Grote glimlach!!

Ondanks dat ik slechts een hele kleine bestelling had gedaan, was het pakje een echt cadeautje. Bedankt CreaRose, niet alleen voor de snelle en vlekkeloze levering, maar vooral voor de grote glimlach die jullie op mijn gezicht toverden. Chapeau!!

Super met veel extra's bij de levering

Meedenkend en klantvriendelijk!

Een product bleek uitverkocht. Ik ontving een voorstel ter vervanging. Uiteindelijk de betaling retour maar een sample van een ander merk cadeau. Dát, inclusief de rest van de bestelling werd snel geleverd en ja...dat zag eruit als een cadeautje en zo voelde het ook met de verschillende extra's die eraan toegevoegd waren!

Er wordt snel reactie gegeven op de mail/app. Netjes verpakt en er zat een leuke, kleine verassing bij.

Echt een cadeautje om te krijgen. Leuk ingepakt en nog een paar sjablonen cadeau gekregen. Heel leuk.

Leuke site

Hele leuke site, blij met mijn pakketje

wat een feestje om een pakketje te mogen openen

een aantal sjablonen besteld en niet alleen super snel verzonden maar ook nog eens ontvangen met allerlei leuke verrassingen. echt een feestje. nog niet gebruikt maar het ziet er allemaal goed uit. dat gaat deze carnaval helemaal goed komen.

SUPER!

Snelle bezorging. Het uitpakken van het pakketje was echt een feestje! Zo mooi ingepakt! Bedankt!

Snelle verzending

Prima webshop, super snelle en nette verzending. Artikelen zijn netjes en precies wat ik ervan verwacht.

Mooie producten snelle levering

Blij verrast

Mooie producten

Er is veel keuze op de site. Werd vlot geleverd met een leuke attentie erbij.

Snel betrouwbaar en super fijn mail contact!

Goed en fijn bedrijf. Bij vragen altijd antwoordt. Een eigen ontwerp? Mogelijk!! En het leuke... bij je bestelling wordt je blij verrast met leuke kadootjes!! En dubbele glimlach op je gezicht!! Echt een aanrader!

Snel geleverd en leuk verpakt.

Fijne site met genoeg keuze, snel bezorgd en ook nog een Kleinigheidje extra erbij voor de carnaval super leuk.

Een cadeautje

Nadat ik makkelijk en snel een bestelling geplaatst had, kwam deze ook nog eens super snel aan. De volgende dag!! Heel fijn. En toen was het net alsof ik jarig was... Super leuk in gepakt. Kleine cadeautjes, leuke stickers en tekstjes... echt zorg aan besteed. Top!!

Snelle levering, mooie schminck sjablonen. Leuke verrassing, dank jullie wel.

Snelle verzending en fijne producten maar het allerbelangrijkste: wat is het een feestje om een pakketje te ontvangen met extra mini presentjes die ook erg leuk zijn voor kinderen!!

Elke keer weer een feestje!

Wat is het toch altijd leuk om een pakketje van jullie te ontvangen. Met zorg en liefde ingepakt en wat leuk om er elke keer weer een kleinigheidje bij te ontvangen! Deze keer 2 gratis sjabloontjes voor de carnaval erbij gekregen, dankjulliewel! Ze zijn super leuk!

Wauw wat leuk ingepakt

Super leuk ingepakt een feestje om het uit te pakken

Super snel

Mijn bestelling was er super snel en een leuke verrassing bijgevoegd, bedankt

Goede kwaliteit en snelle levering

Er is een ruime keuze in producten, de kwaliteit is goed en het pakketje was mooi ingepakt met een verrassing, top!

Vandaag besteld, morgen in huis, perfect

Pakketje op zich is al een kadootje. Mooi verpakt en wat leuke extraatjes erbij. Veel keus en snelle levering. Echte aanrader..

Als een kind in een speelgoedwinkel

Hele leuke site met grote assortiment. Superleuk om alles te bekijken . Makkelijke te bestellen en snelle levering. De grootste verrassing is het kadootje wat er elke keer bij toegevoegd word. Echt superlief!

Snelle service, helpende gedachten, zo leuk om bestelling te mogen ontvangen met altijd een lief woord of gedachte en iets extra’s.

Goede prijs/kwaliteit. Hele vlotte levering, de dag erna had ik mijn bestelling al. Hele leuke kleine cadeautjes er nog bij gekregen. Bedankt!

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde