Super! Heel blij met de kadootjes

Perfect!

Communicatie was vriendelijk en snel. De bestelling had ik de volgende dag. Super goede en snelle service. Ik kom zeker weer een keer terug voor een bestelling.

Ruime keuze / snelle levering

Min puntje hoge verzendkosten.

Snelle levering en super leuk verpakt

Snelle levering en super leuk verpakt

Zoals altijd geweldig

Leuke ballonnen voor een redelijke prijs. Goede levering en service en altijd een extraatje als verrassing erbij

Snelle levering & een feestje in open te maken!

Ondernemer met passie voor het vak

Super leuke webshop en van iedere bestelling weten ze een cadeautje te maken. Uitpakken is een feestje! Mooi assortiment en goede kwaliteit!

Persoonlijk, vriendelijk, goede service

Ik bestel mijn schminkartikelen altijf bij Crearose en ben al jaren een zeer tevreden klant. Bestellingen worden altijd snel geleverd. Ze worden leuk verpakt en het voelt altijd als een cadeautje! Dit keer was 1 artikel uit mijn bestelling niet leverbaar. Direct werd persoonlijk contact met me opgenomen en een alternatief product aangeboden of de mogelijkheid het aankoopbedrag terug te ontvangen. Dank team Crearose, ik hoop nog jaren klant bij jullie te mogen blijven!

Ik had ballonnen besteld die ik nergens kon vinden. Maar er stond iets gemeld dat er iets niet gelukt was met de betaling. Direct contact opgezocht, direct antwoord gekregen. Uitstekend service. De volgende dag zat het in mijn brievenbus. Ik ben heel tevreden met alles. Zowel de service, de klantvriendelijkheid, de snelheid. Hier bestel ik zeler opnieuw.

Super goede en snel levering

Heel goede service en snelle levering Tot de volgende keer

Geweldig!!

Wat een feest om jullie pakketje te mogen ontvangen. Wat mooie spulletjes heb ik ontvangen. En de lieve attenties erbij. Mijn kinderen waren enorm enthousiast over de mooie sjablonen. Zeker voor herhaling vatbaar om weer mooie spulletjes te bestellen.

Fantastische producten verpakt met liefde!

Een snelle levering van de gekozen producten en een feestje om uit te pakken. Zelfs wat extra’s erbij gekregen . Creatief en met zorg voor de klant.

Duidelijke communicatie, snel geleverd en zo ontzettend leuk ingepakt. Een kadootje om te krijgen.

Perfecte service!

Ontzettend snelle verzending, geweldig spaar systeem en een perfect verpakt pakketje! Heel blij mee!

Leuke tattoo

Snelle levering, makkelijk in gebruik. Wij hebben ze met schmink gebruikt en dat ging prima!

Snel en leuk verpakt!

Vanalles besteld voor de vastelaovend, snel bezorgd met leuke verrassingen in het pakketje!

Snel geleverd, goede kwaliteit, feestje om uit te pakken

Super leuk en met zorg ingepakt, een feestje om open te maken. Goede kwaliteit producten, dikke aanrader!

Super verzelding!

Wat een verassing om het pakketje open maken. Zo leuk ingepakt en zelf een verassing er bij, heel leuk!

Snel geleverd, fijne producten en nog een extraatje :)

Snelle levering en top service!

De dag na bestelling het pakketje al in huis en super leuk ingepakt! Hele leuke verrassing erbij en mooie tekstjes aan de binnenkant van de doos. Je krijgt er gewoon een lach van op je gezicht! Echt top!

Super snel en top service

Snel en vriendelijk

De bestelling werd snel verzonden na het plaatsen van de bestelling. Wat leuk dat er nog een extra cadeautje bij zat. Nu kunnen we fijn beginnen met schminken :)

Wat een leuke verrassing. Bestelling geplaatst en 2 dagen later een envelopje met schmink sjablonen in huis. Er zaten zelf 2 extra sjabloontjes bij. Super leuk ingepakt, echt een cadeautje!

Superleuk!

Een verrassing om het pakket te krijgen! Mijn bestelde sjablonen met daarbij nog hele leuke cadeautjes waar ik heel erg blij mee ben! Dank jullie wel!

Snel!

Snel en top service