Zijn heel vriendelijk, en je hebt de bestelling heel snel in huis.. daarbij vind ik de kleding echt helemaal leuk en betaalbaar.

Heel goed!

Iedere week nieuw assortiment, duidelijke informatie over de bestelling en leuk verpakt.

Goede kwaliteit

Ik heb nu al een mooie voorraadje kleding van sweet jewellery en ik ben er echt heel blij mee. De kwaliteit en hoe snel de levering is, super.

Mooie kwaliteit kleding, goede service

Leuke, sportieve kleding. Goede seevice en communicatie

Mijn elastiekjes werden snel geleverd en het is ook super kwaliteit veel beter voor mijn haar dan de dunne elastiekjes . En dan het leuke kaartje met lolly erbij maakte het helemaal af.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen bij vragen snel contact. Nette levering.

Mooie kleding voor een leuke prijs

Sweet Jewellery heeft ontzettende leuke en betaalbare kleding, schoenen en accessoires. Ik vind het alleen jammer dat je bezorgkosten (onder €75) moet betalen en ook de retournering moet betalen. Dat houdt mij bij enige twijfel tegen om iets te bestellen.

Leuk concept en mooie kleding , klantenservice minder goede ervaring

Ik vind het concept van een pop-up store erg fijn. De kleding is over het algemeen ook mooi en kwalitatief goed. De klantenservice laat nog te wensen over. Mail die niet beantwoord wordt waardoor ik opnieuw moet mailen maar alsnog extra verzendkosten moet betalen . Maar verder zou ik zeggen, ga zo door!

Unieke kleding van een goede kwaliteit!

Al een aantal keer iets besteld. Leuke kleding die je niet in iedere winkel tegenkomt. Goede service en levering. Kleding is van goede kwaliteit. Erg blij mee!

Gewoon een super website met veel geduld

heel blij met de verschillende items en blijf bestellen :)

Snelle levering, leuk ingepakt en pre orders precies zoals vermeld geleverd

Fijne winke

Netjes verpakt en vlotte leveringen. Contact met de winkel verloopt ook gemakkelijk.

Super klantenservice en mooie kleding!

Helaas slechte kwaliteit gebruikte stof

Helaas had ik een jurk besteld met echt een nare dikke stof. Lastig ook om via een insta berichtje te zien hoe de stof voelt. Het jammere is dan dat je zowel verzendkosten kwijt bent om het product te ontvangen maar ook nog eens kosten om het terug te sturen. Zo ben ik dus €11,00 kwijt terwijl ik niks heb. Dus nee, ik zal hier niet nog een keer snel wat gaat bestellen.

FANTASTISCH

Ik koop alleen nog maar mijn kleren/ accessoires bij jullie. Zo leuk, super kwaliteit en uitstekende service. Echt een aanrader.

Geweldige webshop met superleuke collecties

Ontzettend leuke webshop met steeds wisselende collecties. Er wordt veel aandacht besteed aan de maatvoering daardoor weet ik vaak precies of iets me wel of niet zal passen. Vooral met de one size items is dat heel handig. Verder goede service. Als je bestelling vertraagd is word je goed op de hoogte gehouden. Ook de wisselende collecties zijn erg leuk en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klanten. Dikke aanrader.

Mooi en kwaliteitsvol

Alles is zoals omschreven en op de foto's. Ook vriendelijke klantendienst. Hier bestel ik zeker nog eens in de toekomst.

Fijne service

Pakketje dat ik kreeg was leuk ingepakt met persoonlijke tekst erbij. Nadeel dat retourneren geld kost, maar dat hoort er een beetje bij :)

Duidelijke omschrijving van de producten

Mooie kleren Duidelijke informatie Netjes verpakt Enthousiast team

Wat je ziet is wat je krijgt. Heel leuk

Fijne ervaring. Wat je ziet is wat je krijgt. Zou wel fijn zijn om vaker de kleding op een maatje 40/42 te zien. Hele leuke collectie.

Kan beter

1 product was niet op voorraad. Het was fijn geweest als jullie zelf een bericht hadden gestuurd toen de verwachte levertijd voorbij was. En toen de nieuwe datum ook niet gehaald werd, hoorde ik weer niks. Ook jammer dat jullie niet uit jezelf het artikel dat wél op voorraad was, alvast stuurden. Dus eigenlijk: meer meedenken met de klant én betere communicatie. Product zelf is overigens prima.

Super service

Levering is echt een kadootje !

Voldoende

Al een paar keer wat gekocht. Prima service, maar laatste koop vind ik kwalitatief tegenvallen. Ritsen van de spijkerbroeken niet stevig en een draaipijp dat zie je niet op de foto’s. Leuke kleding, goed advies wat betreft de maatvoering. Kwaliteit kleding wisselend.

Mooie producten, heel leuk verpakt.

Geweldig!!

Ik bestel bijna maandelijks. Ben super tevreden.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht