Geweldig service

Het kon niet beter gaan. Mijn contact persoon reageerde snel. Alles was afgerond in 2 dagen. Ik ontving zowel een digitale als een fysieke gewaarmerkte vertaling. Erg blij met de service.

Super ervaring. Vriendelijke mensen en hele snelle service

Ik vond mijn ervaring met Univertaal heel prettig.

Professioneel

De service beviel mij goed, er werd goed gecommuniceerd vooraf en de woorden zijn waargemaakt. Dus uitstekend!

Hele snelle en vriendelijke service!

Erg tevreden met de service.

Snel

goed vertaald

Meteen de volgende dag had ik m'n vertaling

Alles gaat precies zoals t moet, en de volgende dag heb je de vertaling per mail, en wordt deze ook per post verstuurd en dat voor een betaalbare prijs.

Awesome and professional service

I was working on my IDW process ( Diploma Waardering) and I needed as soon posible someone to translate my documents. Was worry but my sister saw on the web vertaalbureau Univertaal so she call and like magic I send my pdf and I get my translation fast in PDF and hardcopy on my home adress. During the process I could ask question and get continued updated. I got more that I expected. Would I recommend someone yes , would I translate some docs again ofcourse. I felt like I have the VIP experience. Staff are princely and kind. Thanks to vertaalbureau Univertaal now I can start to working and they change my life. Best Agency Ever

Professionele communicatie en kwalitatief goede vertalingen

Positief. Ik schakel dit bureau weer in voor de volgende klus.

Vlot en accuraat

Vlotte afhandeling van de vertaling. Zeer accuraat vertaald. Prettig e-mail contact met de vertaler.

Snel, vakkundig en professioneel

Erg duidelijk en simpel in wat aangeleverd moet worden, en zeer snel in leveren van het eindproduct. Super blij met de professionele vertaling van mijn diploma. Snel en veilig bezorgd! Super, dankjewel!

goede afspraken die ook goed nagekomen zijn prima buro

Snelle reactie op mijn aanvraag voor een spoedvertaling, vriendelijke en heldere service, dezelfde dag nog binnen!

Snelle communicatie en net werk

De communicatie ging erg netjes en snel. De vertaling werd snel toegemaild en vervolgens netjes via de post bezorgd in een mooi mapje. Het ziet er allemaal keurig uit.

Snel, vriendelijk en zorgvuldig

Ik had een vertaling nodig van meerdere diploma’s. Deze zijn netjes vertaald en de vertaling was er snel. Al mijn vragen werden van te voren beantwoord zodat de service goed bij mijn vraag pasten.

Vriendelijk en meedenkend

Univertaal was zeer vriendelijk en dacht mee in mijn situatie. Daar bovenop waren ze snel met de vertaling.

Heel goed service

Snel en behulpzaam

Op tijd geleverd

Super aardige vrouw ,uitgelegd alles op een simpele manier het proces

Vriendelijk en professioneel.

Behulpzaam en duidelijk. Kan er veel woorden aan geven maar was een fijne afhandeling.

Keurige vertaling en Els Spin is erg behulpzaam

Bij www.vertalingdiploma.nl heb ik mijn middelbareschooldiploma laten vertalen naar het Engels voor aanmeldingen bij universiteiten in het buitenland. Vertaler Els Spin beantwoordde vooraf al mijn vragen en heeft een uitstekende vertaling aangeleverd.

Snel, betrouwbaar en netjes

Erg tevreden, mijn document was snel vertaald en verstuurd. Alles ziet er netjes en professioneel uit.

Heel erg goed geholpen

Op een erg vriendelijke meneer geholpen , heel snelle service, toppers!

Super snel

Super vriendelijk en snel geholpen. Bedankt.

Meedenkend, snel, goed resultaat.

Persoonlijk, snel en deskundig.

Persoonlijk, snel en deskundig.

Westerstraat 145

1601 AE Enkhuizen