Ik was blij verrast met het leuke pakketje wat super snel binnen is gekomen. Bedankt.

Levering kwam snel binnen!

Super leuk ingepakt en lief kleinigheidje. Bedankt

top

Keurig op geleverd, leuke verrassing er weer bij in het pakketje!

Mijn bestelling leek op een cadeautje

Leuk alle extra’s erbij.

Uitmuntend!!!

Donderdagavond besteld, zaterdagochtend al binnen, Super!!!

Aanrader

Heel mooi en met zorg verpakt en verzonden. Aanrader.

Zoals altijd een super service Wederom een leuk kadootje Dank jullie wel

Super service

Mooie sjablonen, die snel geleverd worden. Pakketje was met alle zorg en liefde ingepakt, met allemaal leuke kleine extraatjes. Echt leuk om te ontvangen!

mooie glitters

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit

super!

Snelle levering en super leuk verpakt en dan die leuke kadootjes, geweldig.!

Het was echt gewoon leuk om mijn bestelling uit te pakken, het was mooi ingepakt, met leuke tekstjes op alles, en nog een extratje ook. Was echt verrast erdoor.

Mooie producten en zeer snelle levering!

Makkelijke site, snelle levering en kwaliteitsproducten met een beetje extra!

Snelle levering, leuke verpakking, klein extraatje

Goed!

Snel Was verrast dat er extra dingen bij zaten! Goed verpakt!

Top producten!!!

Erg blij met de snelle levering en superleuke verpakking met extra’s! Voor het eerst besteld en heel tevreden!

Met aandacht ingepakt en snel geleverd

Mijn eendjes schmink stencils werden snel geleverd en het was zo leuk ingepakt. Bedankt voor het kadootje!

Zeer tevreden!

De eerste aangename verrassing was al het mooie inpakpapier met merci-sticker die rond de spulletjes zat. Alles was degelijk ingepakt tegen het uitlopen van de glitters of het breken van de schminkpotjes, de sjabloontjes waren al netjes aan het bestelde ringetje bevestigd, de tattoo stencils mooi tesamen in een zakje verpakt, en dan nog die leuke cadeautjes extra erbij en overal zit uitleg bij op handige kaartjes. Hier wordt een beginner uitermate gelukkig van! Dank je wel voor de super-service en zeker tot een volgende keer!

Gewoon top!

Wat een verrassingen in mn pakketje :) en de bestelde artikelen zijn gewoon top!

Leuke verassing

Als ik mijn doosje open deed en zag dat er nog extra stencils bij inzaten was een hele leuke verassing

Super!!!!

De bestelling is 1 dag later al in huis, correct afgehandelden super fijn contact.

De meest vriendelijke en deskundige hulp

Ik koop al jaren schmink bij Crea roos, naast dat ze bijzonder vriendelijk is, is ze deskundig hulpvaardig en kordaat. Ik denk wel eens op ergens anders tebeatellen, maar kom altijd weer terug bij CreaRose

Bestelling gedaan en dag erna had ik mijn pakketje! met cadeautjes Wat ik heb besteld was top.

Het was een waar genot om jullie pakketje te openen..dank je wel voor de vele kleine attenties en voor jullie snelle service!

Lievelderweg 91

7137 MB Lievelde