Een postpakketje waar je echt blij van wordt!

Zeer snel na mijn bestelling werd mijn pakketje geleverd. Veel sneller dan verwacht. Keurig verpakt. Tijdens het openmaken van het pakketje kan je niet anders dan blij worden, niet alleen omdat je leuke spulletjes geleverd zijn, maar ook omwille van de leuke tekstjes, verrassingen die in het pakketje verstopt zaten. Dankuwel!

Een cadeautje om uit te pakken

Blij verrast was ik met mij pakketje. Mooi verzorgd en netjes ingepakt, echt een feestje om uit te pakken :) dankje wel daarvoor

geweldig

De bestelling was origineel en met aandacht verpakt. Bij het uitpakken kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Mijn complimenten

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending

Een kadootje voor mezelf

Het pakketje is leuk (en stevig) verpakt als een kadootje. Leuk om uit te pakken. Het kadootje binnenin is een leuke verrassing. Bedankt!

Meer dan super

Ik had een zeer complex sjabloon nodig en het is crearose gewoon gelukt. Wat ben ik blij. Ik ben zo blij met crearose.

Super service, altijd een feestje om open te maken

Iedere keer snelle levering

Breed assortiment, pakketje snel geleverd en met veel zorg ingepakt.

Heel leuk om er een cadeautje bij te krijgen!

Heel persoonljk

Vaak snelle levering.

Goede producten en leuke verrassing

Super snel en fantastisch verzorgd!

Snelle levering en met leuke extraatjes! Heb sjablonen besteld. Mooie en speciale versies! Hier kom ik zeker terug!

Iets later met opsturen

Altijd goed!

Supersnelle levering en een kleine attentie erbij, altijd fijn!

Een kadootje om te ontvangen!

Altijd leuk verpakt, snel verstuurd en indien mogelijk als brievenbuspakketje verstuurd(met een leuke boodschap op de verpakking voor de postbode ;-) ). Ik ben altijd tevreden.

Snelle levering, leuk pakketje

Heel snel geleverd en was erg leuk ingepakt met hele leuke cadeautjes erbij!

Fijne webshop

Alleen maar goeie ervaringen

Altijd erg correct en stipt!

Altijd fijn om een pakketje te ontvangen van crearose, er wordt rekening gehouden met de kleine details!

Zeer klantvriendelijk en kwaliteit voor een mooie prijs

Ik had een probleem met bestellen en werd geholpen door een medewerker om alsnog de bestelling te kunnen plaatsen. Ik had de bestelling de volgende dag al in huis, inclusief een klein kadootje. De ballonnen die ik heb besteld zijn echt van superkwaliteit, heel blij mee!

Top service!

Ruime keuze op de website, snelle verzending en altijd goed verpakt!

Snel binnen en meer dan besteld!

Voor onze indoorspeeltuin schmink besteld. Er kwam meer binnen dan verwacht. Heel erg leuk!

Mooie materialen en hele snelle bezorging

Mooie materialen en binnen 24 uur thuisbezorgd.

Altijd goed verzorgd en steeds een leuk Cadeautje. Ik ben een zeer tevreden klant.

Snelle verzending, keurig ingepakt en altijd met verrassing!

Altijd blij als ik iets bij CreaRose besteld heb!

Heel erg postief.

Erg positief over CreaRose. Verrsssend leuk ingepakt, met nog een klein cadeautje erbij. Fantastisch.

Top service, topsite, kortom top

Wederom bestelling gedaan, elke keer toch weer blij verrast met het pakket , zoals altijd prachtig verpakt, weer een bruikbaar en handig extraatje toegevoegd. Producten zijn zoals altijd van een super kwaliteit.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde