Goede en snelle service!

Hartelijk en flexibel

Direct prettig contact via telefoon en e-mail. Tevreden met eind resultaat. Fijn om zowel een hardcopy als digitale versie te hebben.

Supergoed

Dit is een zeer deskundig vertaalbureau waar met je mee gedacht word. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb lekker maar een 6 gegeven, dit om de aandacht van de meest kritische lezer te krijgen(ja... jij dus). Ik zelf dacht van te voren zo'n hoog gemiddelde dat kan niet (Zal wel gekocht zijn, dacht ik.) Toch maar een offerte aanvraagt, toen dacht ik wow wat een redelijke prijs, en ze hadden voor mij ook nog op redelijke termijn tijd. Na het ontvangen van de vertaling werd ik helemaal gelukkig, fantastisch!!!. Bedank Els, voor de perfecte afhandeling. Ik zou zeggen kritische lezer, probeer het zelf en laat je versteld staan.

Prettige communicatie en snelle levering

Ik kreeg spoedig een beëdigde vertaling van mijn VWO diploma

Ik bedankt jullie heel erg, mijn document is heel goed vertaald.

Met de vertaalbureau univertaal ben ik goed geholpen, heel makkelijk contact te vinden en vertrouwbaar . ik ben tevreden met de vriendelijkheid.

Super service

Meerdere vertalingen laten uitvoeren voor een goede prijs en zeer snel uitgevoerd. Goede communicatie en afhandeling. Uitstekend!

Toppie

Fijn en informeel, goede vertalingen, gewoon toppie

Top kwaliteit en snel

Zeer professioneel en goede communicatie over het vertaal proces. Erg tevreden.

Mooi eindproduct en goede service

Erg duidelijke en snelle service. De vertaalde cijferlijst die ik heb teruggekregen was helemaal goed.

Prettig en professioneel!

De behandeling van mijn vertaalverzoek was vlot en vriendelijk. Het resultaat zag er prima uit.

Hulpzaam

Een goede vertaalbureau

Goede vertaling en snel geleverd

Bij twijfel kan je ze altijd via whatsapp bereiken! Goede antwoorden en snelle levering. Wel iets aan de dure kant maar verder prima

Snel, vriendelijk en benaderbaar

Op mijn verzoek voor een prijsopgave werd er heel snel gereageerd. Na bevestiging van opdracht, werd duidelijk gecommuniceerd waneer ik de vertaling kon verwachten en werd daar ook aan voldaan.

Persoonlijk en snel

Mijn ervaring met Els was perfect en ben daarom ook voor een tweede maal "terug" gekomen voor meer vertalingen. Els reageert snel, dacht met mij mee om tot de juiste format te komen en was erg flexibel. Daarnaast communiceerde Els helder over de verwachte opleverdatum en had ik een ingescande versie van mijn vertaling op de opleverdatum in mijn inbox en was de hard copy later die middag al naar mij onderweg. Voor mij geen ander vertaalbureau dan Univertaal!

Betrokken

Vertaalbureau Univertaal heeft uitstekende service! Betrokken en vriendelijk. Je krijgt een snelle reactie op je vraag en de communicatie is prettig en open.

Mijn diploma’s waren 2 dagen na de aanvraag vertaald. Ik heb ze gelijk kunnen gebruiken!

Fijn en snel contact voor een goede peijs

Omdat ik mijn dyslexie verklaring moest vertalen voor mijn studie in engeland heb ik Univertaal aangeschreven nadat ik was doorverwezen door de Nederlandse dyslexie stichting. Ze reageerden snel en erg vriendelijk. Daarnaast is de vertaling natuurlijk uitsteken voor een prijs die ik niet goedkoper heb kunnen vinden.

Snel en goed vertaald. Fijn contact.

Prettig persoonlijk email contact met de vertaler. Heldere offerte en snelle service.

Zorgeloos

Ik vertaalde mijn document in buitenland en dat was niet nodig koste voor mij veel geld en veel tijd. Mijn advies is document uit buitenland moet bij vertaalbureau univertaal vertaald worden. Dan heb je minder stress met alle documenten.

Professioneel en zeer kundig.

Een plezierig gesprek over de te vertalen stukken. De afgesproken opleverdatum was spot on en de output was van uitstekende kwaliteit.

Snel en goed geholpen

Ik had snel de vertaling van mijn cijferlijsten

Heel fijn bedrijf! En ze zijn onwijs snel.

Snelle en goede service

Goed contact, snelle vertaling en snelle verzending. Heel goed vertaald en heel professioneel gehandeld. Zeer tevreden over jullie service.

Accuraat, professioneel, snel

Prettig persoonlijk contact.