Supersnelle verzending

Naast de supersnelle verzending ook een leuk extraatje ontvangen bij mijn bestelling (sjablonen). Helemaal top en echt een aanrader wat mij betreft!

Goede prijs kwaliteit verhouding en leuk verpakt met altijd een leuke extra verassing.

Super leuk dat er altijd wat extra leuks bij zit. Goede prijs en snel verstuurd.

Zeer tevreden!

Snelle levering, goed ingepakt. Precies wat ik verwachte. En zo op tijd.! Zoveel keuze in de sjablonen. Voor Sinterklaas en kerst. Ik ben er echt heel blij mee..

Snelle levering en mijn bestelling was duidelijk met heel veel liefde en aandacht ingepakt! Dankjulliewel

Hele grote glimlach op mijn gezicht

Snel bezorgd, Super mooi met zorg ingepakt. En als verrassingen extra kadootjes erbij.

super snel geleverd

goed en snel geleverd leuk dat er nog een paar kleine sjablome erbij zaten.

goede communicatie, snelle levering, goed verzorgd en attent.

goede communicatie, snelle levering, goed verzorgd en attent.

Helemaal blij

Altijd weer een feestje om mijn bestelling binnen te krijgen.. Mooie Sjablonen en Glittertattoos, leuk ingepakt en altijd een themagericht mini sjabloontje erbij.. Zelfs de postbode werd er vrolijk van ;) Ik blijf terugkomen bij CreaRose!

Attent en snel

Snelle en accurate levering, met een leuk kadootje als bonus

Altijd een snelle en goede service

Als je iets bij crearose besteld is het altijd super snel in huis, mooi verpakt, en super lief zit er ook niet iets extra’s bij!!! Als je vragen hebt dan zijn ze snel met antwoorden en denken ze graag met je mee! Gewoon top!!

Heel fijne webshop.

Alles wat je maar zoekt is vindbaar. Is het niet op voorraad, dan zijn er genoeg alternatieven. Ook de sjablonen zijn super gaaf! Elk pakketje is weer een kadotje, een feestje om open te maken.

Snelle bezorging, leuk ingepakt en zelfs nog een extra sjabloon erbij! Helemaal top ,bedankt!

Een hele leuke verrassing!

Snelle levering, goede service en heel erg leuk verpakt met leuke verrassingen erbij!

Wat een kadootje om uit te pakken! Letterlijk voorzien van wat extra’s in pakketje ook! Hele goede service. Bedankt!

Bestelling de volgende dag al in huis met een extra sjabloontje erbij ! Top!

Mooie producten, snelle service

Mijn pakketje werd snel verzonden, alles was mooi ingepakt en zag er fantastisch uit. De stencils zijn origineel en mooi gemaakt.

Super snelle levering

Fijn als je weet dat je spulletjes zelfs nog last minute kunt bestellen.

Uitstekende service

Elke bestelling is een feestje! Altijd netjes ingepakt, snel geleverd, èn met een klein extraatje ❤️

Snelle levering, goede service

Heel mooi ingepakt.

Mooie stencils!

Snelle levering en nette stencils ontvangen, Ook erg leuk dat er een extraatje bijzat en een feestje om het open te maken

De bestelling was prima in orde en ik was blij verrast met de kleine berichtjes een extraatjes.

Goede service en de paar extra attenties waren erg leuk , dank je wel

Superleuk!

Snel Verzonden en leuk cadeautje erbij! Heel blij mee!

Tevreden klant. Met als motto, wij keren zeker terug

Eerste bestelling bij jullie en aangenaam verrast. Levertijd niet super snel maar wel ok. Materiaal goede kwaliteit en blij verrast met een paar extra sjabloontjes. Tovert spontaan een glimlach op het gezicht en geeft een blij en tevreden gevoel.

Ik was blij verrast met het pakket inclusief verassing

Ik had verwacht alleen de stickers te ontvangen maar het zat heel mooi verpakt. Als kers op de taart zat er een leuke kerst sticker bij en de unicorn glitters vielen erg in de smaak bij de kinderen! Heel erg bedankt.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde