De bestelling verliep vlot en duidelijk . En het pakje netjes en zelf voor pre order datum afgeleverd . Ook als je een vraag hebt via de site wordt zo snel mogelijk beantwoord . Ik vindt het top . Dank u wel !
Hoi Marleen, Bedankt voor je mooie beoordeling! ๐ Wat fijn om te lezen, dat je pakketje eerder geleverd is. ๐ De meiden proberen het met liefde en zo snel mogelijk in te pakken. ๐ฆ Ik ga de complimentjes doorgeven aan de meiden hier! ๐ ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Hele fijne service. Je kan met al je vragen over de kledingmerk terecht en wordt heel fijn geholpen.
Hoi Jennifer, Bedankt voor je beoordeling!!! ๐ Wat super om te lezen! Dat ga ik zeker doorgeven aan de lieve meiden hier. ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Sweet Jewellery heeft superleuke items, m'n kledingkast bevat al heel veel leuke Sweet items. Leuke zomerkleding maar ook heerlijke truien en vesten voor 's winters. Altijd een feestje om een pakketje te ontvangen. Vragen worden snel beantwoord en als iets langer duurt dan heb ik een mailtje gekregen. Ga zo door superteam!!
Hoi Jacqueline, Bedankt voor je beoordeling!!! En ook nog z'n mooi cijfer. ๐ De meiden maken er ook altijd een feestje van met het inpakken. ๐ฅณ Wat een mooie complimenten. ๐๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Leuk product heel blij mee!
Hoi Wendy, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. ๐คฉ Wat super om te lezen, dat je zo blij bent met het Sweet item. ๐ Veel plezier met het dragen. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Twee golven besteld omdat ik ze al had en heerlijk zaten en begonnen te verslijten. En een heerlijk bloemenblazertje gekocht. Heerlijke kwaliteit. Heel mooi, precies zoals op foto. Wachttijd ook okรฉ! Ik heb enkel altijd een probleem met mijn adres fatsoenlijk en correct in te geven als ik iets bestel, waardoor ik dan altijd extra naar de klantendienst moet mailen. Vervelend voor mij maar ook voor jullie, vind ik.
Hoi Eline, Bedankt voor je beoordeling! ๐ Wat super om te lezen dat je graag bij ons shopt. ๐ We hebben het invoeren van het adres en huisnummer op de mobiele website aangepast. Dus je kan nu gemakkelijker je adres invullen. ๐ฅณ Mocht dit niet goed gaan? Wil je dan een mailtje sturen naar de meiden van de klantenservice? ๐ Dan gaan we dit verder onderzoeken. ๐ ๐ง Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Hele leuke, mooie vest. Aangenaam om te dragen. Prijs/kwaliteit heel goed. Pakketje zoals altijd leuk en netjes ingepakt. Op tijd geleverd.
Hoi Michรจle, Wow wat een mooi cijfer!!! Bedankt voor je beoordeling! ๐ Die complimentjes ga ik doorgeven aan de meiden hier. ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Duidelijkheid over verzendtijd, goed verpakt en mooie, kwalitatief goede producten.
Hoi Marieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! ๐ De meiden pakken de bestellingen met liefde in! ๐ฆ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! ๐ Lieve groetjes๐
Leuk ingepakt word het naar je opgestuurd met kaartje en snoepje. Heel leuk. 1 nadeel als terug moet omdat niet bevalt moet je zelf de verzendkosten betalen. Dit is iets wat naar mijn smaak beter mag. Verder prima service en snel contact via mail of ander social media.
Hoi Isabelle, Bedankt voor je beoordeling! ๐ Wat fijn dat het kaartje en snoepje ๐ญ gewaardeerd wordt. ๐ฅณ Helaas kunnen we geen gratis verzendkosten aanbieden. ๐ ๐ We proberen van tevoren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit. ๐ Zodat je het item ook niet hoeft terug te sturen, maar we nemen de feedback uiteraard mee๐ We zullen nog beter ons best doen, om een retour en kosten te voorkomen in de toekomst! We snappen dat dit niet leuk is! ๐Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Snel en correct antwoord per mail , en Lief
Hoi Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling! ๐ Wat super om te lezen! Ik het doorgeven aan de lieve meiden van de klantenservice! ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
De communicatie is heel correct en supersnelle levering. Heel fijn om hier iets te bestellen!
Hoi Nancy, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. ๐คฉ Heel leuk om te lezen! ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Snelle reacties op mail en snelle verzending, ook bij pre-orders!
Hoi Inge, Wat een mooi cijfer. ๐ฅณ Bedankt voor je beoordeling!!! ๐ Wat super om te lezen dat je snel reacties van ons krijgt! De meiden pakken met liefde alles zo snel mogelijk in. ๐ฆ ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Snelle en goede levering Leuk ingepakt is net dat beetje meer aandacht wat ze eraan besteden
Ze heeft leuke kleding voor een redelijke prijs. Heb al meerdere bestellingen gedaan en altijd snel en netjes geleverd.
Hoi Angela, Bedankt voor je beoordeling! ๐ Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en netjes bij je aankomt! ๐คฉ ๐๏ธ. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Werd netjes op de hoogte gehouden van mijn preorder. Vest zit heerlijk!
Hoi Stephany, Bedankt voor je beoordeling!!! Wow en wat een mooi cijfer. ๐ ๐ ๐ Wat fijn om te lezen, dat het vest zo ontzettend lekker zit! ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Bestellen en goed op de hoogte gehouden van de levering. Mooi vest goeie kwaliteit, dik tevreden
Hoi Loes, Bedankt voor je beoordeling en dat SUPER cijfer! ๐ Heel veel plezier met het dragen van het vest. ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! ๐คฉ Lieve groetjes๐
Ik heb onlangs een bestelling gedaan twee kleedjes besteld waar eentje super leuk is en het andere terug moeten sturen en daar door 8,5 โฌ moeten betalen dat vindt ik wel jammer want is voor retour toch veel geld , van Nederland naar Belgiรซ.
Hoi Bianca, Bedankt voor je beoordeling!๐ Ow ja dat kan ik me goed voorstellen. ๐ Helaas kunnen we niks doen aan de kosten. De vervoerders bepalen zelf wat hun tarieven zijn. Mocht het item terug komen, vanwege een klacht. Dan kan je het beste even eerst contact opnemen met de meiden van de aftersales. Dan kijken ze even met je mee, naar een oplossing. ๐ We proberen van te voren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit. ๐ Zodat je het item ook niet hoeft terug te sturen. Maar we zullen nog beter ons best doen, om een retour en kosten te voorkomen in de toekomst! We snappen dat dit niet leuk is!๐ฅฐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Snelle verzending, leuke attentie en berichtje in het pakket en mooie kleding die lang meegaan. Toevallig twee vesten gekocht waarvan ik het oude model nog steeds in de kast heb liggen! Al om al gewoon super leuke winkel!
Hoi Joyce, Bedankt voor je beoordeling! ๐๐๐ Wat fijn om te lezen dat de attentie goed aankomt. ๐ญ Ow ja onze vesten, zitten erg lekker! ๐ Veel plezier met het dragen! ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Gewoon goed!
Hoi Peggy, WOW een fantastisch cijfer! Bedankt voor deze mooie beoordeling. ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Leuke kleding. Fijn dat het geshowed wordt zodat je weet hoe het eruit ziet als iemand het aan heeft en dat de pasvormen worden aangegeven. Doordat de kleding zo leuk is moet je vaak snel beslissen omdat het snel uitverkocht is. Jammer dat de levering vaak een paar weken is.
Hoi Michelle, Bedankt voor je beoordeling!!! ๐ We proberen van tevoren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit. ๐ Wat fijn dat dit goed overkomt! ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Ik had een pre order besteld. Later kreeg ik een mailtje dat het pakket iets vertraagd zou zijn. Geen probleem natuurlijk, uiteindelijk werd het toch nog sneller geleverd. Wat een verassing. Helaas was het niet helemaal wat ik had verwacht, heel makkelijk kon in het retour sturen, doormiddel van een QR code. Binnen een aantal dagen stond het geld al terug op mijn rekening. Bedankt voor de goede service!
Hoi Lieke, Bedankt voor je beoordeling!!! ๐ Wat een mooi cijfer. ๐คฉ Wat fantastisch om te lezen dat de service helemaal TOP was. Daar gaan we voor! ๐ฅณ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes๐
Mijn pakketje kwam op afgesproken dag aan. Ik had een jasje besteld,en het was heel leuk verpakt. Hele mooie kwaliteit ga zeker nog bij jullie bestellen
Hoi Sonja, Wow wat een GEWELDIG cijfer, bedankt voor je beoordeling! ๐ De meiden pakken de bestellingen met liefde voor jullie in! ๐ฆ ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Wat ik mis bij de foto's is dat er geen foto is van de achterkant, vaak worden de foto's nog wel van de halve zijkant gemaakt, maar echt een foto van achter wat mn bij broeken en sommige shirts/truien wel fijn zou zijn. Verder vind ik de kwaliteit over het algemeen goed.
Hoi Karin, Bedankt voor je beoordeling! ๐ Wat fijn om te lezen dat je onze Sweet kwaliteit zo goed vindt. ๐ฅณ Mocht je een keer graag een foto willen van een achterkant, vraag het aan de meiden van het social team. Dan willen ze graag nog een extra foto voor je maken (overdag) van de achterkant. ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Er waren 2 items, de vesten, uit mijn bestelling niet leverbaar en daar baal ik enorm van. Je verwacht dat als je ruim van tevoren een pre-order plaatst het goed moet komen met de bestelling. Niet dusโฆ. Gevraagd om de rest van mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten. De communicatie daarover ging zeer vlot en mij werd aangegeven dat het was overgemaakt. Echter nog niets ontvangen terwijl dat tegenwoordig direct zichtbaar moet zijn. En dat terwijl bij een bestelling wel direct betaald dient te worden. Ik zou het op prijs stellen dat ik mijn geld dan ook zo snel retour heb.
Hoi Niki, Ow jee wat vervelend dat er 2 items niet leverbaar waren. ๐Sorry hiervoor, worden wij ook erg verdrietig van! ๐ Helaas komt het soms voor, dat een item niet leverbaar is door onze leverancier. ๐ญ Hier hebben wij helaas geen invloed op en daarom hebben de meiden van de klantenservice verschillende opties voorgesteld. ๐ Ik heb net even contact gehad met de meiden en het geld is terug gestort op 7 juli (mollie payments). Hopelijk is het inmiddels zichtbaar? Anders gaan we er nog even achteraan. ๐ Lieve groetjes ๐
Ik volg jullie nog niet zo lang, maar heb al redelijk wat gekocht. Ook op de samplesale in juni was voor mijn kledingkast een succes. Jullie zijn suoer enthousiast, vriendelijk. Heel leuk concept waar je blij en hebberig van word. Verbeterpunten; 1. Door jullie presale en normale verkoop verwacht ik soms nog een pakket en koop ik weer de volgende. Vaak koop ik 1 stuk en heb ik dan dubbele verzendkosten. Wellicht een optie dat je aan kan geven je pakket samen te willen voegen? Dat scheelt verpakkingsmateriaal en verzendkosten. 2. Een spaarsysteem voor klanten voor korting.
Hoi Nadia, Welkom bij Sweet Jewellery, wat leuk dat je ons volgt! ๐ Bedankt voor je beoordeling en het MOOIE cijfer! ๐ Je kan soms bestellingen laten samenvoegen, mits het een PRE-ORDER is. Wanneer je meerdere bestellingen met daarin een PRE-ORDER hebt geplaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar [email protected]. ๐ De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. Let op! de PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. En we zijn achter de schermen bezig aan een spaarsysteem. ๐คซ๐ Dus dit gaat er wel komen in de toekomst! ๐ฅณ We nemen de feedback mee. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Ontzettend leuke en wisselende collectie. Kleding heeft een goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Ik geef op het moment borstvoeding wat jurkjes shoppen op het moment erg lastig maakt. Op de site is er een aparte tab met borstvoedingsproof kleding! Super fijn! Enige minpuntje vind ik het labeltje in je nek, deze is wat stug wat bij sommige kledingstukken een beetje irritatie geeft in mijn nek
Hoi Sabine, Bedankt voor je beoordeling! ๐คฉ We proberen altijd te denken aan de meiden die zwanger zijn of borstvoeding geven. Wat fijn dat dit gewaardeerd wordt. ๐คฑ Geniet nog heerlijk van de roze/blauwe wolk! ๐ Ow die feedback gaan we meenemen. ๐ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes ๐
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht