De wachttijden lopen op

In het begin van jullie bedrijf waren de kleren altijd keurig op tijd. Inmiddels zijn de meeste spullen met pre-order. Vervolgens komt er dan regelmatig een mail dat spullen toch niet geleverd kunnen worden op die datum. Waardoor je zo 3/4 weken moet wachten. Ik vind dat echt een afknapper en ben bang dat jullie mij na jaren als klant verliezen. Het is niet zo leuk meer als in het begin.

Super leuke collecties!

Wekker zetten is van belang, maar zo blij met mijn laatste aankoop…de paars oranje sjaal! Eindelijk heb ik een sjaal die lijkt op een wollen sjaal maar geen wol bevat!

Vriendelijk

Altijd vriendelijk, goede service. Soms onduidelijk wanneer kleding komt, kan soms langer duren. Laatst verkeerd artikel geleverd, maar prima opgelost.

super mooi goed!

Ik heb al veel bij jullie besteld. Super mooi ,goeie kwaliteit en super leuk verpakt!

Goede omschrijven van de kleding. Snelle levering. Leuk ingepakt.

Geweldige online winkel

Hippe, leuke en betaalbare kleding met een prima kwaliteit. Weinig terug hoeven sturen en bij een verkleuring van een blouse werd er gelijk een oplossing aangeboden. De sample sale is ook echt een aanrader!

Niet heel enthousiast

Vandaag mijn 1e bestelling ontvangen en niet heel enthousiast. Trui is heel dun, breed en kort (soort navel truitje). Sjaal is mooi qua grootte maar na uitpakken al over pluis en zie ook al hapers… Ok, de prijzen zijn laag maar de kwaliteit helaas ook

Leuke producten met vrolijke kleurtjes en voor ieder wat wils.

Tevens goede service en snelle levering.

Snelle topservice

Fantastische kleding En snelle topservice

Bestelling kon makkelijk worden geplaatst. Pakketje was er ook vroeger dan verwacht. En dan was het pakketje nog leuk ingepakt in mooi papier met een leuk kaartje en kleine attentie erbij #top Het is sowieso leuk om een pakketje te ontvangen,maar deze kleine attenties maken het extra leuk!

Leuke items, goeie communicatie!

Al veel leuke items gescoord bij deze website! Vanaf het moment van bestellen wordt je goed op de hoogte gebracht over het vervolg! Eenmaal bezorgd is het uitpakken een feestje! Mooi verpakt, lief kaartje en iets lekkers erbij! Super leuk! Ik zou het leuk vinden als deze website ook items ging verkopen voor de wat grotere maten! Ik denk dat meer dames hier blij van worden <3

Echte sweeties :-)

Leuke site met mooie foto's en goede omschrijving. Met liefde ingepakt. Ik heb paar keer gehad dat in mijn bestelling vertraging zat, maar wordt altijd netjes gecommuniceerd en geholpen. Goede kwaliteit. Ik ben altijd blij met de nieuwe items ;-) Groetjes lieve Willemijn, je mag echt trots zijn op je team :-)

Hele snelle levering

Persoonlijk ingepakt!

Super leuk!

Ik shop altijd leuk bij Sweet Jewellery, iedere keer weer nieuwe dingen, duidelijke info via insta. Leuk verpakt!

Wisselend

Heb regelmatig besteld en ook regelmatig geretourneerd. Bij Willemijn staat alles leuk, omdat ze 168cm is en een slank figuur heeft. Ben je vergelijkbaar, dan past vrijwel alles. (ik: 176cm en heb maat 40 soms 42) Ik vind de kleuren nog wel eens tegenvallen zodra ik het binnen krijg. Ook jammer dat je niet via Klarna kunt bestellen oid, maar alles via ideal. Ik heb de Nore broek wel gehouden, die is top en ook een goudglitter hemdje bijvoorbeeld. Dus zo nu en dan haal ik er leuke items vandaan!

Mooie kwaliteit

Jammer dat het met pre - order is

Geweldig!!

Super service en snelle levering

goede service

Een leuke website met hele leuke kleding. Wel jammer van de vaak preorder datums maar ja dat is het wachten opzich wel waard.

Leuke kleding en snel geleverd

Altijd een feestje als je je pakketje ontvangt van sweet jewellery. Leuke kleding voor een redelijke prijs en als je onverhoopt iets terug moet sturen wordt de terugbetaling snel afgehandeld. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening

Super leuke kleding en prima service

Ik wordt altijd erg blij van de social media. Vervolgens is het dan binnen en ben ik opnieuw blij!

Top bedrijf!

Eerder verstuurd dan verwacht. Leuk ingepakt, met iets lekkers erbij en een lief kaartje. Mijn bestelling was een kadootje!

Leuke online shop

Leuke kleding, goede service en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering en mooi verpakt

Makkelijk te bestellen, fijne communicatie en goed ingepakt

Wanneer het even lastig wordt is niets mogelijk

Twee rokken en een shirtje besteld in de pre order. Deze werd tot 2x toe uitgesteld en uiteindelijk helemaal niet geleverd. De andere rok was ondertussen in de sale gekomen, maar ik moest het volledige bedrag betalen, terwijl de rok nog niet eens werd ingepakt. Ik kon hiervoor een korting krijgen voor een volgende aankoop. Voor de rok kreeg ik ook 10 euro extra bestedingstegoed, ik moest vragen om m'n geld terug te ontvangen. Uiteindelijk kon gelukkig m'n hele bestelling worden geannuleerd. Ik heb ik het verleden best wat besteld, maar zal het nu niet snel meer doen. Waar er voorheen naar de klant gekeken werd, krijg je nu bij de volgende aankoop korting. Heel apart dat je alweer wordt gewezen op een volgende aankoop terwijl je met je vorige aankoop niet tevreden was. Voor mij geen bestellingen meer.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht