Ik had een jurkje besteld, de informatie over je bestelling is goed en uitgebreid. Na levering bleek het jurkje niet goed te passen. Via de website kon ik eenvoudig de retour regelen en ik had ook snel mijn geld terug, top service!
Hoi Hester, Wat super leuk om je beoordeling te lezen🥰 Dankjewel😘 We hebben hard gewerkt aan het retourproces en wat fijn om te zien dat dit zo gewaardeerd wordt😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben? Wij zitten voor je klaar per mail, via Facebook of Instagram🥰 Lieve groetjes💕
Ik vind dat jullie erg mooie kleding hebben. Heb al diverse keren besteld . Vind t alleen erg jammer dat je telkens verzendkosten moet betalen. Zie iedere week wel iets, en moet daardoor iedere keer verzendkosten betalen. Waardoor ik maar niet meer ga kopen....
Hoi Yvonne, 😍Bedankt voor je beoordeling! Wat een mooi cijfer🤩Wist je al dat je sommige bestellingen kan laten samenvoegen, mits het een PRE-ORDER is🎁 Wanneer je meerdere bestellingen met daarin een PRE-ORDER hebt geplaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar [email protected]💌 De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten😍 Let op! de PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Enkele maanden geleden kocht ik de Selena blazer. Na enkele keren te dragen, merkte ik onlangs dat de blazer op 2 plekken gescheurd is. Ik heb de klantenservice gecontacteerd en nu blijkt dat ze me niet konden helpen aangezien de garantieperiode van 6 maanden reeds voorbij is. Dit vind ik een heel spijtige reactie. Ik verwacht een item toch langer te kunnen dragen dan een paar maanden (en bovendien maar enkele keren en wie weet hoelang ik al rondliep met de scheuren). De blazer is dus voor de vuilbak of ik moet het laten herstellen wat ook nog eens geld kost en waarschijnlijk ook zichtbaar blijft. Ik heb al redelijk wat gekocht bij jullie, maar ik moet bekennen dat de kwaliteit niet erg goed is. Truien pluizen na enkele keren en zijn helemaal niet meer zo zacht na het wassen. Bij jasjes/vesten die ik kocht bij jullie zijn vaak de voeringen (onder andere in de zakken) al gescheurd nog voordat het item gedragen wordt. Gezien het in de zakken is of aan de binnenkant, vind ik het zonde om de hele rompslomp van retour te doen, maar ik had dit toch graag doorgegeven aangezien het niet zou mogen. Ik denk dat de items beter nagekeken moeten worden voor jullie ze verzenden. Prijs/kwaliteit zou ook meer in verhouding mogen zijn. Ook kocht ik een tijdje geleden een cadeaubox bij jullie. Ik kocht de duurste, maar was redelijk teleurgesteld met de inhoud. Er zaten weinig items in en ik had het gevoel dat ik veel meer betaalde dan wat ik effectief kreeg. Ik heb jullie hierover een mailtje gestuurd en bleek dat jullie 1 item vergeten waren in het pakket. Ik kreeg nog een portemonnee opgestuurd, waarvoor dank, maar nog lijkt dit geen waar voor zijn geld. Zelf ga ik me niet meer laten verleiden door de cadeauboxen. Graag deel ik deze ervaring zodat anderen 2 keer nadenken voordat ze een cadeaubox kopen. Helaas dus wel wat slechte ervaringen gehad met aankopen.
Hoi Nicky, Ik kan mij goed voorstellen dat je hier erg van baalt💐😘 Wat vervelend om te lezen dat je vaker items hebt binnengekregen die kwalitatief niet aan onze Sweet eisen voldoen🙈😢 De volgende keer kan je hier het beste zo snel mogelijk even een mailtje sturen naar de meiden. Wanneer dit dan binnen de garantieperiode valt, kunnen de meiden namelijk nog veel voor je betekenen😘 Lieve groetjes💕
Heel vriendelijk en correct zowel met het bestellen en de retour , heb ik helemaal geen enkel probleem gehad . Terug betaling is correct verlopen. Suuper team daar. Groetjes Wendy
Hoi Wendy, WOW❣️Bedankt voor je mooie beoordeling en dat geweldige cijfer🥰 Daar worden we blij van! De meiden proberen dan ook alle terugbetalingen zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je snel je geld terug hebt😍 Deze beoordeling deel ik straks graag met de lieve meiden💐😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Bestelling gedaan voor 2 truien..ze zijn zo mooi. En super leuk ingepakt met leuke kaartjes en lolly erbij.
Hoi Jolanda, Wat super leuk om dit te lezen😀 De meiden pakken alle bestellingen met liefde in😍🎁🚛Dankjewel voor je beoordeling❣️Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Prima geregeld leuk verpakt goede kwaliteit. De verzendkosten zijn jammer, woon zelf in Ridderkerk.
Hoi Yvonne, Dankjewel voor je beoordeling💐🤩😍 De meiden pakken de bestellingen met liefde in🎁🚛 Dus dat compliment ga ik aan de meiden doorgeven💕 Wanneer je bestellingen plaatst vanaf €75.- worden de verzendkosten gratis🤩 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Fijn en duidelijke webshop, leuke kleding
Hoi Lucia, Bedankt voor je beoordeling en dat super cijfer!😍🥳 Wat fijn dat je onze collecties zo leuk vindt🥰 Wij ook🙈🤣 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ben helemaal verkocht aan deze webwinkel. Heb nu bijna een hele kledingkast vol kleren hangen van jullie, ben er zo blij mee.
Hoi Annemiek, Een echte Sweet fan, zo te horen🥰🥳 Bedankt voor je leuke beoordeling!!! En dat cijfer WOW❣️Veel plezier met het dragen van al je Sweet items! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De communicatie was erg prettig, nadat ik had gevraagd wanneer mijn pakket verzonden zou worden. Helaas dat ik twee (van de drie) artikelen moest retourneren, maar dat lag niet aan het artikel. Het zat mij alleen niet goed. Erg leuk ingepakt.
Hoi Eugenie, Bedankt voor je mooie beoordeling😘 Hopelijk zit er de volgende keer weer een item bij, dat perfect bij je past🥰 De meiden pakken het met liefde voor je in, dus dat compliment ga ik doorgeven💕 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Regelmatig kleding besteld. Fijne, vriendelijke klantenservice die snel en kundig reageert. Fijn om ook te kunnen overleggen bij twijfels over de kledingmaten. Super leuke collectie tegen mooie prijs. Duidelijkheid betreft verzending en pre orders. Heel blij mee. Ga zo door dames!
Hoi Sabrina, Wat super om te lezen dat je regelmatig bij ons komt shoppen🥳😍 Dankjewel voor deze hele mooie beoordeling! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Je weet ons inmiddels wel te vinden denk ik🥰 Lieve groetjes💕
Snelle afhandeling. Soms lastig iets te vinden op de site . Ik heb gebeld voor een broek en ik had hem de volgende dag al in huis. Dat vond ik fantastisch
Hoi Toos, Dankjewel voor je beoordeling🥳😍 Hier worden wij erg blij van💕 Mocht je de volgende keer iets niet kunnen vinden? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen via Facebook of Instagram💌 Dan helpen we je met liefde! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Kleding zit heerlijk en goeie kwaliteit.
Hoi Sifra, Bedankt voor je beoordeling😘 WOW! en dat prachtige cijfer😀 Want fijn dat je onze collecties zo fijn vindt zitten🥰 Dat is ook wel heel belangrijk. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Vraag per mail gelijk beantwoord en mijn adres aangepast wat verkeerd gegaan was in de bestelling. Goede kwaliteit van de kleding. Erg tevreden eerste ervaring met jullie!
Hoi Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling en dat PRACHTIGE cijfer😘 Wat leuk om te lezen dat je eerste shoppingervaring bij ons helemaal TOP is🥳 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar via de mail, Instagram en/of Facebook! Lieve groetjes💕
Snelle levering! Super leuke oorbellen gekocht en daar al veel positieve reacties op gehad!
Hoi Monique, Wat super leuk om te lezen dat je zoveel positieve reacties hebt gekregen🥰🥳 Dat maakt het extra leuk! Bedankt voor je mooie beoordeling💕 en dat cijfer😍😍😍 wow! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Je krijgt je bestelling als een soort cadeautje, dat geeft goed gevoel. Iedere dag nieuwe items dat maakt het voor mij qua portemonnee gevaarlijk, de neiging om dagelijks een bestelling te plaatsen
Hoi Marjolijn, Wat super om te lezen dat je zo graag bij ons shopt😍 De meiden pakken alle pakketjes met liefde in🎁💕 Bedankt voor deze mooie beoordeling en dat prachtige cijfer!!! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De trui is netjes verpakt, leuk briefje erbij. helemaal tevreden.
Hoi Anita, Dankjewel voor deze mooie beoordeling en dat fantastische cijfer!🥳 De meiden pakken alle bestellingen met liefde in🎁 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie leuke kleding en betaalbaar
Hoi Gonnie, Bedankt voor je beoordeling🥳😍 Wat fijn om te lezen dat je graag bij ons komt shoppen! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Keurig op tijd en nerjes ingepakt. En ook zeer netjes behandeld als je belt.
Hoi Lida, 😍😍😍WOW! Dankjewel voor alle sterren en dat mooie cijfer! De complimentjes ga ik zeker doorgeven aan de lieve meiden hier😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Bedankt voor je beoordeling. Lieve groetjes💕
Mijn pakje was zoek geraakt, ze hebben hier meteen actie voor ondernomen. En ze hebben uiteindelijk mijn bestelling opnieuw verzonden. Uitstekende service en super vriendelijke dame!
Hoi Shauni, Dankjewel voor dat hele mooie cijfer!😘 Wat vervelend dat het pakje zoek geraakt was😭, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk alles dragen🥳 Wat super dat de meiden het zo snel voor je opgelost hebben. Dus dat mooie compliment ga ik zeker doorgeven❣️Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Zie hierboven
Hoi S, Bedankt voor je beoordeling en dat prachtige cijfer! Daar doen we het voor😍 De complimenten ga ik doorgeven aan de lieve meiden💋 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele leuke vest. Mooie kleur. Netjes ingepakt met persoonlijke toets én wasvoorschrift voor wol. Stipt geleverd. Top!
Hoi Michèle, Wat een prachtig cijfer! Daar worden wij gelukkig van😍🥳 Bedankt voor je beoordeling💋 De meiden pakken het met liefde voor je in🚛🎁 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Vest ziet er mooi uit en kriebelt niet. Blijft na wassen mooi in vorm
Hoi Kim, WOW😍 Wat een geweldig cijfer. Dankjewel voor je beoordeling❣️Dat is wel heel belangrijk, zeker bij een vest! Daar wil je natuurlijk gewoon in wegkruipen🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Even wennen aan pre-sale concept dus dat je even moet wachten. Hierdoor wel meer unieke kleding. Heldere communicatie ook bij evt vertraging een goede terugstuur service. Klein minpuntje is kosten voor retourneringen.
Hoi Karin, Wat super leuk om te lezen dat je ons concept omarmd😍 Bedankt voor je mooie beoordeling en dat geweldige cijfer! Helaas kunnen wij niets veranderen aan de tarieven van de vervoerders. Maar we nemen de feedback zeker mee💋 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Snelle levering en mooi ingepakt.
Hoi Kirsten, WOW😍🥳 Wat een geweldig cijfer! Bedankt voor je beoordeling❣️De meiden pakken de pakketjes met liefde in🎁 Dus dat compliment ga ik aan de meiden doorgeven! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Prima. Duidelijk vermeld wanneer je het product kunt ontvangen. Mijn trui kwam zelfs nog een paar dagen eerder.
Hoi Melissa, WOW😍 Wat een prachtig cijfer! De meiden pakken zo snel mogelijk alle pakketjes in🎁 dus wat fijn om te lezen dat je pakketje eerder binnen was❣️ Bedankt voor je beoordeling😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht