Hele leuke webshop!

Ik vind dit een hele leuke verfrissende webshop met leuke artikelen. Ik moet mij inhouden om niet elke week iets te bestellen!

leuke producten, goede prijs, klantvriendelijk

Ze hebben leuke producten tegen een leuke prijs. Ook met pre-orders krijg je het netjes opgestuurd (je bent het zelf alweer bijna vergeten en dan komt er nog een pakketje binnen, hoe leuk is dat). De pakketjes zijn heel leuk en met zorg verpakt. Altijd een feestje om uit te pakken. De klantvriendelijkheid is ook top. Bij retourneren heb je je geld snel terug en er wordt snel gereageerd op mails. Leuk bedrijf waar ik graag shop.

Ik wil mijn aankoop retourneren binnen de gestelde norm en dat lukt niet, ik krijg geen contact.

Ik wil mijn bestelling retourneren maar de qr code werkt niet meer. Terwijl ik binnen de gestelde 14 dagen zit. Ik heb al 3 mails gestuurd maar krijg geen reactie.

Fijne webshop om te bestellen

Fijne webshop om te bestellen. Verbeterpunt is het verkorte van de levering van pre orders. Indien niet leverbaar dit eerder communiceren met de klant.

Leuke producten en snelle lever. Retour product is ook snel geregeld.

Jammer dat ik zo lang moest wachten, dat wist ik overigens wel van te voren bij bestelling. Verder alles netjes ontvangen. En me retour ook snel verwerkt.

Duidelijke realistische foto's.. zodra de pre order beschikbaar is wordt het pakketje zsm verzonden. Echt top! En mijn zoon is ook blij met deze pakketjes vanwege de lekkere lolly die jullie erbij doen! Nadeel is dat als je te veel leuk vind en twijfeld de maatjes snel op zijn.. maar dat geeft alleen maar aan wat voor leuke kleding jullie hebben.

Kwaliteit kost geld

Meer dan waard daar te shoppen. Goede servicedl.

Altijd een feestje om het pakketje te ontvangen

Ik vind de pakketjes altijd heel leuk ingepakt, wat me wel tegenvalt is dat wanneer ik iets terugstuur (wat gelukkig niet heel vaak voorkomt), ik zelf de verzendkosten moet betalen. Ik ben best een goede klant denk ik, dan vind ik eigenlijk wel dat jullie de verzendkosten voor rekening mogen nemen……

Leuk om te shoppen deze site

Snelle en duidelijke service

Ik heb al eerder een review geschreven over de fantastische kleding van Willemijn. Nu heb ik pas voor het eerst iets moeten retourneren en daar wil ik ook graag iets over schrijven. Het retourneren is makkelijk en je hebt echt snel je geld retour! Ik heb op dinsdag m’n pakketje naar dhl gebracht en op vrijdag stond het bedrag weer op mijn rekening. Wat een goede service!

Leuke kleding

Erg leuke kleding en goed op maat. Vaak in pre order dus je moet even wachten op je bestelling. Ook leuke sjaals, schoenen en sieraden

Leuke kleding, jammer dat alles je alles in de pre-order moet bestellen.

Doordat je in de pre-order bestelt en dit voor mij vaak maar 1 product is, betaal je iedere keer apart verzendkosten. Dit is voor mij een reden om niet vaak te bestellen.

Mooie oorbellen

Enorm veel keuze uit allemaal mooie oorbellen.

Heel erg fijn

Makkelijk te bestellen met correcte levering… Vest was precies zoals omschreven op de site….

Supergoede service!

Altijd fijn om hier te shoppen! Informatie is heel duidelijk, de dames van de klantenservice zijn echt een top team! En ik ben altijd blij om weer een mooi ingepakt kadootje voor mezelf te ontvangen!

Hele leuke meiden en je wordt heel leuk geholpen.

Super leuke kleding, goede kwaliteit. De pakketjes worden altijd heel leuk ingepakt.. het is een feestje om uit te pakken.

Leuke en zeer duidelijke webshop met hele aardige medewerkers

Heel positief!

Uitstekend!

Snelle levering en een goed en mooi product met goede kwaliteit!

Dubbele vzk betaald: Toch een puntje van aandacht

Ik had 2 x een bestelling geplaatst op 1 dag. Hierdoor ook 2 x vzk betaald. Betrof de nieuwe collectie: Een jeans met een bijbehorende gestreepte trui. Als ik de bestelling in 1 x geplaatst had was ik géén vzk verschuldigd geweest ivm > € 75,00. Helaas heb ik de bestelling niet in 1 x geplaatst omdat ik niet gezien had dat het andere item dat ik graag wilde hebben inmiddels ook weer voorradig was. Hiervan was ook geen melding gedaan in de stories, wat normaal gesproken altijd wel gebeurd als items worden aangevuld. Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice en ik heb een kortingscode gekregen t.w.v. eenmaal de vzk. Hierop heb ik aangegeven dat ik graag een kortingscode zou willen ontvangen t.w.v. tweemaal de vzk omdat ik eigenlijk helemaal geen vzk had hoeven te betalen want > € 75,00, mits de bestelling in een keer geplaatst was. Met een kortingscode t.w.v. eenmaal de vzk heb ik namelijk nog steeds 1 x vzk betaald die ik eigenlijk niet verschuldigd was geweest. Als antwoord hierop kreeg ik dat ze dit niet doen en alleen een kortingscode aanbieden t.w.v. eenmaal de vzk omdat dit een service van hun kant is en dat dit ook in de voorwaarden vermeld staat. Begrijpen doe ik het niet helemaal, maar klantvriendelijk vind ik het i.i.g. niet echt. Zeker omdat ik vaste klant ben. Daar mag dan ook best een stukje coulance tegenover staan naar mijn mening. Dit vind ik toch wel even een klein puntje van aandacht.

Verzenden duurde erg lang

Ik heb zelf moeten bellen waar mijn bestelling bleef. Was blijkbaar blijven hangen in het systeem. Uiteindelijk wel alles ontvangen.

Super leuke kleding

Een aantal keer besteld en de kleding is geweldig. Goede kwaliteit en prijs.

Ik koop er al jaren en ben een heel tevreden klant

Super service en hele mooie items

Goede service, snel bezorgd en mooi ingepakt

Snelle levering, prachtige producten

Snelle levering, goede informatie op de website, prachtige producten, gewoon goed!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht