Een tevreden klant

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke rugtas. Ik ben erg blij met mijn leren tas van Sweet Jewellery. Geen standaard tas waar velen mee lopen. Genoeg opbergruimte waardoor de tas ook geschikt is voor mijn werk. Extra leuk om de tas te ontvangen met een persoonlijk kaartje van het team van Sweet Jewellery. Meiden, ga zo door!

Leuke kleding, goede levering en klantenservice.

Al veel besteld en zeer tevreden van. Kleding wordt leuk ingepakt. Deze week jurkje kapot gegaan. Bekende klacht blijkbaar en ik krijg mijn geld terug heel fijn! Altijd heel benieuwd naar de nieuwe collectie;) Minpuntjes; sommige items vind ik wat aan de dure kant. Zoals deze week die gekleurde pakken. Lijkt wel kleding van een braderie. Niet mooi oké dat is smaak maar de prijs is ook veel te hoog. Grootste minpunt; dat bestellingen niet samengevoegd kunnen worden. En ik dus telkens verzendkosten moet betalen. Met een collectie die 3x per week uitkomt, wordt dit wel erg duur. Voorheen kon dit wel. Dit was dus laatst voor mij een reden om te zeggen; oké dan laat maar. Kunt ook niet zeggen, als ik op maandag iets leuks zie; ik wacht tot woensdag dan heb ik het samen. Want dan is het item van maandag er niet meer. Mensen die niet sterk in hun schoenen staan zwichten. Werkt dan als een verslaving. Gebrand op die ma wo vrij. Beter 1 keer per week een collectie uitbrengen of bestellingen samen voegen. Zo blijft het voor jullie leuk maar ook voor de klant. Pre-orders laten lang op zich wachten. 2 weken en dan komen er vaker nog wel dagen bij. Vooral in de zomer wil je het snel hebben zodat het nog mee kan op vakantie. Maar helaas de mijne kwamen tijdens mijn vakantie aan.

Snelle service, voldoet aan verwachting

Zodra je het product hebt besteld begint het wachten. De producten worden snel verstuurd en voldoen aan de verwachting. Ik heb nog nooit iets teruggestuurd en ben altijd zeer tevreden. Ook is het uitpakken van de pakketjes een feestje, alle producten zijn met zorg ingepakt en het pakket bevat zelfs een kaartje van de persoon die het heeft ingepakt.

Mooie kwaliteit voor prima prijs

Ik hou van simpel en basic, en kleren die goed te combineren zijn. Het is super om te zien hoe het jullie staat en in 2 totaal verschillende maten en typen lichaam. Dan krijg je echt een idee hoe het jezelf evt staat. Ook de manier van inpakken is een feest om te ontvangen. Verder is het voor mij persoonlijk heel fijn om een idee te krijgen van wat leuk is op het moment. Ben er al een tijdje ‘uit’ en echt niet meer goed in! Dankjulliewel!

Uitstekende service en altijd vriendelijk

Leuke kleding en accessoires, heel klantvriendelijk en altijd het product op tijd geleverd .

super leuke unieke kleding

ik bestel veel, al vind ik het soms op het plaatje/online beter staan dan bij mezelf, maar sommige artikelen ben ik juist nog blijer mee dan verwacht. de service is top, het op de hoogte houden van de verzending enz. zijn persoonlijk en fijn. ik blijf zeker vaak op de site en insta kijken voor nieuwe items.

Hele leuke vest! Voldoet terug aan verwachtingen. Altijd leuk om een pakketje van jullie in ontvangst te nemen. Net een geschenkje...voor jezelf. Bedankt?

Bestelling snel binnen, kleding voldeed precies aan de verwachting

Leuk hoe de kleding gepresenteerd wordt en ook duidelijk zodat je goed weet wat je bestelt, bestelling komt snel binnen en dan ook nog leuk verpakt, net of je een cadeautje uit mag pakken!

Super blij met mijn kleding

Wat een leuke kleding, de maten zijn perfect en de kleding is precies zoals afgebeeld. Kleding is allemaal ingepakt als een cadeautje.

Prima service , mooie kleding.

Fijne service en top producten

Ik kreeg nadat ik besteld had een mailtje waarin stond dat Sweet Jewellery voor mij aan de slag ging met de bestelling. Daarna ben ik goed op de hoogte gehouden. De producten werden netjes en leuk verpakt toegezonden. Ik vind het prettig dat ze op de website ook echt hele duidelijke maatvoering erbij zetten en aangeven hoe een product valt (groot of klein). Dat maakt de keuze makkelijker.

Heel vlotte service en heel vriendelijk

Hele mooie kleding

De kleding is precies zoals ik voor ogen had. Mooie kwaliteit en pasvorm. Ik ga daar zeker weer shoppen

Heel erg goed!!!

Zowel qua aanbod, als het bestellen, als het terugsturen van items, en de communicatie, heel erg goed! Niks op aan te merken. Alles verloopt prima!

Mooie kwalitatieve exclusieve kledingstukken. Top communicatie in geval je vragen hebt Enkel jammer dat bij mn 1ste bestelling een artikel niet in produktie ging (jreeg wel een alternative aangeboden, maar vond ik niet zo mooi), maar kan Willemijn en team niks aan doen ZEKER EEN AANRADER DUS

Hele mooie kleding

Alle kleding is van goede kwaliteit! Geen massa productie en dus uniek. Goede service.

Goede service en leuke kleding

Elke keer erg tevreden geweest maar deze keer is er een item verkocht die ze niet konden verkopen. Dat is de tweede keer met hetzelfde product al.. Dat vind ik wel slecht, zeker als het al eerder is gebeurd en je biedt het item na een poos opnieuw weer aan, dan moet je toch echt wel heel erg zeker weten dat het ook geleverd kan worden lijkt me. Maar goed dat is puur deze keer mijn ervaring met een bestelling, verder echt heel leuk team en leuke dingen die ze verkopen!

Ontzettend hardwerkende, klantvriendelijke en lieve meiden

Al meerdere bestellingen geplaatst en nooit problemen ondervonden. Helaas paste er dit keer 2 setjes niet welke ik retour zond. Helaas maakt DHL er een potje van en staat de retourzending al 2 weken in het sorteercentrum. De meiden van Sweet waren zo lief om mee te kijken en hebben het direct netjes opgelost door een creditnota te maken en ook het geld terug te storten. Het contact is enorm prettig en je merkt dat ze er met plezier werken! Daar mogen andere webshops nog wat van leren :) Ontzettend bedankt voor de mooie kleding, fijne service, lollies (namens de kids) en de nette verpakking van de bestelling! Tot de volgende bestelling!

Superblij mee

Op aanraden van vriendin voor het eerst een jurkje besteld bij Sweet. De maatvoering klopt perfect, duidelijke communicatie rondom datum en levering van pre-order. Sinds ik het binnen heb heb ik het jurkje niet meer uitgedaan. Ik ga zeker nog een keer wat bestellen.

Leuke, originele kleding.

Leuke, diverse kleding. Vaak origineel. Soms wel lastig bepalen of iets passend is als het one size is. En er is zoveel leuks, zou wel vaker willen bestellen. Maar het is jammer dat je steeds de verzendkosten moet betalen. Dat weerhoud mij ervan om dan nog eens iets te bestellen.

Top broek!!

Origineel en betaalbaar

Leuke kleding, levering op het aangegeven moment, soms iets eerder.

Leuke spullen en een snelle levering.

Jullie hebben super leuke spullen. Het is jammer dat jullie geen winkel hebben om alles te zien en te passen. Wat alleen een beetje jammer is, is dat je pas Franco levering hebt bij een x groot gedrag, anders betaald je verzendkosten. Misschien zou het als optie mogelijk kunnen zijn dat je de bestelling ook kan komen afhalen? Woon dichtbij. Maar verder leuk verpakt en mooie kwaliteit!

Leuke artikelen maar soms anders dan verwacht.

Ik heb twee keer bij jullie besteld. Een keer daarvan was het een preorder. Deze werd vervolgens nog later bezorgd dan aangegeven dus ik heb wel lang op mijn item gewacht. Het item zelf was mooi. De andere keer heb ik een broek besteld. Deze broek was bij binnenkomst heel anders dan mijn verwachtingen. Het stofje was anders dan dat het op de foto’s online leek.

Goede kwaliteit en unieke kleding

Je ziet aan alles hoeveel zorg en liefde er wordt besteed in/aan sweet jewellery. De kleding is met zorg uitgekozen. Daarna wordt er bekeken hoe ze de kleding zo goed mogelijk kunnen overbrengen. Dus...gepast door 'echte' mensen en met de juiste afmetingen en een (positief) kritische review erbij zorgt ervoor dat ik nog nooit een miskoop heb gedaan bij Sweet. De stylingtips zijn heel prettig maar het fijnste vind ik nog dat ik vrijwel nooit mensen in hetzelfde tegenkom. Unieke kleding maar niet 'apart'. Je moet er hierdoor soms nog wel iets langer op wachten maar dat heb ik er graag voor over een wordt ook duidelijk gecommuniceerd. De pakketjes worden ook weer met zorg en liefde ingepakt...kortom, ik ben fan!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht