De producten en materialen die we bij jullie bestellen komen altijd netjes vlot aan. In een gepast doosje en niet in zo een mastodontverpakking. Ook snelle levering
Altijd een feest om een bestelling te ontvangen, óók voor de postbode!
Ze leveren snel, is altijd netjes verpakt en als je vragen hebt reageren ze snel!
Hallo Erika Door omstandigheden is het al even geleden maar we wilden je graag nog even bedanken voor de positieve review, stellen we zeer op prijs. Groet Brenda Team CreaRose 🌹
Heerlijk snel , duidelijk en behulpzaam. bovendien een ruim assortiment.
Hallo Het is al even geleden maar we wilden je graag nog even bedanken. Bedankt voor de positieve review, stellen we zeer op prijs. Groet Team CreaRose 🌹
Goede snelle service, divers assortiment en een feestje om open te maken! Complimenten, ik bestel hier zeker weer!
Hallo Kira Het is al even geleden maar we wilden je graag nog even bedanken voor de positieve review, stellen we zeer op prijs. Bedankt voor de complimenten. Groet Team CreaRose 🌹
Ik had maar iets kleins besteld entot mijn verrassing zat er een kadootje bij. Ook was het product met liefde ingepakt. Super
Hallo Irma Het is al even geleden maar we wilden je graag nog even bedanken voor de positieve review, stellen we zeer op prijs. We doen het graag en het is leuk om dan een reactie te krijgen. Groet Team CreaRose 🌹
Super snelle service en wat leuk ingepakt met nog handige cadeautjes erbij. Gewoon een feestje om open te maken.
Hallo Nicole Fijn om te horen dat onze opzet geslaagd is. Bedankt voor de review. Groet, team CreaRose 🌹
Snelle levering en super kwaliteit! Het is natuurlijk altijd heel fijn en leuk om een bestelling te ontvangen, maar bij Crearose maken ze er letterlijk een cadeautje van! Super leuk en lief en met zorg gedaan!!!! Bestel hier altijd met veel plezier!
Ik heb stencils besteld voor een Sinterklaas schmink klus. Snel bezorgd en de stencils zijn van goede kwaliteit. Meteen gebruikt en veel blije gezichtjes:)
Hallo Irene Goed om te horen dat de postbezorger net zo snel was als wij 📦 Dat is in deze tijd altijd even afwachten want zij zijn ook heel druk Fijn dat dat je zoveel kindjes blij kon maken met onze sjablonen. Bedankt voor je review dat stellen we zeer op prijs Groet, team CreaRose 🌹
Heel erg klantgericht, heb je een vraag, er is bijna altijd een antwoord en oplossing! En er zit altijd een kleine attentie extra bij je bestelling, zo lief! Gewoon super leuk en fijn om bij CreaRose te bestellen.
Hallo Anne-Ruth Bedankt voor de complimenten, we proberen altijd zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je review, stellen we echt op prijs. Groet, team CreaRose 🌹
Dit was niet mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. Snelle levering en altijd keurig (en gezellig) verpakt!
Dat is fijn om.te horen Monique We zien je altijd graag terug in onze webshop. Bedankt voor deze positieve review. Groet, team CreaRose 🌹
Maken producten op bestelling. Super service.
Hoi Karin Fijn om te horen dat je blij bent met de sjablonen die we voor je maakten. Heel veel succes met de opdracht. Bedankt voor je review Groet, team CreaRose 🌹
leuke extra's bij de bestelling die passend zijn bij de producten die ik heb aangeschaft
Bedankt voor je review We vinden het zelf ook leuk om de bestelling helemaal compleet te maken. Fijn dat het in goede aarde viel. Veel plezier ermee Groet, team CreaRose 🌹
Hele snelle service. Duidelijk site. En wat een aangename verassing dat er nog een klein presentje bij zat. Super super lief. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Hlo Nathalie Leuk dat je er zo blij mee bent en dat ook even laat weten. Mensen wat extra liefde sturen vinden we zelf ook erg fijn om te doen. Tot ziens in onze shop Groet, team CreaRose 🌹
Super blij met de stencils en het cadeau!
Hallo Denise Heel graag gedaan en heel veel plezier met je sjablonen. We zijn benieuwd welke creaties je er mee gaat maken. Het mag altijd gedeeld worden in onze facebook groep. Bedankt voor je review Groet, team CreaRose 🌹
Heb al vaker schmink besteld ergens, maar dit pakketje was echt verrassend. Je zag dat het met veel liefde was ingepakt. Veel extra's en mooi ingepakt met persoonlijke stickertjes. Heel leuk en kreeg inderdaad een lach op mijn gezicht. De schmink is goed vsn kwaliteit en kwasten en sponzen ook. De sjablonen zijn ook leuk en zijn ook anders op andere sites. Enige minpuntje. Ik krijg deze niet zo goed schoon dan mijn andere sjablonen, maar misschien ligt dat aan mij. Bedankt voor het leuke pakket! Ga zo door.
Hallo Bianca Bedankt voor de complimenten, wij produceren onze eigen lijn met sjablonen en glittertattoos dus het kan kloppen dat je ze niet overal kunt kopen 😉 Als je tips wilt over het schoonmaken dan mag je die vraag altijd stellen in de Facebook groep. Wij doen het zelf met koud water en vloeibare zeep, anderen weer met olie of met schoonmaakmiddelen zoals magic clean van Eulenspiegel te koop in onze webshop. Het ligt er ook een beetje aan hoe snel je ze schoonmaakt. Een kleurwaas kan soms achterblijven door sommige merken schmink. Maar voor het gebruik maakt dat niet zoveel verschil. Hopelijk hebben we je vraag beantwoord en anders horen we het graag in de Facebook groep (uitnodiging zat aan je sjablonen). Groet, team CreaRose 🌹
Super snel in huis met een leuke attentie.
Hallo Bedankt voor je positieve review Stellen we zeer op prijs Groet, team CreaRose 🌹
Er zaten leuke kleine extra's bij mijn bestelling, super leuk. En goede kwaliteit sjablonen.
Hallo Suzan. Bedankt voor de complimenten Fijn om te horen. Groet, team CreaRose 🌹
Wat een geweldig pakketje om uit te pakken. Was helemaal verbaasd. Complimenten!
Hallo Joyce Wat leuk dat onze verrassing geslaagd is. Mensen blij maken is het liefste wat we doen. Veel plezier ermee. Groet, team CreaRose 🌹
Met liefde....
Doen we graag Kim 💕 Groetjes van ons allemaal, team CreaRose 🌹
Ik had sjablonen gekocht voor mijn schminkwerk, ze hebben altijd aparte sjablonen. Altijd leuk ingepakt met een kadootje erbij, het is een feestje om het uit te pakken.
Hallo Ellen Wat fijn om te horen. Heel veel plezier met je bestelling. Groet, team CreaRose 🌹
Super snelle service de ken echt met je mee.. Bestel hier de glitters voor de carnaval.
Hallo Moniek Fijn om te horen, bedankt voor je enthousiaste review Groet Brenda 🌹