Zelfs extra service door een kaart te versturen op verzoek, welke niet in het assortiment stond.

Mooie ballon met speciale kaart verstuurd. We zijn zeer tevreden!

Super leuke dingen binnen gekregen. Met zelfs een cadeautje

Snelle levering, top producten!

Tevreden, zoals altijd!

Prima website, prima prijzen, snel geleverd, reageert altijd snel op vragen en prima materialen.

Snel en zéér persoonlijk!

Hadden bestelling snel nodig voor een feestje en zeer snel geleverd!

Echt een cadeautje

Super snelle levering. Je krijgt inderdaad n cadeautje in huis. Leuke en bruikbare extraatjes. Ik ben benieuwd naar het gebruik. Dit weekend ga ik ze inzetten. Dank je wel Crearoos

Super hoe men weet wat men besteld heeft, en het toch lijkt op een verassing! Prachtig geleverd!

Snelle levering, merkbaar tijd en moeite ingestoken om de verzending klaar te maken, aangenaam verrast.

Superblij

Heel blij met mijn bestelling, het pakketje voelde als een cadeau. Er wordt aan alles gedacht.

Super verzorgd!

Altijd leuk verpakt met kleine attenties verstopt in het pakketje :)

Supersnel

Weer supersnel, zorgvuldig ingepakt, en een o zo leuk extra kadootje erbij!

Super service en leuk en goed verpakt!

Ik bestel af en toe wat schmink producten en ben altijd erg enthausiast over de producten en de manier van inpakken Echt een kadootje

Alles netjes en op tijd ontvangen.

Leuk ingepakt met een persoonlijk tintje. Goede kwaliteit.

Wauw !

Wat een cadeautje om je bestelling uit te mogen pakken. Mooi ingepakt, een extra sjabloon en ballon gekregen, en ook nog een schattig klein spooksjabloontje :-) Super snelle verzending, ik had de bestelling de volgende dag al in huis. Bedankt dames !

Elke bestelling weer een verrassing en een feest om uit te pakken

Een bedrijf waar je van op aan kunt en waarvan je weet dat ze elke bestelling met grote zorg en zorgvuldigheid klaar maken voor verzending. En dat er dan zo nu en dan een kleine verrassing bij in zit is helemaal super!

Snelle levering, mooi verpakt en leuk extraatje

Sjablonen besteld die de dag erna geleverd zijn in mooie enveloppe met ook leuke boodschap voor de postbode. Ook binnenin mooi verpakt, zeer tevreden.

Ik zag op Facebook leuke rendier ballonnen, bestelde ze en had ze binnen no time in huis. Daar gaan we wat leuks mee doen!!

Gewoonweg perfect!

Alle sjablonen netjes ingepakt per soort, leuke gratis extraatjes (extra sjabloon, glitters,…) en alles veilig ingepakt. Echt fantastisch, heel erg bedankt!

Snel, netjes ingepakt en mooie stickers

Goed. Bestel zeker vaker

Altijd een verrassing als je je bestelling ontvangt. Word echt met zorg ingepakt heel erg leuk!

Geweldig en een super service

Veel keus en snelle levering. En het leukste is dat er een heel mooi en gebruik baar cadeautje bij zat! Dat vind ik echt een super service!!

Prachtig creatief balloncadeau

Omdat ik op ons 5-jarig jubileum de hele dag niet thuis was, heb ik als verrassing een balloncadeau laten maken. Hij is weer prachtig, hier gaan we nog weken van genieten!

Wat was het leuk om er een cadeautje bij te krijgen!!! Helemaal verrast en erg blij met de bestelling!!

De ontvanger was erg blij met zijn cars-ballon. Vlot en netjes geleverd!

Blij word ik van de leuk verpakte bestelling van VreaRose.

De bestelling werd gelijk voor me verstuurd dus was er gelijk de volgende dag. Het was verpakt als een cadeautje, met nog een klein cadeautje erbij. Dit maakte het erg persoonlijk en bezorgde me een glimlach.

Gewelig

Netjes fatsoenlijk snel, en zeer tevreden, plus een cadeautje Top

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde