Super leuke schminksjablonen!

Ik zoek en ik vind! Er zit altijd wel iets bij, heel blij mee.

snelle levering, goede service

Pakket kwam netjes met 2 dagen al binnen, alles netjes en goed verpakt. was net of ik een suprise uitpakte met een leuk extraatje erbij. goede prijs/kwaliteit verhouding en een duidelijke website, kortom Toppie!!! een aanrader

Goede, snelle, vriendelijke en nette service!!

Je wordt super geholpen als je vragen hebt. Er wordt meegedacht en alles wordt netjes verzorgt ingepakt en snel opgestuurd! En er zit altijd wat extra’s bij in hoe leuk is dat!!!

Super service!

Ik had geappt voor informatie over op maat gemaakte schmink sjablonen. Ik kreeg een geautomatiseerde melding dat ze op vakantie waren. Toch kreeg ik bericht terug en werd ik voor één sjabloon geholpen! Echt fantastisch mens, ik heb meteen drie dagen later 2 sjablonen besteld en kreeg er nog wat kleintjes bij als cadeautje. Ongelofelijk klantvriendelijk. Ik ben helemaal blij en super tevreden.

Altijd een leuke verrassing

Altijd goed verzorgd

Snel duidelijk betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Zo fijn dat ik snel en duidelijk geholpen wordt. Heel persoonlijk en dat is wel zo prettig in een wereld van masaal grote aanbieders.

Het assortiment modelleer ballonnen is ruim en met een goede prijs, de verzendkosten zijn laag en het pakketje was er super snel. Jullie hebben mijn zoon super blij gemaakt!

Snelle verzending, een cadeautje om te krijgen!

Leuke kleine cadeautjes in mijn pakketje gevonden. Heel attent.

Heel vriendelijk en behulpzaam,snelle levering.

Leuke materialen, vriendelijk en hulpvaardig. In overleg is van alles mogelijk. Altijd leuk om n pakketje te ontvangen,het uitpakken is n klein feestje.

Een pakketje vol verassingen

Erg leuk al die kleine verrassingen in het pakketje.

Snel, met leuke verassing en ook leuk verpakt

Sjablonen besteld die erg snel binnen waren, keurig verpakt met nog leuk extraatje

Leuk verpakt,verrassend

Snelle levering,leuke verpakking ,persoonlijk berichtje en verschillende extraatjes

Superleuk

Snel geleverd, mooi verpakt met gratis extra’s en bovenal: topproducten

Snelle verzending met attente service

Goede, snelle verzending en service. Pakketje is leuk verpakt met een attentie.

Ik bestel met veel plezier mijn schmink & tattoo spullen hier

Ik heb al vaker mijn bestelling bij Crea Rose (Brenda) gedaan. En altijd ben ik zeer tevreden! Snelle levering. Gezellig ingepakt, en er word zelfs aan de postbode gedacht! Ook de kleine cadeautjes zijn leuk om te krijgen Al met al blijf ik bij je bestellen!!! Dikke aanrader Bedankt voor alle goede leveringen! En de volgende bestelling staat alweer klaar om besteld te worden

Snelle levering, super leuke designs

Altijd Up to date met de nieuwste stencils. Zelfs custom-made is mogelijk! Altijd een kleine attentie bij een bestelling.

Geweldige service

Altijd erg blij met de snelle antwoorden, mooie verpakking en cadeautjes erbij! Ook top dat er zo snel sjablonen gemaakt konden worden.

Snelle dienst

Snel en juiste levering

Pakketje snel geleverd en compleet met een lief extraatje

Super leuk pakketje

Snelle levering en een super leuk pakketje bedankt

Met liefde en zorg gemaakt

Zelfs het openen van de verpakking is een feestje door de persoonlijke cadeautjes die erbij zitten. Snel en accuraat en met zorg gemaakt.

Snelle levering leuk presentje

Snelle levering, ruim assortiment

Top service Snelle levering

Op mijn vraag of er ook iets was, van een sjabloon voor no food, no farmers, kwam "nee, maar dat kan ik wel maken" en zeer snel al een bericht, 2 mooie, actuele sjablonen! De bestelling van de glitter, was weer supersnel, mooi verzorgd, erg blij mee

Fijne en duidelijke website en snelle levering.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde