Leuke kleding! Mooie collecties
Hoi Nicole, Bedankt voor je beoordeling. Dat is heel fijn om te horen😍! En wow dat cijfer! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Super Mooi vest gekocht Ik wacht nu op een donkere kleur
Hoi Truus, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Heel veel plezier met het dragen van het vest en hopelijk kan je ook binnenkort genieten van het donkere vest. 💌 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke Facebook-aankondigingen. Collectie is ontzettend leuk bij elkaar gezocht: helemaal mijn stijl! Items worden leuk verpakt en snel thuisgestuurd. Helemaal top. Enige kleine (te verwaarlozen) minpuntje zou de bestelsite zijn- die is soms was moeilijk compatibel met mijn iphone als ik het winkelmandje wilde aanpassen.
Hoi Suzan, 💚 Bedankt voor je beoordeling!!! 💚 Wat fijn om te lezen dat je helemaal weg bent van onze Sweet collecties! De meiden pakken alle bestellingen met liefde 🍭 voor jullie in! 📦 De tip gaan we meenemen! 😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Goede service. Mooie pakketjes met iets extra's erbij.
Hoi Femke, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Wat fijn dat het extra element 🍭 bij het pakketje goed aankomt! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuk contact,en ook superleuk en mooi ingepakt als je je pakketje krijgt. Echt een aanrader
Hoi Willemijn, Wow wat een mooi cijfer! Bedankt voor je beoordeling! 💕 Ik ga de complimenten doorgeven aan de meiden! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik heb de ervaring dat je fijne kledingstukken kunt kopen. En een slim systeem om het via preorder te bestellen.
Hoi Mieke, Bedankt voor je beoordeling!!! 💕 Wat leuk om te lezen dat je ons concept zo leuk vindt! 😍 We werken inderdaad met een PRE-ORDER data, dit om overproductie te voorkomen. 🌳 Wij hebben geen gigantische voorraden en denken veel aan het milieu. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Superleuk jurkje en mooie kwaliteit maar paste me helaas niet. Volgende keer beter.
Hoi Marielle, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 Ahh wat jammer dat de jurk niet past. De perfecte jurk komt vast en zeker nog wel een keer in onze Sweet collectie! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Wanneer je een vraag of probleem hebt, is er snel contact en wordt er een goed oplossing bedacht, heel fijn!
Hoi Debby, Bedankt voor je beoordeling!!! 😍 Wat super om te lezen! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Kwaliteit van kleding valt erg tegen. Alles lijkt mooier op de foto’s dan dat het in werkelijkheid is. Geen goede prijs/kwaliteit.
Hoi Jantien, Ow wat jammer om te horen dat je aankoop tegen viel! 😘 Mocht het item niet aan onze Sweet kwaliteit voldoen, mag je altijd contact opnemen met onze afdeling aftersales. Dan gaan de meiden op zoek naar een passende oplossing. 💌 Hopelijk kom je nog en keertje shoppen en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Heel leuk jurkje, maar de kwaliteit is minder. In het jurkje zit een onderrok maar de is veel te kort en kruipt omhoog hierdoor schijnt de jurk enorm door
Hoi Amy, Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer! 😍 Ow wat jammer om te lezen! 😘 Mocht het item niet aan onze Sweet kwaliteit voldoen, mag je altijd contact opnemen met onze afdeling aftersales. Dan gaan de meiden op zoek naar een passende oplossing. 💌 Je moet natuurlijk wel kunnen genieten van je Sweet item! 😀 Hopelijk kom je nog en keertje shoppen en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele leuke kleding! Duidelijke communicatie over de levering. Fijne maatuitleg. Beter niet bezorgen met dhl. Hele slechte service bij hen. Leggen het pakket gewoon voor de deur als het je niet thuis bent.
Hoi Janine, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Ow wat vervelend dat je pakketje zomaar is achtergelaten. 💐😧 Ik ga het doorgeven aan de klantenservice, dan gaan wij dit ook melden bij de vervoerder. 🚛 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Regelmatig bestel ik kleding bij Sweet Jewellery. Ik word blij van de hippe vrolijke kleding die op een leuke manier door Willemijn wordt geshowed. De maatvoering klopt, wat ik heel fijn vind en waardoor er bijna nooit iets retour gaat omdat het niet past. Heel soms is de afwerking niet heel netjes, maar dat is vaak niet erg omdat het op een onopvallende plek zit .(binnenkant) Mijn laatste bestelling is inmiddels alweer onderweg.
Hoi Mirjam, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat leuk om te lezen dat je zo blij wordt van onze Sweet collecties! 😍 Alvast heel veel plezier met je bestelling. De meiden gaan het pakketje weer met liefde voor je inpakken. 📦 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik vind jullie een topteam! Zijn altijd super vriendelijk en enthousiast! Jullie weten mij steeds te troggelen met jullie items en enthousiasme! Ga zo door!
Hoi Andrea, Bedankt voor je beoordeling!!! 💗 Wat een mooi cijfer. 🤩 Ow wat super om te lezen, die pluim ga ik doorgeven aan de rest van het team! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik denk dat ik jullie nu zo’n 2 jaar ken. Ontzettend leuke kleding in goede prijs/ kwaliteit verhouding. Krijg vaak leuke opmerkingen als ik jullie kleding draag, en vertel dan enthousiast waar ik het vandaan heb. Laatst had een pre-order iets vertraging. Ik heb toen even de klantenservice gemaild wanneer het ongeveer binnen zou zijn ivm mijn vakantie. Ik kreeg snel bericht terug , en draag mijn jurkje nu met veel plezier op Mallorca. Een leuk enthousiast team , en dat stralen jullie uit !
Hoi Ilse, Bedankt voor je beoordeling! 😍😍😍 Wat fijn dat je al zo lang bij ons shopt! 🥳 Dankjewel voor je lieve woorden! 😀 Dat ga ik met het hele team delen! 😘 Heel veel plezier op Mallorca, mocht je vakantiekiekjes willen delen, dat mag! Vinden we altijd leuk! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Zeer goede communicatie. Er wordt aangegeven wanneer je bestelling komt, als dat is vertraagd dan krijg je gelijk bericht en is het er ook op de afgesproken dag.
Hoi Margreet, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 We proberen je zo goed mogelijk bij van alles, je op de hoogte te houden! 💌 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Fijne, mooie, hippe kleding. Ontvangst van het pakketje is een feestje. Jammer dat veel kleding tijdelijk erop staat. Als je na een paar dagen een nieuw leuk item ziet dat je wilt combineren met een item van een paar dagen of week geleden kan dat vaak niet (om bv verzendkosten te vermijden)
Hoi Joyce, Bedankt voor je beoordeling. Dat is heel fijn om te lezen😍! We proberen van elke bestelling een feestje te maken! 🥳 Wij hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19:00 uur bij te zijn. Onze collecties zijn vaak binnen 36 uur uitverkocht. Je kan soms bestellingen laten samenvoegen, mits het een PRE-ORDER is. 😀 Wanneer je meerdere bestellingen met daarin een PRE-ORDER hebt geplaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar [email protected]. 💌 De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. Let op! de PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. Lieve groetjes💕
Zoveel leuke dingen! Zoveel keus. Keurig verpakt en de jurk zit heerlijk! Als ik dan toch een tip mag geven... jullie collectie wisselt zo snel en er zitten zoveel leuke dingen bij. Het zou fijn zijn als items er wat langer op staan. Zo kun je meer in een keer bestellen zonder elke keer verzendkosten te moeten betalen.
Hoi Evelien, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Wat fijn dat je pakketje goed is aangekomen! 🍭 En dat de jurk heerlijk zit! 😍 Onze collecties zijn vaak binnen 36 uur uitverkocht. 💕 Dit omdat wij na deze tijd alle items doorgeven aan onze leverancier, die dan kan gaan beginnen met het produceren. 😘 Je kan soms bestellingen laten samenvoegen, mits het een PRE-ORDER is. Wanneer je meerdere bestellingen met daarin een PRE-ORDER hebt geplaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar [email protected]. 💌 De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. Let op! de PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. Lieve groetjes💕
Kijk graag naar juli filmpjes
Hoi Anja, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 Wij vinden het heel leuk om alles met jullie te delen! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie kleding voor niet teveel geld
Hoi Patricia, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 En wat een fantastisch cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke en diverse kleding. Goede omschrijving van de maat.
Hoi Mirjam, 💗 Bedankt voor je beoordeling! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Heel fijne webshop met continu wisselende collectie. Fijn geprijsd en goede kwaliteit.
Hoi Hanneke, Bedankt voor je beoordeling!!! 🥳 Wat fijn om te lezen dat je graag in onze webshop komt shoppen. 🛍️ Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Sweet jewelery heeft een super leuke collectie. De maat omschrijving die bij elk artikel erbij staat is super handig. Verder hebben ze fantastische medewerkers die stuk voor stuk allemaal vriendelijk zijn.
Hoi Kelly, Wow wat een waanzinnig cijfer! 💗 Bedankt voor je beoordeling! 🥰 Ik ga dit mooie compliment delen met alle medewerkers! 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Spijtig dat een besteld artikel uiteindelijk toch niet beschikbaar bleek maar heel vriendelijk excuses-mail gekregen en zelfs geen verzendkosten moeten betalen. Mooi en lief verpakt. Ik blijf zeker klant!
Hoi Inge, Bedankt voor je beoordeling! 😍 We maken jullie graag blij! Wat jammer om te horen, dat je bestelde Sweet item helaas niet beschikbaar bleek. 💐 Gelukkig hebben we je een oplossing kunnen bieden! 💌 De meiden pakken het altijd met liefde 🍭 voor jullie in. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Bestellen ging soepel. Levering liet even op zich wachten, maar kreeg daar over wel een e-mail. Pakket is netjes ontvangen en was leuk versierd. Erg tevreden met de kleding.
Hoi Sabrina, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Wat fijn om te lezen dat je goed op de hoogte bent gehouden, door onze lieve meiden van de klantenservice. 💌 De meiden maken altijd een feestje, van het inpakken van jullie bestellingen! 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mijn aankopen zijn goed. De service ook.
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling!!! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht