Fijne service

altijd een kadootje als ik een pakje krijg.

Kreeg wat ik bestelde op de afgesproken dag

Ik zou niet weten wat er beter kan, vandaar de 10. Verder is de website handig.

Super service

Snelle ontvangst van het pakketje en leuke geschenkjes in de doos ! Tevreden !

Pragtig ingepakt met kleine cadeautjes en hele fijne communicatie met het bedrijf. Mijn tante was gek op de ballon!

Altijd Netjes

Krijg altijd netjes en verzorgd me pakketje binnen en vaak zit er ook een klein presentje erbij zo leuk

Goede site, mooie aanbieding en maatwerk!

Ruim assortiment. Goede kopjes om het maatwerk te kunnen maken. Levering perfect. Uitstekend pakket, klaar voor vervoer. Wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer wát gebeurd. Kortom; aanrader!

uitstekend

Goede service, snelle levering en vooral heel vriendelijk en behulpzaam ook. Zoekt graag mee naar oplossingen.

Een dikke pluim

De volgende dag al werd mijn bestelling bezorgd, bij de jarige ontvanger. Ik kon een persoonlijke boodschap toevoegen, die keurig werd bijgeleverd. De extra verrassing, de ballon en de confetti maakten het feestje compleet. Ik vind CreaRose een absolute aanrader.

Altijd zeer snel en zorgvuldig verpakt in huis

Uitmuntend

Bestelling is perfect geleverd en de leuke attenties erbij vielen zeer in de smaak.

Een feestje om uit te pakken!

Snelle levering, alles zoals verwacht, plus een feestje om uit te pakken. Top!

Snelle levering. Mijn guisnummer was niet goed doorgekomen. Ik kreeg ene vriendelijk berichtje en het was alsnog snel geregeld. En het uitoakken van het pakketje is echt een feestje.

Heel snelle levering, prima product, heel tevreden :-)

top

top

Super snelle levering van 2 prachtige ballonnen

T is iedere keer weer een feestje om te bestellen bij Brenda van Crearose.

Altijd een snelle levering

Als je iets besteld bij Crearose heb je kwaliteit en kwantiteit. Altijd is alles snel geleverd en uitermate verzorgd verpakt. Net zoals de verjaardagsballon van mijn mama. Zelfs in de binnenkant van de doos stond er Happy Birthday. Dank je wel team Crearose.

Snelle, volledige levering van goede ballonnen om ballonfiguren te vouwen Top!

Feest !

Ik had nog nooit van crea rose gehoord maar vond bij google. Besteld en werd heel goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje. Het verliep precies zoals gezegd. Bij het open maken van mijn pakketje had ik al een smile maar toen ik de inhoud zag lachte ik hardop het uitpakken was echt een feestje uiteraard mijn correcte bestelling maar daarbij een aantal hele mooie en lieve kadootjes in de stijl van mijn bestelling. Helemaal geweldig dankjewel

Super leuke ballon! Goede service!

Uitermate geslaagd!!

Vanuit Kopenhagen, Denemarken. Door de gesloten grenzen ivm Covid19 konden we helaas niet naar de 50ste verjaardag van een goeie vriendin in NL. Een mooi moment om een ballon te bestellen. Omdat ze dol is op dieren en je met je 50ste....iets rustiger aan moet gaan doen :) kozen we voor de luiaard ballon. De verrassing was mooi op tijd geleverd en ze was er super blij mee. Een paar dagen later kreeg ik een appje....... je ballon is echt leuk, hij loopt door de kamer.

Erg snel verzonden en leuk verpakt

Ontzettend snel verzonden, leuk ingepakt en een klein cadeautje erbij. Een feestje om de bestelling uit te pakken.

Zeer positief

Ruim op tijd, doordat ze zelf al rekening houden met de huidige vertraging van pakketjes. Alles zoals afgesproken, helemaal naar wens.

iedere keer weer een feestje

Bestel regelmatig wat bij Brenda en iedere keer is het weer verzorgd en mooi. Heb al heel wat mensen blij gemaakt.

Altijd een cadeautje

De producten zijn altijd goed verpakt. Een het cadeautje is altijd een verrassing, dat is zo leuk!

Leuke producten

Leuke producten voor een goede prijs. Wij zijn dol op de glitter en tattoo sets

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde