Snel en erg vriendelijk geholpen!

Erg vriendelijk, uitstekend vertaald en snel het vertaalde document ontvangen. Bedankt!

dank voor snelle service

duidelijk en doeltreffend, en een heel prettig gesprek.

Snelle top service

Binnen enkele uren al reactie gekregen en gelijk goed geregeld. Dank jullie wel.

Persoonlijk, vriendelijk en snel!

Al mijn documenten waren sneller dan verwacht vertaald. Email en telefooncontact was prettig. Univertaal is zeker een aanrader!

Hele fijne service

Het traject ging super snel en het was erg fijne service. Het eindresultaat was ook echt perfect dus ik ben erg tevreden.

Een perfecte vertaling

Een vriendelijk contact met een uiterst professionele opvolging. Aanbeveling!

Heel goed en snel geregeld!

Ik ben heel heel blij hoe alles zo snel,soepel en voor en redelijk prijs verliep Ik ben en zeer tevreden klant!

Professioneel en snel

Excellent

Professional,quick, perfect communication, excellent work

Very efficient and highly professional

user-friendly website, quick response, and highly professional

Snelle, vriendelijk service

Snelle, correcte afhandeling.

Snelle service, vriendelijk contact, echt een aanrader!

Binnen een paar dagen waren de vertalingen van mijn diploma's geregeld. Ik ben erg tevreden.

Snel antwoord op email, duidelijke factuur en heldere communicatie

Snel en makkelijk geregeld!

Ik mailde op vrijdag na sluitingstijd, maar ik werd alsnog ingepland. De dinsdag erna werd het al vertaald en kreeg ik de digitale versie. En op woensdag had ik de hard copy al in de brievenbus. De communicatie ging supergoed en makkelijk, kortom echt top service!

Erg snel antwoord na mijn mail, erg vriendelijke vrouw en ook snel geleverd. Zeker een aanrader.

geweldige service met persoonlijke touch

Na een soepel verlopend mailcontact en een scherpe prijs voor de te leveren vertaaldiensten, was het resultaat boven verwachting en supersnel geregeld. Echt top!

Snelle en professionele vertaling

Kon op korte termijn vertalen

Een goede service en duidelijke afspraken!

Snelle turnaround

Zeer tevreden!

Goede snelle service

Snelle reactie , met een goede hoogwaardige service

Snelle, vriendelijke en goede service!

Snelle reactie en factuur na opvraag, vriendelijke en snelle behandeling van het verzoek en de officiële vertaling van mijn diploma ziet er super netjes en goed verzorgd uit. Ben zeer tevreden!

Snel werk voor een degelijke prijs

Vriendelijk in de omgang en de vertaling was snel geregeld

Snelle vertaling, vriendelijke service

Na enigszins stress te ervaren omdat de aanmeldingsdeadline van mijn Master naderde, had ik Univertaal opgebeld voor een snelle vertaling van mijn diploma. Els heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en mij verzekerd dat de vertaling tijdig binnen zou komen, en dit was ook het geval! Kortom erg blij met de service en ik zou haar aanraden.

snelle reactie, prima resultaat

Geweldig!!!

Zeer klant vriendelijk en keurig en snel. In een woord TOP!!!

Westerstraat 145

1601 AE Enkhuizen