Super!!

Het is altijd een feestje als je een pakket mag ontvangen van Crearose. Leuk ingepakt, snelle levering en goede kwaliteit.

Uitmuntend!

Als je hier besteld, zit je op de goede plek! Zeer snelle, zorgvuldige verzending, mooi verpakt, kadootje!

Al jaren mijn favoriete webshop voor Schmink Kwasten en Sjablonen.

duidelijk, snel en gezellig.

...

Het was net n kadotje om.mijn bestelling uit te pakken!

Het was net een kadotje om mijn bestelling uit te pakken! Ik had voor onze "vriendendag" 2 sjablonen besteld...de bestelling kwam.snel en zat als n kadotje ingepakt...ze hadden er ook nog n klein sjabloompje van een hartje bij gedaan en n handig sjabloompje om n gedeelte van een sjabloom af te dekken die je niet nodig hebt.

Goede kwaliteit

Goede service!

Wat een cadeautje!

Dat wat ik bestelde werd netjes de dag er na bezorgd. Fantastisch ingepakt, en een paar leuke extraatjes. Super leuk!

Top.

Altijd op tijd, cadeautje erbij

Perfect zoals altijd.

Fijne webwinkel..

Top! Alles perfect in orde plus extraatjes erbij

Alles was perfect in orde! Het ging slechts om een aantal stencils maar deze kwamen in een prachtige verpakking waardoor je echt een kado gevoel kreeg. Er zaten allerlei kleine extraatjes bij zoals 2 mini stencils met carnavals logo. Super tof! Ook zat alles al op de ringetjes die ik er ook bij had besteld. Super compleet aangeleverd dus. Een feestje om te krijgen en uit te pakken

Wat een aangename verrassing; al die kleine cadeautjes bij mijn bestelling. Zo leuk!!

Snel

Blij met mijn bestelling. Goed te gebruiken en snel geleverd. Donderdag besteld en zaterdag al in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Cadeautje om uit te pakken!

Ruime keuze, leuke prijs, snel bezorgd en een feestje om uit te pakken! Voor herhaling vatbaar.

Artikel kwam snel, is van goeie kwaliteit en was als een cadeautje verpakt!

Geweldig: het is echt een cadeautje!

Mooi op tijd, heel leuk ingepakt en je krijgt zelfs meer dan je verwacht!

Een fantastisch snel contact en een perfecte en snelle bezorging

Ik zocht nog snel 2 schminksjablonen en stuurde een appje of het nog mogelijk was. Verzending kon meteen en een dag later lag het pakketje op de deurmat. Wat een feest om open te maken!

Mooi materiaal

Mooi materiaal, heel leuk lief cadeautje en snel bezorgd!

Snel en correct

Mooie sjablonen werden heel snel afgeleverd. Door late bestelling (woensdag) was ik bang ze door bijvoorbeeld drukte niet meer voor carnaval geleverd te krijgen, maar was niet nodig (donderdag al in brievenbus). Goed verpakt, erg tevreden mee.

Toppertjes

Super snelle verzending, lief kadootje erbij, Brenda en haar team zijn Toppers!

Hartstikke leuk!

Fijne materialen en een extra cadeautje erbij in de vorm van schminksjablonen. Feestelijk verpakt, een cadeautje om te krijgen. :-)

Veel keuze

Ruime keuze uit schmink en snelle levering. Heel mooi ingepakt met ook nog leuk kadootje bij je bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Superformidasties

Zeker een aanrader ga hier nog bestellen !!! En wat een leuke verassingen zaten er bij mijn bestelling helemaal top en snelle levering

Een met zorg ingepakt pakket met lieve cadeautjes.

Snelle levering en alles perfect en ook nog eens een kleine verrassing.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde