Prima bedrijf

Bestelling werd zoals beloofd bezordg op juiste tijd. Wel jammer dat je zo lang op je bestelling moet wachten omdat het een pre order is, maar dat staat er duidelijk bij. Produkten vielen niet tegen. Hoe de kwaliteit is na een tijdje kan ik nog niet zeggen.

Retour Zenden 10 euro

Ik woon in België De kleding was echt veel te groot Kan gebeuren Wilde retour zenden, kosten 10 euro. Bizar Heb we eerder retour zendingen gehad naar nld kost normaal 3,95-4,95 maar nooit 10 euro! Het was 1 broek en 1 trui

Leuke kleding, wel vind ik het soms lang duren voordat de pre orders er zjjn. Ik snap waarom hoor!

Lekker enthousiaste presentatie...op tijd ontvangen

Zie graag vaker de samenstelling vd stoffen..percentage katoen en wol bijvoorbeeld...kan niet tegen alleen synthetisch..

Alles was meer dan oké!

Mooi en met zorg ingepakt, persoonlijk, de lolly was een leuke extra, ik was aangenaam verrast! Ook was de trui kwalitatiever dan ik verwachtte.

Fijne shopwinkel

Zijn snel en netjes met beantwoorden van de mail. Top spullen!

Super leuke kleding

Te leuke kleding

Blij concept!

Ik word hier blij van! Gedoseerd nieuw aanbod - lekker duurzaam (en toch soms hebberig worden, haha), enthousiaste medewerkers en ‘persoonlijke’ benadering. Daarmee bedoel ik; de communicatie en filmpjes lijken niet gericht op massa NL maar vooral op echte liefhebbers. Het voelt niet als het perfecte (/neppe) insta niveau maar gewoon als jij en ik. (Sorry als ik hiermee de imagebranding en communicatiestrategie afdoe.) Hoe dan ook, ik ben enthousiast!

Goede kwaliteit

Hier blijf je shoppen!

Leuke webshop, producten worden leuk gepresenteerd. Kwalitatief goede producten. Ondanks dat alle kledingstukken goed opgemeten worden vind ik het wel echt een minpunt vind ik dat veel kledingstukken onesize zijn. Ik zou meer bestellen als er verschillende maten waren.

Een spijkerbroek, trui en Vest besteld. Wat een mooie kleding, wat ben ik hier onwijs blij mee. Bedankt

Leuke kleding

Leuk kleding, origineel, 3x per week nieuwe collectie en in de weekends vaak sales. Snelle levering. Soms wel wat aan de prijzige kant. Met verzendkosten erbij helemaal. Blij met snelle levering.

Leuke items!

Altijd weer nieuwe leuke items, en voor een leuke prijs;-)

Leuke producten voor een leuk prijsje

De pre-orders worden op de aangegeven datum bezorgd. Het is altijd ontzettend leuk ingepakt. Zo is het keer op keer een cadeautje om uit te pakken. Mijn zoontje vindt de lolly, die er bij zit, altijd erg leuk. Altijd een kaartje erbij, wat het erg persoonlijk maakt.

Hele fijne kleren, super fijne stoffen. Producten worden uitgebreid via Social media omschreven. Dit klopte precies toen ik de producten ook thuis kreeg. Hierdoor kun je er van op aan wat je besteld! Want online inkopen doen is toch altijd net wat lastiger. Heel tevreden!

Slechte communicatie, artikel wel van goede kwaliteit

Slechte communicatie omtrent de verzending. De ene medewerker zegt dat het pakket is verstuurd en een dag later zegt een ander dat het pakket niet is verstuurd. Kwaliteit en maatvoering wel top.

Leuke, betaalbare kleding. Klant wordt over status bestelling goed op de hoogte gehouden. Opsturen naar klant , wordt aandacht aan besteed. Ik ben heel tevreden.

Fijn contact, levering zoals gepland en zo niet dan word je heel netjes op de hoogte gehouden

Super leuke collecties! Voor vragen kun je altijd terecht. Je krijgt snel en duidelijk antwoord. Het enige nadeel vind ik de verzendkosten en met name omdat ik soms uit 3 verschillende collecties echt leuke dingen wil bestellen maar dan steeds verzendkosten heb. Ik weet dat je de bestellingen kunt samenvoegen maar dan moet je langer wachten en soms is het ook net iets te laat.

Goede droog shampoo

Ik ben blij dat deze droog shampoo geen stug haar geeft en de geur is heerlijk. Met opspuiten geeft hij wel een witte waas en dan schud ik de bus heel goed. Het valt uiteindelijk mee met de witte waas na dat ik de droog shampoo heb ingewreven met mijn handen en uitgeborstelt heb. Ik gebruikte altijd Batiste droog shampoo maar deze is beter. Vind de prijs wel aan de hoge kant.

Leuke shopervaring en mooie kwaliteit kleding

De collectie is iedere week anders, dus het leuk om de social media pagina's te volgen en online te shoppen. Het is duidelijk wat er te koop is op dat moment. De gekochte kleding is van goede kwaliteit en de maatvoering klopt.

Mooie kleding

Mooie kleding en assortiment. Mooi verpakt. Kwam bijna als kadootje binnen. Sommige items zijn wel wat duur Zou graag wat meer tegelijk kunnen bestellen maar collecties veranderen en verdwijnen snel.

Leuke kleding hele goede service. Top!

Leuke collecties!

De collecties vind ik erg leuk! De omschrijving en foto’s van de kleding zijn duidelijk en de aangegeven maten kloppen goed. Wel vind ik de verzendkosten hoog en ook het feit dat je zelf de retourkosten van 6 euro moet betalen vind ik een groot minpunt. Dit houdt mij tegen vaker kleding te kopen.

Vriendelijk, vlotte communicatie

Vriendelijke en snelle reactie op mijn vragen. Vlotte verzending.

Vriendelijke mensen en zeer snelle reactie. Weekselijkse nieuwe collectie en zit altijd iets leuks tussen. Doe heel blij en leuk dat ik het ondekt hebt.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht