Toppers!!

Altijd goede service, leuke extra's en top producten.

Snelle goede en leuke service

Ik had het net voor de kerstdagen besteld, niet echt een handige timing maar goed. Ik kreeg het netjes na kerst binnen. Snel verstuurd en mooi ingepakt! Met een leuk presentje erbij! Altijd leuk!

Wat een feestelijk pakketje

Snelle super leuke levering van mijn bestelde producten!

Snelle levering. Keurige verpakking met leuk cadeautje.

Altijd een feestje als mijn pakketje binnen is!

Super snelle levering, nu ook weer als ik op het laatste moment een Schminkopdracht krijg, ik kan altijd op crearose rekenen! Ten eerste goede kwaliteit spullen, en het pakketje zelf met zorg en plezier ingepakt... echt een feestje Bij deze ook bedankt! Ik wens de medewerkers hele fijne feestdagen en een zeer gezellig maar druk 2020...

super service

had vlug nog iets nodig en heb het nog vlug kunnen bestellen voor de post erom kwam om nog te kunnen krijgen bij mij deze week.

Super leuk

Elke bestelling van crea rose is een feestje in een doosje! Altijd zo leuk verpakt en een super kwaliteit. Heel erg bedankt voor mijn privé feestje.

Zeer prettig... goede en snelle service

Heb nu voor de 2de keer besteld. Altijd snelle levering en fijne service. En heb jevje pakketje uitgepakt komt er ook nog eens een kleine verrassing te voorschijn. Supper service.

Volgende keer wordt het weer CreaRose

De eerste keer meteen een fijne ervaring. Netjes afgeleverd, met een klein, leuk dank-je-wel-presentje.

Snelle levering, groot assortiment, vriendelijk en precies

Altijd leuk om te winkelen. Slecht voor de portemonnee, want je koopt altijd meer dan waar je voor ging! ;-)

Snelle levering. Goede kwaliteit en als verrassing een mooi cadeautje erbij!

Zeer prettig

Zeer prettig. Word snel gereageerd, snel geleverd en meegedacht als je een vraag hebt.

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie prijs. En als verrassing zat er nog een klein kadootje bij! Ik raad Crea Rose iedereen aan!

Echt een cadeautje om uit te pakken!

Ik had een cadeaubon van mijn collega's gekregen, ik voelde me echt opnieuw jarig met alle leuk ingepakte spulletjes! En de sminck die ik besteld heb is van goede kwaliteit dus dat maakt het extra fijn!

Verrassend

Ik voelde me jarig met al die leuke spullen!

Super leuk

Leuk om zo een doos open te doen !

Gewoon super service

1 stencil besteld. En er gewoon nog een kleintje en een sponsje bij cadeau gekregen! Snel en leuk ingepakt ontvangen.

Goede en snelle service

Alles goed en snel geleverd en na behoren

toppie

alles keurig verpakt en bezorgt !

Snelle levering en ook nog een sjabloon kado

Aparte sjablonen en ik kreeg ook nog een klein sjabloon en een klein sponsje kado

Toppie

Gekregen wat ik besteld heb. En dat netjes op tijd

Fantastische service goede communicatie snelle levering goede producten toppertjes Me is happy😃

Leuke originele sjablonen, snelle service en altijd leuk verpakt. En als bonus met een klein kadootje😀 zeker de kleine sjablonen, die zijn zo schattig 😍

Altijd mooi verpakt en goed op tijd geleverd.

De levering laat nooit lang op zich wachten. Alles is met zo een professionaliteit gedaan. Mooi verpakt dat het altijd uitkijken is naar het pakketje.

Uitstekend!!

Altijd zorgvuldig en verrassend ingepakt!

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde