Uitstekend!!

Altijd zorgvuldig en verrassend ingepakt!

Uitstekend!!

Altijd zorgvuldig en verrassend ingepakt!

Bestelling gekregen, met nog wat extra's. Geweldig sjabloon met thema van dit jaar ;) ik kon het meteen testen. Het pakje was wel 1 dag later dan verwacht, maar dat is geen probleem.

Pakketje kwam eerder binnen dan verwacht. Het was ontzettend leuk ingepakt, met nog een aantal extraatjes. Zeker de moeite waard om weer te bestellen.

Echt een cadeautje!!

Snel geleverd en leuk ingepakt!

Snelle levering en ingepakt als een kadotje!

Super blij met mijn sjablonen en een leuke attentie erbij . Mooi verpakt .

Krijg me bestelling altijd netjes ingepakt thuis geleverd meestal met een klein presentje helemaal super dus.

Helemaal super!!

Veel aanbod, snelle verzending en zooo leuk hoe het ingepakt wordt, echt een cadeautje!! Echt top!!

Vlot en correct

Ruim aanbod, correcte en vlotte afhandeling

gewoon goed

gewoon goed....

geweldige webshop!

het bestelproces verloopt soepel. Betaling prima het ontvangen van pakket was heel snel. artikelen prima in orde en leuke extra's erbij.

Geen pakketje maar een cadeautje!

Snelle levering, super leuk ingepakt en leuke prijzen. Erg tevreden :-) en ga zeker weer bestellen.

Een kado voor jezelf

Erg leuk, klantgericht! Het was als een kadootje voor mezelf zo hoort het! Complimenten!

Perfect!

Pakje snel ontvangen, keurig ingepakt en product zoals verwacht!

Leuke sjablonen en extra verrast

Voor het eerst mezelF een keer verwend, wordt ik nog meer verwend met paar dingen extra's, hele klus om doosje open te maken, maar dat was juist relaxed, mooie sjablonen en kleurtjes, nu nog meer oefenen, wat een straf NOT

Voldoet zeker aan de verwachting

Snelle levering, duidelijke omschrijving van de producten. Goede kwaliteit en blij verrast met het kleine presentje.

top services

1x knipperen met je ogen en je hebt de bestelling in huis ondanks dat er de volgende dag een beurs was. had ik niet op gerekend. super!!!

Geweldige webshop met top service

Wederom een bestelling mogen ontvangen.. altijd weer een feestje om te mogen ontvangen En de bestelling wordt altijd op tijd bezorgd

Snelle levering, prima kwaliteit

Zeer snelle levering en goede producten. Een succes!

Zeer snelle levering en goede producten. Een succes!

Geweldig!

Ik bestel mijn ballonnen alleen bij crearose. Ze worden altijd snel bezorgd en er zit elke keer een leuk cadeautje bij, ontzettend leuk!

Geweldige service

De eerste keer besteld en bij de snelle ontvangst van mijn bestelling een verrassing erbij. Super service en ik bestel er zeker vaker. Ik ben om 😍

Snelle service!

Ik kreeg snel een reactie op mijn vraag en een supersnelle levering. Top!

Goede snelle levering, alles goed netjes verpakt en altijd leuk om een klein cadeautje te krijgen.

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde