Pluspunten
Het is inderdaad een cadeautje om het uit te pakken! Echt een aanrader!
Fijn om te horen, dank u wel. Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering en een leuke verassing bij de bestelling. Ondanks ik wist wat er in zat was het zelfs voor mij een cadeautje!
Dat is super dan is onze opzet geslaagd. Dank u wel voor de review Team CreaRose
Pluspunten
Contact gehad met het bedrijf. De zak ballonnen moeten nu opgestuurd worden. De kosten zouden vergoed worden. De zak ballonnen zou terug naar de firma gestuurd worden voor verder onderzoek. Sommige ballonnen vertonen gaatjes, zodat je deze niet kan opblazen. Intussen zijn alle zwarte ballonnen (na het rekken) kapot gesprongen, sommige gele ballonnen vertonen kleine gaatjes. Opblazen dus onmogelijk. Afwachten wat het resultaat is.
VerbeterpuntenWe kregen ballonnen die een fout vertonen bij het opblazen. Ze springen stuk voor stuk kapot. Ze vertonen bobbels op sommige plaatsen. Spijtig, zou niet mogen zijn.
Hallo Petra, Wij hebben inmiddels begrepen van de groothandel dat het om een verkeerde batch ging, een serie ballonnen die helaas van mindere kwaliteit is en die zij nu ook terug gehaald hebben. De groothandel heeft hiervoor op voorhand al hun excuses aangeboden, zij hebben voor het contact en de garantie van de fabriek wel de zak met ballonnen nodig vandaar dat deze opgestuurd moet worden. Het ging om 1 zak van een grote bestelling en gelukkig niet om alle ballonnen, in al die jaren dat wij dit doen is dit de eerste keer dat er met dat assortiment problemen zijn. Het is spijtig dat u dat heeft moeten ondervinden. De rest van uw bestelling was gelukkig wel prima. Met vriendelijke groet Team CreaRose
Pluspunten
Gewoon een top bedrijf. Als je iets met spoed nodig hebt doet ze er alles aan dat je het op tijd krijgt. En altijd van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan, maar ook aan jezelf denken.
Dank je wel Ester Team CreaRose
Pluspunten
Snel levering prima kwaliteit
Dankje wel Miranda Team CreaRose
Pluspunten
Helemaal TOP!!!
Dank je wel Groet Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Dank u wel Sandy Groet Brenda Team CreaRose
Dank je wel Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering, leuk kadotje erbij, altijd zeer tevreden!
Dat is fijn om te horen Bedankt voor de review
Pluspunten
Snelle levering, en goede service
Dankje wel Nathalie Fijn om te horen Groeten Team CreaRose
Dank je wel Willemke Team CreaRose
Pluspunten
Goede spullen, snelle levering en nette prijzen.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Fijn om te horen, dank je wel Saretta Groeten Brenda
Pluspunten
Erg tevreden! het pakketje was leuk verpakt en als cadeautje een klein sjabloon extra! super hoor!
het is altijd leuk om mensen te verrassen, fijn dat onze opzet geslaagd is Bedankt voor de review Team CreaRose
Pluspunten
Snelle levering en het pakketje is met aandacht ingepakt. Sjablonen (o.a. de eenhoorn) viel meteen in de smaak bij de kids.
Verbeterpuntennvt
Leuk om te horen dat de kids het zo leuk vonden, bedankt voor deze review Groeten Brenda, Team CreaRose
Pluspunten
Verbeterpuntenhet pakket is nooit aangekomen. Gemaild en geen reactie
Wij hebben u inmiddels twee keer gemaild omdat we dit graag op willen lossen, helaas krijgen we tot op heden geen contact met u. Gezien onze andere reviews hoop ik dat u kunt begrijpen dat het niet onze stijl is om geen reactie te geven, mocht dit onverhoopt gebeurd zijn dan betreuren we dit ook zeer. Als een pakket niet ontvangen is dan zullen wij zeker een klacht indienen bij postnl. We hopen dat u middels een reactie op onze mails ons nog de kans geeft om het op te lossen.Met vriendelijke groetBrenda, namens Team CreaRose Inmiddels hebben wij het geld van uw pakket terug gestort en een onderzoek gestart bij PostNL Het is jammer dat wij de dupe worden van fouten die elders gemaakt worden maar goed zo zit de wet nu eenmaal in elkaar. We hopen dat het zo naar tevredenheid op is gelost. met vriendelijke groet Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Goed en snel
Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering, leuk presentje bij de bestelling, netjes en stevig verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Dankjewel Team CreaRose
Pluspunten
- vriendelijke duidelijke webwinkel - goede materialen met duidelijke uitleg - bestelling wordt altijd keurig verpakt en snel geleverd - vaak zit er een verrassing bij je bestelling :)
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen, dankje wel.
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering, op de efab heel leuk gesprek gehad met eigenaresse....en zo leuk die kleine kadootjes erbij.....top bedrijf ik ben verkocht aan crea rose
VerbeterpuntenHelemaal niks
Hallo Femke Leuk dat je zo enthousiast bent, het is ook super om mensen dan in het echt te zien en voor jullie om de materialen te zien en het gezicht achter CreaRose. Bedankt voor je review. Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Vlotte bezorging
Bedankt Marjan Groetjes Brenda
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle levering. Bij het openen van het pakketje ook nog een verrassing erin. Het product is precies zoals ik had verwacht.
Bedankt voor de review Petra Stellen we zeer op prijs Team CreaRose
Dank u wel Joke Groeten Brenda Team CreaRose
Pluspunten
Klein cadeautje bij levering + vrij snelle levering
VerbeterpuntenIk ben niet tevreden over de producten. Ik had een patroon met sterretjes besteld en ‘professionele’ gouden shmink. Ik heb het uitgeprobeerd enkele keren en het leek eerder op vuile vlekken ipv gouden sterretjes.
Hallo Jolien Wij hebben na je review direct onderstaande email naar je verzonden, helaas hebben we hier nog geen reactie op gehad. Zoals je ook kunt lezen bij onze andere reviews is de kwaliteit van de sjablonen en schmink uitstekend. Met wat tips van ons kun je er echt prachtige sterretjes mee maken. In afwachting van je reactie Brenda Team CreaRose ---------------------- Hallo Jolien Wat vervelend dat je niet tevreden bent, wij zouden je graag advies geven over het gebruik van de schmink en het sjabloon wat je hebt gekocht. Zou je ons stap voor stap kunnen vertellen hoe je de producten gebruikt hebt. Het werken met schmink en met sjablonen vergt enige oefening. We helpen je hierbij graag. Met vriendelijke groet Brenda Team CreaRos
Pluspunten
Superservice
Dankje wel Mariëlle Groeten Team CreaRose
Dank u wel voor de review