fantastisch

snelle levering, goede mailcorrespondensie, leuk cadeautje bij ontvangst

Super verrast!

Snelle levering en leuk om een cadeautje erbij te krijgen!

Product levering oké sjabloon perfect.

Het product sjabloon snelle levering correct verstuurd.

Keurige, snelle levering. Leuk ingepakt. En leuk om een klein cadeautje erbij te ontvangen.

Voor de eerste keer wat besteld bij crea rose en zeker niet de laatste keer.. Het pakketje was zorgvuldig ingepakt en met een leuke boodschap en een verrassing echt een cadeautje..

Super webshop!

Hele leuke spullen! Mooie sjablonen voor zowel schminken als glittertattoos gekocht en kreeg er leuke verrassing bij. Super lief! Voelde echt als een cadeautje.

Uitstekende service

Groot assortiment, snelle service en leuk cadeautje als extraatje.

Top bedrijf

Snelle goede service

Snelle en vriendelijke service

Zeer persoonlijke en bovenal snelle service, dank daarvoor! Tot een volgende bestelling enuuuh, de postbode was bij met de koffie....

Super webwinkel!

Supersnelle levering, alles netjes verpakt. En ontzettend leuke cadeautjes erbij! Heel blij met mijn schminkspullen en de glitter tatoospullen. Dank je wel, een volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Snelle levering, leuk pakketje

Goede service, leuk ingepakt, extra kadotje, heel leuk, als ik weer wat nodig heb bestel ik hier!

Super snelle service!

Pakketjes super snel geleverd! Netjes en mooi verpakt!! Top!!

Producten zijn van goede kwaliteit en zat nog een verrassing bij.

Mijn pakketje werd op een snelle tijd geleverd en het was een klein pekketje.

Super snelle levering en mooi pakketje!

Met een hele leuke verassing erbij. Was echt een feestje om hey uit te pakken!

Super fijne ervaring!

Super snelle levering, zeer attente presentjes en de producten zijn zo leuk dat ik ook voor andere moest bestellen. Sjablonen zijn een aanrader!

Snelle levering ondanks dat 1 artikel niet op voorraad was.

Uitpakken met een glimlach

Snelle service en leuk dat de postbode ook een fijne dag wordt gewenst.

Snel en leuk verpakt ! Heel tevreden

Heel leuk verpakt en snelle levering

Mijn bestelling was er de volgende dag al. Dat is altijd fijn. Leuk om er een kleinigheidje bij te krijgen, dat was een verrassing.

Topservice en mooie prijzen!

De levering was snel en is soepel verlopen. De twee kleine cadeautjes erbij waren erg leuk en zeker als je het niet had verwacht! Bedankt voor de mooie levering en ik kan het iedereen aanbevelen om hier te bestellen! Ik zal het zeker weer doen :)

Top service en communicatie

Bestelling altijd snel binnen. Ook antwoorden ze snel op je vragen. Je bestelling word niet alleen altijd leuk ingepakt maar zit ook altijd een verrassend leuk presentje bij. Nogmaals dankjewel.

Top service met een surprise

Alles wat belooft wordt wordt nagekomen. Zelfs een dag sneller! En als je het pakketje dan is het een cadeautje. Erg leuk!

Zeer snelle een goede service

Voor het eerst bestelt bij CreaRose en dat is goed bevallen. De artikelen die ik had besteld waren allemaal netjes per stuk verpakt en er zat zelfs een cadeautje in! Erg leuk gedaan. Artikelen waren ook al de volgende dag geleverd, fijn die snelle service!

Het pakketje Komt altijd netjes en verzorgd aan. CreaRose is Zeker een aanrader.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde