Een pakketje vol verassingen

Erg leuk al die kleine verrassingen in het pakketje.

Snel, met leuke verassing en ook leuk verpakt

Sjablonen besteld die erg snel binnen waren, keurig verpakt met nog leuk extraatje

Leuk verpakt,verrassend

Snelle levering,leuke verpakking ,persoonlijk berichtje en verschillende extraatjes

Superleuk

Snel geleverd, mooi verpakt met gratis extra’s en bovenal: topproducten

Snelle verzending met attente service

Goede, snelle verzending en service. Pakketje is leuk verpakt met een attentie.

Ik bestel met veel plezier mijn schmink & tattoo spullen hier

Ik heb al vaker mijn bestelling bij Crea Rose (Brenda) gedaan. En altijd ben ik zeer tevreden! Snelle levering. Gezellig ingepakt, en er word zelfs aan de postbode gedacht! Ook de kleine cadeautjes zijn leuk om te krijgen Al met al blijf ik bij je bestellen!!! Dikke aanrader Bedankt voor alle goede leveringen! En de volgende bestelling staat alweer klaar om besteld te worden

Snelle levering, super leuke designs

Altijd Up to date met de nieuwste stencils. Zelfs custom-made is mogelijk! Altijd een kleine attentie bij een bestelling.

Geweldige service

Altijd erg blij met de snelle antwoorden, mooie verpakking en cadeautjes erbij! Ook top dat er zo snel sjablonen gemaakt konden worden.

Snelle dienst

Snel en juiste levering

Pakketje snel geleverd en compleet met een lief extraatje

Super leuk pakketje

Snelle levering en een super leuk pakketje bedankt

Met liefde en zorg gemaakt

Zelfs het openen van de verpakking is een feestje door de persoonlijke cadeautjes die erbij zitten. Snel en accuraat en met zorg gemaakt.

Snelle levering leuk presentje

Snelle levering, ruim assortiment

Top service Snelle levering

Op mijn vraag of er ook iets was, van een sjabloon voor no food, no farmers, kwam "nee, maar dat kan ik wel maken" en zeer snel al een bericht, 2 mooie, actuele sjablonen! De bestelling van de glitter, was weer supersnel, mooi verzorgd, erg blij mee

Fijne en duidelijke website en snelle levering.

Top ballonnen en service!

Ik koop modeleer ballonnen bij CreaRose en dat is altijd een fijne ervaring. De ballonnen zijn van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Je krijgt zelfs elke keer nog een paar extra ballonnen in een klein zakje. Toen ik een keer een grote flamingo wilde maken die in 2 formaten kon heb ik in een berichtje bij m'n bestelling gevraagd of ze misschien een paar roze ballonnen van een groter formaat voor me hadden (aangezien die niet in de winkel verkocht werden). Tot mijn verbazing kreeg ik die gratis en voor niks erbij. Helemaal top dus, ik blijf trouwe klant!

Super vriendelijk geholpen en ook nog eens snel ben blij met mijn bestelling

Snelle en goede service

Makkelijk bestellen, snel geleverd, leuk verpakt en toen ik door een storing per abuis twee keer een bestelling geplaatst en betaald had, werd dit snel opgelost en netjes terugbetaald. Prettig bedrijf, zowel de fysieke winkel als de website. Ze denken mee en maken er altijd een feestje van!

Zoals altijd alles in orde!

Het is een feestje om je bestelling van CreaRose uit te pakken: kwaliteitsproducten en altijd gezellig ingepakt en met een extraatje. Daarnaast zijn de service en communicatie uitstekend.

Snelle levering , mooi sjabloon , zat in een mooi papiertje. Echt een cadeautje om open te maken ..

Mooie producten

Makkelijk bestellen via de site. Spullen worden snel verzonden. Alles wordt netjes ingepakt.

Leuk pakketje ontvangen

Fijne ervaring met bestellen en bezorgen. Leuke verrassing in het pakketje.

Topservice!!

Goede prijs en snelle service!!

Fijne winkel winkel met veel producten

Fijne webshop met ruim assortiment. De pakketjes worden ook erg mooi verpakt, steeds weer een cadeautje om uit te pakken.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde