Pluspunten
Hele snelle levering...super leuk presentje er nog bij. En het product was precies wat ik er van verwachte.
VerbeterpuntenDie heb ik niet.. Prima service
Hallo Joyce Fijn om te horen dat alles aan je verwachtingen voldeed. Bedankt. Groet Brenda
Pluspunten
Leuke cadeautjes bij je bestelling Snelle levering
Bedankt voor de review. Team CreaRose
Pluspunten
snelle levering Mooi en degelijk verpakt Met 2 cadeautjes erbij
Verbeterpunten-
Leuk om te lezen dat alles naar wens was, veel plezier ermee. Bedankt voor de review. Team CreaRose
Pluspunten
duidelijke website. veel keuze. snelle levering
Dankje wel, dat hebben we graag gedaan Team CreaRose
Pluspunten
Supersnelle service, fantastisch ingepakt zodat er niets stuk zou kunnen gaan tijdens het transport en er zat een extra cadeautje bij mijn bestelling, superleuk!
VerbeterpuntenTips? Doe zo voort! :-)
Wat leuk om te horen, dankjewel Team CreaRose
Pluspunten
Wat een feestje om een pakketje van CreaRose te ontvangen, echt super! Ook fijn dat er een duidelijke uitleg bij zit. Het is heel verleidelijk om vaker bij CreaRose te bestellen.
Terug komen mag altijd
Pluspunten
Bedankt voor de snelle en correcte levering. Prima service. Wij zullen Crearose dan ook aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Dat vinden we fijn om te horen Team CreaRose
Pluspunten
Ik had véél te laat besteld, woensdagavond, en het vrijdag nodig, wel aangegeven dat ik het vrijdag nodig had, ik had er op gehoopt, maar wist dat ik veel te laat was. Maar daar was vrijdag tóch mijn pakket! Keurig verpakt én een kadootje erbij!!! Zo blij mee!!! Super vedrijf!!! Dank jullie wel!!!
VerbeterpuntenAlleen paar pluspunten!
Fijn dat het toch gelukt is bedank ook de postbode even want daar valt of staat ook onze servide mee... Team CreaRose
Pluspunten
Ik heb nu voor het eerst wat bij jullie besteld. En ondanks dat ik maar een kleine bestelling had, zaten er toch een paar extraatjes bij (die ik niet had besteld, maar die wel heel welkom waren). Ik was echt blij verrast. Misschien komt dat mede door dat ik dat niet gewend ben bij andere sites, maar ik vond dat erg leuk iig.
Wij waarderen de kleine en de grote bestellingen en vinden het leuk om iedereen te verrassen, fijn dat het gelukt is Team CreaRose
Dankje wel Marjan Team CreaRose
Pluspunten
Goede verzorging. Klantvriendelijk. Leuke ballon!
Graag gedaan, bedankt voor de review. Team CreaRose
Pluspunten
zorgvuldig en goed op tijd
Dat vinden we fijn om te horen Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Goede en snelle communicatie over de bestelling. Ook de levering was snel en zorgvuldig. Goed verpakt. De bubble ballon was precies zoals op de foto afgebeeld , en was bovendien nog extra versierd waardoor het geheel nog feestelijker oogde!
Fijn om te horen, we maken hem altijd iets feestelijker, als dan het kale plaatje laat zien.. Voor mensen wie dat nog niet weten is het dan een dubbel zo grote verrassing. Fijn dat het gelukt is Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Sneller levering, goede producten, goede service en altijd een leuk cadeautje!
Dankje wel Barbara Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Super snelle service! Denken met je mee, altijd een kleinigheidje in je pakketje
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Dat gaan we zeker doen, dankjewel Angelique Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Erg leuk verpakt met leuke verrassing.
VerbeterpuntenGeen
Dankjewel voor de review, fijn dat het in goede aarde viel. Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Mooie producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenIets meer uitleg en/of voorbeelden bij de producten. Dat zou helpen om keuzes te maken welke te kopen.
Bedankt voor de review Evelien We hebben de mogelijkheid om lid te worden van onze crearose schminksjablonen groep voor meer informatie ( op facebook ) Ook hebben we een youtube kanaal maar voor het eigelijke materiaal gebruik raden we je aan een workshop te volgen, daar we niet alles met plaatjes uit kunnen leggen. Deze bieden we zelf een aantal keren per jaar aan maar ook elders in het land zijn mensen die schminkworkshops geven... Misschien dat dit helpt om de materialen te leren kennen. Je mag ook altijd langs komen in ons Atelier om dingen uit te proberen, tijdens openingstijden. Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden van levering, leuke passende attentie bij het pakket! Bedankt!
Graag gedaan! Groeten Team CreaRose
Bedankt voor de review Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Super snelle levering,keurig netjes verpakt en altijd met een aardigheidje erbij.top service!
Dankjewel Petra, fijn dat je zo blij met ons bent. Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Er werd super meegedacht over het idee wat ik had. Daardoor kreeg mijn nicht een toffe ballon op haar 16de verjaardag.
VerbeterpuntenGa zo door!
Dat vinden we super om te horen, bedankt voor de review. Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering met leuke attentie
Heel graag gedaan, bedankt voor de review Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Alle leuke extra dingen, en de super schattige rondjes met tekst erop! Hartstikke leuk
VerbeterpuntenGa zo door!!
Wat leuk om te horen, dat je onze tags en stickertje zo leuk vind, wij vinden het ook heel leuk om het telkens weer verrassend anders te laten zijn... Groeten Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering en de extra’s altijd zo leuk! Stiekem ben ik van te voren al heel benieuwd! Thanks crea Rose!
VerbeterpuntenGeen
Heel graag gedaan Tanja... stiekem willen wij wel eens meekijken als klanten het pakje openen
Bedankt voor de review Groeten Team CreaRose