Mijn bestelde jurk is 2x op dezelfde plek stuk gegaan. Precies op de naad en wat heeft de klantenservice het goed opgelost! Daardoor bestel ik nu sneller bij sweet! Ga zo door
Hoi Lisette, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een prachtig cijfer! 😍 Wat fijn dat de meiden alles netjes hebben opgelost! 🤍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Mooie kleding, goede prijs kwaliteit verhouding. Op de website wordt heel duidelijk het product getoond. Via instagram wordt het iroduct toegelicht, allerlei informatie gedeeld in story's. Daardoor weet je heel goed wat je kan verwachten en koopt.
Hoi Marinda, Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 Wij doen ons best om een zo goed mogelijk beeld van de items te geven! 💘Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Hoi Fleur, Bedankt voor je beoordeling! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Veel keus en leuke prijzen
Hoi Gonnie, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Wat een feestje keer op keer als er een pakketje bezorgd wordt! En zo ontzettend veel leuke setjes!! Erg verslavend;)
Hoi Dianne, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Levering werd uitgesteld, keurige communicatie hierover. Nadien snel geleverd en keurig verpakt.
Hoi J, Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
1x besteld, ging snel en goed verpakt. Gedeelte retour gestuurd en ging ook prima. Ook de broek was een heerlijke spijkerbroek
Hoi Daienne, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Leuke kleding die ik soms wel iets te duur vind. Jammer, maar begrijpelijk dat je soms lang op je gekocht item moet wachten.
Hoi Christien, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Een fijne en warme sjaal. Heel blij mee!
Hoi Dorothée, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Heel veel plezier met je nieuwe sjaal! 😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Het zou fijn zijn als boodschappenmandje langer blijft staan dat je meerdere artikelen per week kan bestellen ipv diezelfde dag
Hoi Sandy, Bedankt voor je beoordeling! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Super webwinkel
Hoi Natacha, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een mooi cijfer. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Wat een leuk concept elke week nieuwe kleding om te bestellen. Nu al een aantal keer besteld. En ik ben altijd tevreden. Heel blij met mijn mega grote warme sjaal. Super BEDANKT!!!
Hoi Samantha, Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Fijne klantenservice met geweldige nazorg en handelen alles fijn en duidelijk af.
Hoi Kim, WOW! Bedankt voor je beoordeling! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Al vaker besteld bij Sweet Jewellery. Alle keren goed verlopen en fijne kleding.
Hoi Alice, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Sweet Jewellery volg ik nu een jaar en de aankopen die ik daar heb gedaan zitten fantastisch. Doordat alles zo goed worst uitgelegd hoe het zit en of het klein en ruim valt hoef ik eigenlijk nooit wat retour te sturen. Daarnaast hebben ze iedere week weer een hele leuke en gevarieerde collectie. Echt een aanrader!
Hoi Anita, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 We proberen altijd zo veel mogelijk informatie te geven over de items! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Over het algemeen heel goede kwaliteit. Soms stuur ik iets terug omdat ik de pasvorm of afwerking niet goed vind. Lolly hoeft er voor mij echt niet bij. Heel leuk: de zorg voor een goede verpakking en het handgeschreven kaartje. Ga zo door!
Hoi Vicky, Bedankt voor je beoordeling! 😍 Mocht je item niet aan de kwaliteit voldoen die je van Sweet gewend bent mag je altijd een mailtje sturen naar de aftersales. ([email protected]) Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Duidelijke website, met een verwachte leverdatum bij elke kledingstuk vermeld zodat zeggen maten/aantallen produceren wat niet nodig is heel slim. mijn colbertje was wat later en daar werd ook duidelijk over gecommuniceerd. Ik heb 2 Puntjes met opbouwende kritiek. 1) ik mis soms de closeup foto van de stof/ print. 2) ik vind het jammer dat er vaak one size artikelen zijn deze gaan uiteraard tot maat L. Verder vind ik het een fijne website.
Hoi Patricia, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer. 😍 Daar worden wij heel blij van. 😀 We zullen je feedback meenemen! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Items zijn super mooi, de klantenservice goed te bereiken, snel antwoord gekregen op mijn vragen. Items waren snel verzonden. De omschrijving van de items is duidelijk hierdoor kan je afwegingen maken of je het past.
Hoi Claudia, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Wat fijn dat je zo tevreden bent! 💘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Webshop is leuk, ziet er aantrekkelijk uit. Ook de kleding is leuk. Er is alleen een grote maar: het maatbereik van de kleding is veel te smal. Veel kleding wordt verkocht in maat one size of de maten lopen door tot maat L. Dat is voor mij echt te klein. Dit vind ik heel jammer, omdat je zo maar een beperkt publiek aanspreekt: namelijk het publiek van de dunne mensen. Graag in de toekomst ook grotere maten opnemen in de collectie, dan kom ik zeker nog een keer shoppen.
Hoi Jopie, Ik snap je berichtje zo ontzettend goed💗💐Wanneer het mogelijk is om een maatje groter te bestellen in dezelfde hoeveelheid als de kleine maatjes, doen we dat natuurlijk! Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Van sommige items lukt het wel (XS/XXL) en dit delen we dan zeker graag op Facebook en Instagram😉😍 Lieve groetjes💕
Fijne webshop waarbij de maten goed opgemeten staan. Weet je direct of het past. Ook leuke collectie!
Hoi Jeanette, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Ik had een tasje besteld voor een bruiloft en deze was gelukkig snel verzonden en op tijd bezorgd. Ik had een mailbericht gestuurd of deze op tijd bezorgd zou worden en kreeg al een reactie dat deze al verzonden was. Super!
Hoi! Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Wat fijn dat je goed bent geholpen en dat je tasje op tijd binnen was voor een bruiloft! 💗Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
De broeken van nore zitten zo heerlijk, zodra er een nieuwe kleur uitkomt dan wil en moet ik die hebben, normaal gesproken kan ik niet goed tegen hoog zittende broeken die tot aan de navel of zelfs hoger komt maar met de broeken van nore heb ik dat niet.
Hoi Annemiek, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat een fantastisch cijfer! 🥰Wat leuk je zo gek bent van de Nore jeans! Wij begrijpen het helemaal. 😜 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Mooie spullen, makkelijk bestellen, snel bezorgt en goed retour systeem. Fijne heldere social media
Hi Cindy! Bedankt voor je mooie beoordeling! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Soms wel jammer dat een bepaalde maat of kleding in niet meer te bestellen is als je wat later op de site kijkt, bij nieuw kleding die online wordt gezet om 19 uur
Hoi Henriette, Bedankt voor je beoordeling! 🥰 Sommige items lopen soms heel erg snel, wij hebben maar een beperkte voorraad. Wij doen ons best om zo vaak mogelijk producten aan te vullen. 😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Fantastisch webshop met super leuke producten en een hulpvaardig team.
Hoi Liesbeth, WOW! Bedankt voor je beoordeling! Wat een prachtig cijfer😍 Daar worden wij heel blij van😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten gewoon weer voor je klaar❣️ Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht