service, snel toegezonden en leuk verpakt.

heel goed

Bestelling was optijd!!! blij!

Snelle service met een leuke surprise!!

Prima prijs-kwaliteit, hartstikke tevreden!! En echt een service met een smile want je krijgt er iets liefs extra's bij! Top-shop! :-)

Super leuk

Wat een cadeautje om een pakketje (hoe klein mijn bestelling ook was) van jullie te ontvangen! Mooi ingepakt, feestelijk. Heel veel extraatjes waar je ook echt iets mee kunt of iets aan hebt! Ben er enorm blij mee!

Super!!

Mooi verpakt, leuke kadootjes erbij Erg leuk om te ontvangen

Hartverwarmende service!

Via een hele leuke schminkchallenge leerde ik CreaRose kennen. Alleen maar lof voor Brenda en haar aanpak. Brenda is heel bereikbaar en helpt waar nodig, is correct en de bestelling verliep heel vlot. Ook de verpakking was heel hartverwarmend. Ik ben heel tevreden na mijn aankoop.

Veel schmink sjablonen aanbod, allemaal erg leuk. Met extraatjes ingepakt. Erg lief! Snelle levering! Al met al, helemaal TOP!

Super pakketje en leuke verrassingen erin!

Bedankt voor de snelle en oede levering en de leuke verrassingen die erbij zaten!

Erg tevreden!!

Makkelijk en snel online bestellen en snel geleverd. Het uitpakken was een feestje door de manier van inpakken en de kleine extra'tjes die erbij zaten. Ik zal hier zeker een volgende keer weer bestellen.

Top winkel!

Makkelijk contact via WhatsApp en bestelling via site wordt snel Verzonden! Een verrassing bij het uitpakken... erg leuk!

Snelle en verrassende levering!

De bestelling kwam snel binnen. Het was een feestje toen ik het openmaakte. De volgende bestelling heb ik alweer gedaan.

Fijne webshop

Fijne webshop met een persoonlijk tintje. Snelle levering en leuk om de bestelling te ontvangen met kleine extra’s

Geweldig om weer alles uit te pakken

Mijn pakketje kwam weer super mooi verpakt binnen. Heeelijk alles uitgepakt en zo leuk de extra cadeautjes en stickerboek erop geplakt. Altijd goede communicatie. Mooie makkelijke site. Ik bestel snel weer.

Vind het altijd fijn om hier te bestellen! Bedankt weer voor de snelle levering en de verassing erbij :)

geweldig!!

eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. super bedankt! pakketje goed aangekomen, mooi ingepakt. heel attent voor extra cadeautje sjabloon carnaval. dankjewel voor de goede service!!

Perfect!

Ik heb gekregen wat ik had besteld en wat het nog extra leuk maat, is dat ze er nog een kleinigheidje vanuit CreaRose bij doen als cadeautje! Erg leuk!

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde