Leuke kleding! Mooie collecties

Alles liep helemaal goed

Super Mooi vest gekocht Ik wacht nu op een donkere kleur

Leuke items, Snelle verzending en persoonlijke aandacht

Leuke Facebook-aankondigingen. Collectie is ontzettend leuk bij elkaar gezocht: helemaal mijn stijl! Items worden leuk verpakt en snel thuisgestuurd. Helemaal top. Enige kleine (te verwaarlozen) minpuntje zou de bestelsite zijn- die is soms was moeilijk compatibel met mijn iphone als ik het winkelmandje wilde aanpassen.

Goed!

Goede service. Mooie pakketjes met iets extra's erbij.

Erg goed

Leuk contact,en ook superleuk en mooi ingepakt als je je pakketje krijgt. Echt een aanrader

Telkens waren het fijne kledingstukken

Ik heb de ervaring dat je fijne kledingstukken kunt kopen. En een slim systeem om het via preorder te bestellen.

Hartstikke leuk jurkje!

Superleuk jurkje en mooie kwaliteit maar paste me helaas niet. Volgende keer beter.

Goed en snelle service

Wanneer je een vraag of probleem hebt, is er snel contact en wordt er een goed oplossing bedacht, heel fijn!

Mooier op de foto dan in werkelijkheid

Kwaliteit van kleding valt erg tegen. Alles lijkt mooier op de foto’s dan dat het in werkelijkheid is. Geen goede prijs/kwaliteit.

Leuk jurkje maar slechte kwaliteit

Heel leuk jurkje, maar de kwaliteit is minder. In het jurkje zit een onderrok maar de is veel te kort en kruipt omhoog hierdoor schijnt de jurk enorm door

Hele leuke kleding! Duidelijke communicatie over de levering. Fijne maatuitleg. Beter niet bezorgen met dhl. Hele slechte service bij hen. Leggen het pakket gewoon voor de deur als het je niet thuis bent.

Hippe kleding

Regelmatig bestel ik kleding bij Sweet Jewellery. Ik word blij van de hippe vrolijke kleding die op een leuke manier door Willemijn wordt geshowed. De maatvoering klopt, wat ik heel fijn vind en waardoor er bijna nooit iets retour gaat omdat het niet past. Heel soms is de afwerking niet heel netjes, maar dat is vaak niet erg omdat het op een onopvallende plek zit .(binnenkant) Mijn laatste bestelling is inmiddels alweer onderweg.

Ik vind jullie een topteam! Zijn altijd super vriendelijk en enthousiast! Jullie weten mij steeds te troggelen met jullie items en enthousiasme! Ga zo door!

Geweldig !

Ik denk dat ik jullie nu zo’n 2 jaar ken. Ontzettend leuke kleding in goede prijs/ kwaliteit verhouding. Krijg vaak leuke opmerkingen als ik jullie kleding draag, en vertel dan enthousiast waar ik het vandaan heb. Laatst had een pre-order iets vertraging. Ik heb toen even de klantenservice gemaild wanneer het ongeveer binnen zou zijn ivm mijn vakantie. Ik kreeg snel bericht terug , en draag mijn jurkje nu met veel plezier op Mallorca. Een leuk enthousiast team , en dat stralen jullie uit !

Zeer fijne ervaring

Zeer goede communicatie. Er wordt aangegeven wanneer je bestelling komt, als dat is vertraagd dan krijg je gelijk bericht en is het er ook op de afgesproken dag.

De pakketjes zijn een cadeautje om te ontvangen

Fijne, mooie, hippe kleding. Ontvangst van het pakketje is een feestje. Jammer dat veel kleding tijdelijk erop staat. Als je na een paar dagen een nieuw leuk item ziet dat je wilt combineren met een item van een paar dagen of week geleden kan dat vaak niet (om bv verzendkosten te vermijden)

Super leuke jurk!

Zoveel leuke dingen! Zoveel keus. Keurig verpakt en de jurk zit heerlijk! Als ik dan toch een tip mag geven... jullie collectie wisselt zo snel en er zitten zoveel leuke dingen bij. Het zou fijn zijn als items er wat langer op staan. Zo kun je meer in een keer bestellen zonder elke keer verzendkosten te moeten betalen.

Heerlijk om bij jullie one line te shoppen.

Kijk graag naar juli filmpjes

Mooie kleren!

Mooie kleding voor niet teveel geld

Leuke kleding

Leuke en diverse kleding. Goede omschrijving van de maat.

Heel fijne webshop met continu wisselende collectie. Fijn geprijsd en goede kwaliteit.

Geweldige service

Sweet jewelery heeft een super leuke collectie. De maat omschrijving die bij elk artikel erbij staat is super handig. Verder hebben ze fantastische medewerkers die stuk voor stuk allemaal vriendelijk zijn.

Leuke ervaring!

Spijtig dat een besteld artikel uiteindelijk toch niet beschikbaar bleek maar heel vriendelijk excuses-mail gekregen en zelfs geen verzendkosten moeten betalen. Mooi en lief verpakt. Ik blijf zeker klant!

Bestellen ging soepel. Levering liet even op zich wachten, maar kreeg daar over wel een e-mail. Pakket is netjes ontvangen en was leuk versierd. Erg tevreden met de kleding.

Zeker

Mijn aankopen zijn goed. De service ook.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht