Snel en goed

Vertaling was de volgende dag klaar. Niveau was zeer goed.

Snelle, vriendelijke service en goed resultaat

Uitstekende ervaring met het laten vertalen van mijn diploma.

Snel en goede communicatie

Dit is de eerste keer dat ik van een vertaalbureau gebruik maak. De communicatie is zeer goed. Makkelijk via de mail. Leveringstijd is ook naar behoren. De prijs is wel wat stevig, maar dat kan ook aan mij liggen of het aantal worden en/of pagina's. Al met al, een goed ervaring.

Super snel en vriendelijk! Erg blij mee!

Er werd snel gereageerd, binnen een paar dagen lag het in mijn brievenbus in Zwitserland! Daarvoor al per e-mail, top! Erg tevreden!

Goed vertaalbureau goede prijs-kwaliteitverhouding en snel

Ik heb de documenten t.b.v. mijn huwelijk laten vertalen en was zo tevreden dat ik mijn CV dat ik zelf vertaald had ook heb laten controleren op spel grammatica en zinsconstructie fouten. Het is er echt veel beter en duidelijker op geworden. Dankjewel zeker een aanrader.

Prima ervaring met Univertaal Snelle levering van vertaling document. Netjes geleverd.

Vlotte service en professionele vertaling

Een officieel document moest beëdigd vertaald worden. De aanvraag, offerte, opdracht , betaling, vertaling en verzenden binnen 48 uur afgehandeld, noem ik zeker vlotte service. Volgende keer graag weer.

Positief

Een zeer prettige en snelle service.

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam

Snelle en goede service

Ik heb gebruik gemaakt van Univertaal om op korte termijn mijn diploma te laten vertalen. De communicatie was snel en duidelijk via de telefoon en ik had snel mijn vertaling binnen. Op verzoek is er een scan gestuurd wat betekende dat ik binnen 24 uur mijn vertaling binnen had. Ik zou Univertaal zeker aanraden!

Snelle levering en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Mijn ervaring bij Univertaal is positief!

Ik ben erg positief over mijn ervaring met univertaal. Het contact verliep vlot en soepel. Bij iedere vraag die ik had werd er duidelijk geantwoord en goed meegedacht.

Efficient proces en vertaling goed verzorgd

Goede en nette vertalingen. Het proces van offerte, betaling en uitvoering van de opdracht kan bijna niet beter. De vertaling was goed en stukken werden snel verzonden.

Geweldig en snel!

Een absoluut perfecte ervaring. Communicatie was duidelijk, makkelijk en snel. Documenten waren ook snel vertaald en hulp met het versturen naar mijn scholen was ook top. Daarnaast worden de documenten super mooi in een mapje heel netjes naar je opgestuurd! Super

Ik heb met spoed mijn diploma moeten laten vertalen, na telefonisch overleg hebben we dit zo kunnen regelen dat ik het op tijd zou krijgen. Dit werd uitstekend nageleefd en alles keurig en goed in orde en op tijd binnen gekregen.

Snelle, betrouwbare service

Ik kreeg snel en goed advies op mijn vragen omtrent het vertalen van diploma’s. Eenmaal akkoord met de offerte, had ik spoedig alle gevraagde documenten.

Reageert snel en duidelijke prijzen en levering

E-mailde voor offerte en kreeg snel een antwoord. Vertaling was ook snel gedaan en kreeg alles digitaal en op papier. Ik ben heel tevreden met de service.

Snelle en persoonlijke service

Duidelijke communicatie over wat ik kon verwachten en vriendelijk geholpen.

Snel en nauwkeurig!

Ik had binnen 4 werkdagen de vertaling op mijn deurmat liggen, welke er professioneel en verzorgd uit zag.

Heel prettig

Alles ging heel makkelijk en snel.

Goed, snelle en goede service.

Goede vertaling, mooi aangeleverd en waar voor je geld. Ik heb geen vijf sterren gegeven omdat ik hem niet in 1 keer goed kreeg vanwege een klein foutje. Maar wel 4,5 omdat ik de volgende dag nog een nieuwe versie binnen heb gekregen. Goede service en adequaat gehandeld.

ik ben heel tevreden

Tevreden

Mooi en snel geregeld, blij mee

Nette professionele afhandeling

Voor mij was het nodig om op korte termijn mijn Nederlandse diploma's te vertalen naar het Engels. Univertaal kon mij op korte termijn helpen en ik heb naar volle tevredenheid de vertalingen zowel digitaal als op papier gekregen (in het buitenland). Ik zou zeker weer kiezen voor Univertaal mocht de gelegenheid zich voordoen.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk!