Pluspunten
Direct, goede kwaliteit, snel
Pluspunten
Super snelle levering en super lief een welkoms kadootje er bij.
VerbeterpuntenGeen
Hallo Monique Bedankt voor de beoordeling en heel veel plezier met de bestelling. Het is altijd fijn om te horen dat onze bedoelingen in goede aarde vallen. Groet Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering.
Fijn om te horen Carina, bedankt voor de beoordeling en veel plezier met uw bestelling. Groet Brenda, namens Team CreaRose
Pluspunten
Heel vriendelijk en geeft meteen reactie. Netjes verpakt en snel geleverd. Bedankt voor de leuke extra verrassing in het pakketje!!
Hallo Dimmy Fijn dat u blij bent met de kleine verrassing. Veel plezier ermee en bedankt voor de beoodeling. Team CreaRose
Pluspunten
snel geleverd redelijke prijs veel keus
Dank u wel, dat vinden we fijn om te horen, Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering en perfecte service!
VerbeterpuntenGeen. Ik ben over al mijn bestellingen meer dan tevreden.
Hallo Monique Dat is fijn om te horen, dankje wel voor je beoordeling Groet Brenda, namens Team CreaRose
Pluspunten
Ik moet schminksjablonen nog uitproberen maar de service is perfect! Snel binnen en leuk verpakt!
Graag gedaan, bedankt voor de beoordeling en heel veel schmink plezier gewenst! Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenGeen
Dankje wel voor deze beoordeling Kim Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Duidelijke webshop. Leuke kleine verrassinkjes. Echt een aanrader.
Dat vinden we leuk om te horen, bedankt voor de complimenten Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Aangename website, fijn pakket met cadeautje
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat het winkelen bij CreaRose goed is bevallen. Tot Ziens Brenda Team CreaRose
Bedankt voor de goede beoordeling dat stellen we zeer op prijs. Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Dat er een snelle levering is naar het buitenland. En altijd al zeer goed verpakt geweest de bestellingen.
VerbeterpuntenOp de site zelf een betere overzicht bij het verlanglijstje. En ook dat je gemakkelijker items kan bij zetten of verwijderen zonder dat je iedere keer moet terug keren.
Hallo Bryna We zullen naar het verlanglijste gaan kijken, goed dat u dat even aangeeft. Bedankt voor de goede beoordeling Groet Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Het pakketje wordt als cadeautje ingepakt en daarin zit nog een extra presentje! Helemaal leuk
VerbeterpuntenGeen ;)
Bedankt voor de complimenten, dat vinden we altijd leuk om te horen. Veel plezier ermee Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Altijd snelle levering en een leuke verrassing. Ik bestel er graag en beveel jullie vaak aan .
Hallo Sandra Dankje wel voor de goede beoordeling, We vinden het leuk om mensen te verrassen, altijd leuk om te horen dat het gelukt is. Groeten Brenda Team CreaRose
Dankjewel voor de beoordeling Annewieke Zijn we blij mee Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Goede service. Niks op aan te merken. Ook zeer vriendelijk
Dankjewel voor de goede beoordeling, fijn dat het zo goed bevalt om bij ons te shoppen. Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
je word zeer netjes gehoplen. goed advies.
Dankje wel Karin Groetjes Brenda
Pluspunten
Overzichtelijke site, bestelling snel binnen, en inderdaad een cadeautje om uit te pakken. Top.
Fijn om te horen dat onze opzet gelukt is. Veel plezier met uw bestelling Team CreaRose
Pluspunten
Goede producten, er kunnen zelfs materialen gemaakt worden nav eigen ideeën of ontwerpen, snelle levering, prima service, zeer enthousiaste, vriendelijke en deskundige service.
Dank je wel Barbara Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service Groeten Brenda Team CreaRose
Bedankt voor uw goede beoordeling dan stellen we zeer op prijs Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Goede producten, snelle levering en goed verpakt!
Bedankt voor deze goede beoordeling Team CreaRose
Pluspunten
Mooie producten. Veel keus
VerbeterpuntenIets meer uitleg bij de producten zou helpen om keuzes te maken.
Bedankt voor de complimenten. Als u bij de producten op het woordje meer klikt staat eronder de producten meer uitleg. Voor meer uitleg over het gebruik van de schminksjablonen die u gekocht hebt bent u van harte welkom op onze Facebookgroep. Wanneer u op Facebook de volgende naam intypt dan komt u bij onze groep terecht "CreaRose schminksjablonengroep" Op ons YouTube kanaal staan ook een aantal filmpjes met uitleg. Mocht u er niet uitkomen neem dan vooral contact met ons op, we helpen u graag Team CreaRose
Pluspunten
snelle levering! goede kwaliteit!
Verbeterpunten/
Bedankt voor de complimenten, fijn dat onze producten zo goed bevallen. Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Super snel geleverd ook nog mijn vergeten te bestellen spullen na gestuurd bedankt voor de service
We denken graag mee met onze klanten en vinden het super fijn dat het gewaardeerd wordt. Graag gedaan. Bedankt voor de beoordeling. Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Zit altijd netjes verpakt met een kleinigheidje erbij. De ´crea roosjes´ is een leuk spaaridee.
VerbeterpuntenIk zou op de website de ´aanbiedingen´ bij het menu ´categorieën´ doen en niet er onder. Maar da´s dan ook het enige! Voor de rest een prima site
Beankt voor de complimenten De opbouw van de site is helaas zo dat dit zo geplaatst staat, ik hoop dat het niet al te vervelend is. Groeten Brenda Team CreaRose