Prima interactie gehad en goede service

Alles ging snel en de nodige interacties die ik nodig had verliepen zeer plezierig en professioneel. Aanrader!

Snel en erg professioneel

Zeer goede ervaring met Univertaal. Snelle reactie op emails en de vertaling was zo geregeld. Zeer aan te raden!

Super vriendelijke dame.

Heel goed en netjes geholpen. Erg vriendelijk en meedenkend. Ook zeer snel en professioneel vertaald.

Goed service, snel reacties, goed vertaald.

Fijn en deskundig

fijn communicatie via de mail, heel vriendelijk en deskundig

Zeer goed en snel!

Mijn ervaring met Univertaal is erg positief! De communicatie was heel goed en de vertaling kwam snel binnen, zeker een aanrader.

Vlot en professioneel

Els Spin van univertaal heeft mij al meerdere keren geholpen met het vertalen van documenten. Niet alleen ben ik erg tevreden met de vertalingen zelf, maar ik ben ook altijd heel blij met de vriendelijke service die zij biedt aan haar klanten. Het contact is prettig, professioneel maar ook persoonlijk, en ze maakt het altijd precies duidelijk wat de klant van haar kan verwachten. Ontzettend fijn!

Heel betrouwbaar en professioneel

Ik heb recentelijk een officiële document laten vertalen en legaliseren door Els(beëdigd vertaalster). Ik werd heel vriendelijk geholpen bij twijfels/vragen over wat voor soort extra legalisatie bewijs ik nodig had voor gebruik van die officïële document in het buitenland. De kosten ervoor waren absoluut niet overdreven vergelijken met andere vertaalbureaus. Nogmaals bedankt Univertaal!

Vriendelijk, snel en goed. Top

Vriendelijk, snek en goed. Top in een woord.

Goede communicatie en goede hulp. Snelle levering!

Werkt keuring en helder volgens afspraak

Werkt keuring en helder volgens afspraak

Vriendelijk, snel en volledig

Een prima service voor een goede prijs. Communicatie ging vlot en de vertaalde documenten had ik binnen enkele dagen in huis.

Snelle service en vriendelijk contact

Snelle vertaling en zeer vriendelijk e-mail contact.

Een prachtige vertaling en supersnel!

Mijn documenten zijn schitterend beëdigd vertaald en na een heel fijn mailcontact, zaten ze een paar dagen later al in mijn mailbox. Bedankt, Els!

Uitmuntende service en rekening houdend met al je wensen!

Vanaf het eerste moment dat ik contact had met vertaalbureau Univertaal tot en met de laatste seconde heb ik werkelijk alles als heel prettig ervaren. Ze denken met je mee op alle vlakken en elk aspect wordt professioneel afgehandeld. Ik had contact met Els voornamelijk en zij heeft mij heel begripvol en snel geholpen. Niks anders dan lof, kortom!!

Duidelijke communicatie en persoonlijke aanpak

In een zee van vertaalbureaus (vrije markt) die vooral geautomatiseerde offertes aanbieden is Univertaal een van de weinige waarbij je het idee krijgt dat er ook een echt mens aan de „overkant“ zit. Gemiddeld duurder dan de concurrentie, maar wel een beter gevoel nadien.

Snel geholpen

Universal heeft me goed geholpen. Alles was correct en snel. De manager was aardig en stelde juiste vragen. Ik wil jullie bedanken voor het goede werk. Veel succes voor uw bedrijf! Met vriendelijke groet, Yevheniia Tereshchenko

Snel geregeld en goed

Ik had voor de ambassade een gecertificeerde Engelse vertaling van een Nederlands document nodig. Die had ik direct na het weekend in de mail en de hardcopy enkele dagen later. Ik zou weer Univertaal gebruiken als ik weer iets nodig heb

Goed geholpen

We zijn goed geholpen door Univertaal. Er werd met ons meegedacht over wat er wel en niet nodig was en er werd goed gecommuniceerd. Ook werd het uiteindelijk heel snel geleverd.

Uitstekend service vanaf het eerste contact. Supersnel contact met een supersnel levering. Het resultaat zag er fantastisch goed en professioneel uit. Ik was erg tevreden van A tot Z.

Snelle en goede service! Snel vertaald en pdf al binnen enkele dagen ontvangen. Zeker aan te raden!

Hele goede service! Pluspunt dat er vertalers beschikbaar zijn voor vele talen! Snelle service en alles wordt snel en netjes afgehandeld!

Ik werd vlot en echt vriendelijk geholpen

Ik werd heel vriendelijk geholpen. De vrouw heeft mij goed op de hoogte gehouden en extra moeite voor mij gedaan.

Bedankt voor de snelle afhandeling!

Ik ben erg blij met uw attente houding en met zo'n snelle en kwaliteitsvolle oplossing!

Goed contact en snelle service

Voor een Zweedse instantie hadden wij een vertaling nodig van een schooldiploma (in het Engels). Donderdag aangevraagd, dinsdag daarop het vertaalde diploma in de email ontvangen en later in de week de hardcopy in de brievenbus. Prima service!

Vlot en goed

Vlotte communicatie, duidelijk. Goede vertalingen.

Westerstraat 145

1601 AE Enkhuizen