Klantvriendelijk, accuraat en snel

De vertalingen van een paar documenten naar het Engels zijn snel en vakkundig door Els gemaakt. Alles via de e-mail en ook nog op papier naar ons toegestuurd. Wij zijn super tevreden

vriendelijke communicatie, zeer snelle vertaling. netjes verstuurd. prima!

Wij zijn zeer tevreden met de vertaling. Vriendelijke communicatie en snelle verwerking. Keurig verzonden. Aan te bevelen!

Mijn ervaring met Univertaalbureau

Agentschap met gekwalificeerde mensen, uitstekend vertaalcentrum, redelijke prijs, punctueel, praktisch.

Snel en uitstekende vertaling

Bij onze stichting was er snel een engelse vertaling nodig van een officiële toekenning Bij het vertaalbureau Univertaal was dat snel geregeld en de vertaling van prima kwaliteit.

Snel en makkelijk

Snel antwoord op mails en een goede service.

Hele fijne communicatie en zeer snelle vertaling

Fijne communicatie en snelle service.

Super snelle en goede service.

Fijne communicatie en snelle service.

Super snelle en goede service

Vertaalbureau heeft goed met ons meegedacht, waardoor de kosten laag bleven. Binnen een dag wads de vertaling binnen. Hele fijne en snelle communicatie. Kan het iedereen aanbevelen.

Snel , accuraat en volgens afspraak met prettig contact

Snel , accuraat en volgens afspraak met prettig contact

Snel , goed en volgens afspraak met prettig contact

Snel , goed en volgens afspraak met prettig contact

Zie hierboven

Snelle en correcte levering volgens afspraak

Zie hierboven

Super goed, vriendelijk, professioneel en snel!

Er werd super snel op mijn aanvraag gereageerd en werd erg vriendelijk geholpen. De vertaling was erg goed. Heel erg fijn.

Super snel en vakkundig geholpen!

Ik had met spoed een beëdigde vertaling nodig, niet alleen werd ik heel snel geholpen ook werd mij aangeraden om een specifiek deel alleen te vertalen in hoge kosten te voorkomen. Erg over te spreken.

prima vertaling

weet prima vertaling te leveren, met kennis van verwachtingen van de eindgebruiker (Maleisische ambassade).

Vlotte, klantvriendelijke service

Erg snelle service, erg vriendelijke en open feedback.

Fast, accurate and very friendly staf!

What I expected to be a long lasting, difficult job became a delightful experience! Els was very friendly and accommodating over the phone. She showed great understanding of my situation and was able to help me quick. Promises made became promises kept! My “go to” translation service from now on.

Goede vertaalservice

In een paar dagen was alles netjes geregeld en ipgestuurd!

Super klantvriendelijk, uitstekende service en een top vertaling

Ontzettend blij met Univertaal. Behulpzaam en professioneel. Moest nog extra vertalingen aanleveren voor de USA. Gebeld met Els en zij heeft mij direct gerustgesteld. Maandag heb je het! Geleverd zoals besproken. Dankjewel Els.

Super goed geholpen. Snelle service.

Snel en verzorgd

Zeer snelle reactie na verzoek om offerte. Keurige vertaling en opmaak per e-mail en goed verzorgde officiële documenten binnen een paar dagen per post ontvangen. Complimenten!

Geheel volgens verwachting; goede communicatie; snelle respons en vertaalwerk volgens afspraak; prijs ook goed

Snel geleverd, goede communicatie.

Super snel geleverd, snelle reactie op mails en goede vertaling!

Perfecte service

Mijn aanvraag voor vertaling werd snel en correct uitgevoerd. De dag na betaling had ik de vertaling digitaal in huis. Per post duurde 2 dagen langer maar dat is nu eenmaal zo met de post tegenwoordig. Kortom zeer tevreden en zal een volgende keer beslist weer gebruik maken van jullie diensten.

Westerstraat 145

1601 AE Enkhuizen