Ik vond de site wat lastig werken via de telefoon, Maar het service bericht om mijn bestelling was erg netjes, bestelling was super snel bezorgd en heel stevig verpakt. Zelf een kleinigheidje erbij gekregen. Toppie
Fijn te horen dat het toch allemaal gelukt is. Er komt binnenkort een update zodat alles weer tip top werkt op alle telefoons. Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Glittertatoos: de stickers zijn mooi, plakken voldoende op de huid maar zijn niet pijnlijk bij afhalen. Mooie plaatjes. Snelle levering en daarnaast voelt het als een kadootje om het pakje te ontvangen. Dank jullie wel!
Graag gedaan Jolanda. Fijn dat ze goed bevallen. Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Ik had en aanbrak sjablonen besteld met een mooie schmink cake... de bestelling was vlot geleverd en het open maken een waar cadeautje... alles zat netjes ingeplakt en naast het bestelde zaten er ook een paar cadeautjes in, dus we hebben veel om mee te gaan oefenen. Super bedankt!
We zijn blij dat je er zo tevreden mee bent. Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Wat super leuk dat jullie echt aandacht aan besteden aan een bestelling. Ik kreeg er allemaal leuke extra’s bij als kado. Alles wat super leuk verpakt met zelf ballonnetjes en een heel leuke briefje zat er bij. Dit zijn de extra’s waarmee je me heel blij heb gemaakt.
Dat horen we graag Nicky Van harte welkom.en bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Duidelijke website met mooie prijzen. Bestelling is supersnel geleverd en er zat een leuk cadeautje bij! Bedankt!!
Graag gedaan Elske Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
super service en snel top
Dat horen we graag Marja Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Ik shop online regelmatig bij verschillende webwinkels voor schminkspullen maar CreaRose valt altijd op en blinkt altijd uit. Het is met liefde verpakt en er zit altijd een kleinigheidje (attentie) bij. Gewoon leuk om te ontvangen en echt wel een leuk extraatje altijd! Ook snel verstuurd en veilige webwinkel. Kortom, kies voor deze winkel!
Dankjewel Kirsten, Superfijn om te horen. Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Super snelle bezorging! Volgende dag al in huis. Alles is met zorg in cadeau verpakking g verpakt, zag er zo mooi uit dat ik het bijna niet meer wou uitpakken. Geweldige service. Ik Ga hier vaker bestellen. Bedankt!
Dat horen we graag, fijn dat je zo tevreden bent Ichrak. Bedankt voor je positieve review Groet Brenda Team CreaRose
Geleverd volgens onze vraag, niets op aan te merken.
Fijn om te horen Luc Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Erg goed , super service
Graag gedaan, bedankt voor de review.🌹 Groet Elles Team CreaRose
Altijd goede service en fijne schmink winkel. Ook leuk dat er vaak een extraatje bij het pakketje zit.
Fijn om te horen Diana Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Snel antwoord bij vragen. Veel extra’s om het presentje bijzonder en op maat te maken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de website in mijn ogen moderner en overzichtelijker zou kunnen.
Hallo Ineke Bedankt voor je positieve review Er komt in de toekomst een nieuwe site maar het systeem om Ballonnen te bestellen wat je bedoelt is voor ons geen optie. Omdat we meer schmink producten verkopen dan ballonnen, zullen mensen toch zelf de ballon en het kaartje even apart aan moeten klikken. Op zich is dat een kleine moeite als je eenmaal weet hoe het werkt.😉 De sites die dat wel hebben, hebben dit speciaal alleen daarvoor laten bouwen, dat is voor ons te kostbaar. Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
Goede service, altijd vriendelijk en behulpzaam
Dankje wel Bouke dat horen we graag.💞🎈 Groet Brenda, Elles & Sanne
Het is altijd een feestje om een bestelling uit te pakken van CreaRose Zorgvuldig ingepakt en altijd een extraatje in de doos, en deze keer nog een extra lief kanootje. Bijzonder hoe ze dat steeds weer doet..
Hallo Ineke Bedankt voor je review, altijd fijn om te horen. Groetjes XxX Brenda 🌹
Mooi verzorgde bestelling, voelde inderdaad echt als een cadeautje krijgen.
Fijn dat onze opzet geslaagd is. Bedankt voor je positieve review Groetjes Brenda, Elles en Sanne Team CreaRose 🎈
We hadden een ballon besteld voor de geboorte van een zoontje van een familielid. Het was een geweldige verrassing voor ze. En dan ook die losse hartjesballonnen er extra bij, zo lief!!! Ze waren blij verrast! Ik zou zeker nog een x bij jullie bestellen. Kwalitatief een top ballon!!
Hallo Wat leuk om te horen, fijn dat de ontvangers ook zo enthousiast waren. Daar doen we het voor. Bedankt voor deze positieve review Groet Brenda Team CreaRose 🌹
Super en snelle levering
Hallo Bedankt voor de positieve review, daar zijn we blij mee. Team CreaRose 🌹
Een fijne en betrouwbare webshop waar ik graag mijn ballonnen bestel. Op vragen via de mail wordt snel gereageerd.
Hallo Anne-Fleur Bedankt voor je positieve review, daar zijn we blij mee. Tot ziens. Team CreaRose 🌹
Prima geregeld en ballon op tijd verstuurd en bezorgd!!
Hallo Antoinette Fijn dat het allemaal voorspoedig ging met de post We versturen altijd tijdig en gelukkig werkt de post weer mee. Bedankt voor de positieve review, stellen we zeer op prijs Groet Brenda Team CreaRose
Ik heb voor het eerst besteld bij CreaRose. De bestelling was vertraagd door de sneeuw, maar ik kreeg netjes een mail daarover. De bestelling was netjes ingepakt en er zat ook een kleinigheidje bij. De producten zijn top. Heel erg tevreden met mijn bestelling!
Hallo Shanice Bedankt voor je begrip, het is momenteel best een uitdaging bij de post en die sneeuw was een extra 'verrassing'. Fijn dat de producten goed bevallen, veel plezier ermee. We maken er altijd een klein feestje van... helemaal nu kunnen mensen wel wat vrolijkheid gebruiken. Groet Brenda CreaRose 🌹
Zonder dat ik het door had was een stuk tekst van mijn kaart weggevallen. Ik kreeg gelijk een appje of ik de tekst nog wilde aanpassen. De wandelende heliumballon (met kaart) was een perfecte vervanging voor het feit dat we niet op de verjaardag van de jarige konden komen. Eerder kreeg mijn zoon er 1 voor zijn verjaardag en die was er ook erg blij mee.
Hallo José Bedankt voor je positieve review We besteden altijd veel tijd aan de bestelling en de kaarten, daardoor valt zoiets als een stuk tekst wat mist ook sneller op en konden we het snel oplossen. Fijn dat alles zo in de smaak viel en dat jullie er blij mee zijn. Groet Brenda 🌹
M’n tante was heel blij met de verrassing
Hoi Rosa Wat leuk om te horen dat jullie tante er blij mee was. Bedankt voor de positieve review dat stellen we echt op prijs. Groet Brenda Team CreaRose 🌹
Snel en mooi verpakt in een mega doos..
Hallo Anne Fijn om te horen, bedankt voor je positieve review. Gelukkig kun je nu ook weer hier een ballon ophalen. Tot ziens Groet Brenda CreaRose 🌹
Snelle levering. Netjes en degelijk verpakt.
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat onze service goed bevallen is. Graag tot ziens. Team CreaRose 🌹
Goede service, klantvriendelijk, fijn contact.
Hallo Martine Wat fijn om te horen, bedankt voor de positieve review. Team CreaRose 🌹