Dikke tien voor de fijne communicatie!

Even een dikke tien voor de communicatie met de lieve dames van deze leuke webshop! Denken mee, staan direct klaar om je vragen te beantwoorden, zijn vriendelijk en ook daadwerkelijk bereikbaar als je belt. Top!! En het uitpakken van je bestelling blijft hier een feestje! Zo leuk ingepakt met altijd een verrassing erbij! <3

Mooie afwisselende kleding en een uitstekende service

Niet tevreden, sweet maakt je weer blij!

1 van mijn 2 vesten viel niet goed op maat. Kreeg een mail dat ik een nieuwe mocht uitkiezen. En ook netjes een retourlabel ontvangen! Geen gezeur, goed opgelost, heel blij mee!

Niet tevreden, sweet maakt je weer blij!

Opzich prima winkel met leuk concept

Doordat ze veel pre-orders doen heb je altijd zekerheid dat je krijgt wat je wilt. Het aanbod is ook van deze tijd en gangbaar voor iedereen! Echter is soms de kwaliteit toch anders dan de foto’s doen lijken. Bijvoorbeeld een trui gekocht waarvan je weet dat ie gaat krimpen in de was…ook gebeurd. Maar van de andere kant is daar dan ook de prijs naar. Nu 2x wat retour gestuurd en heb dus 2 tegoedbonnen van de retourkosten. Slim want zo bestelt iemand sneller weer.

Niet overtuigd om hier vaak te kopen

Een medewerkster heeft mij de verkeerde maat opgestuurd. En de maat die ik besteld had, was helaas uitverkocht. Ik vind dit erg slordig. Ik kreeg wel een excuusmail maar als klant heb ik daar natuurlijk niets aan. Voor mij als klant bestel ik de maat, moet mijn bestelling vooruit betalen en dan ga je ervan uit dat je het artikel ook ontvangt. Want je ziet op de site of je maat er nog wel of niet is. Pakketje komt aan en hoe groot is de teleurstelling als blijkt dat ze jou de verkeerde maat gestuurd hebben? En jouw bestelde maat uitverkocht is? Ik vind dit een hele domme fout, klant is hierdoor gedupeerd. En als ze beter opgelet had, was dit niet nodig geweest. Tevens het advies om duidelijkere foto's van de artikelen te maken, voorkant, achterkant duidelijk in beeld. Soms zie je bv de kraag niet duidelijk. Mooie foto's maar laten het artikel niet goed zien. Ze zouden meer aandacht moeten geven hoe het artikel er van alle kanten uitziet en van dichtbij. Nu zie je weinig door bv de sjaals die erover gedragen worden of lange haren die alles bedekken. Kijk eens op de professionele kledingwebshops, hoe de foto's uitzien, zodat de klant duidelijk ziet wat hij/zij koopt. Vooral ook omdat er vooraf betaald moet worden. En nog een tip: het is al lang niet meer van deze tijd om alleen reguliere lengte te verkopen. Zorg ook eens voor een lengtemaat, daar is veel meer vraag naar dan naar lengtemaat 32.

Niet overtuigd om hier vaak te kopen

Leuke kleding voor een leuke prijs

Kleding besteld bij de previeuw. De kleding werd voor de verwachtte datum geleverd en was ontzettend leuk ingepakt.

levering top

Goede snelle levering, Het product was niet goed . Zag er heel leuk uit maar was niet netjes afgewerkt. Overal hingen draden en de kraag rolde naar binnen. Daarom heb ik het terug gestuurd. Jammer het was een leuk jasje voor een prima prijs.

Kleding van goede kwaliteit, werd netjes op de hoogte gehouden dat de bestelling iets later kwam

Zeer tevreden met mijn kleding!

Mooie set (vest en sjaal) gezien op Facebook en Instagram en deze besteld. Omdat het een Pre order was, moest ik er op wachten. Maar eenmaal de set binnen, ben ik heel tevreden. Precies zoals de foto aangaf.

Zeer tevreden met mijn kleding!

Leuke kleding

De kleding is erg leuk en mooi, jammer alleen dat er maar een beperkte voorraad is. Mijn broek was te groot wilde heel graag een kleinere maat maar die was helaas niet meer te bestellen.

Leuke kleding

Een persoonlijk bedrijf met goede klantenservice

Sweet Jewelery is een fijn bedrijf, met een persoonlijke touch en goede producten. De klantenservice is goed, de website is mooi en overzichtelijk. Kleding bestellen gaat snel en makkelijk en je bestelling wordt goed verpakt met een leuke persoonlijke touch. De socials zijn goed en uitnodigend. Kortom, een leuk bedrijf waar ik graag bestel.

Een persoonlijk bedrijf met goede klantenservice

Zeer leuke webshop

Leuke webshop met veel keuze. Maten zijn goed omschreven. Nog nooit de verkeerde maat gehad of iets moeten terugsturen. Ook zeer vriendelijke en behulpzame klantendienst. Artikelen zijn leuk verpakt

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht