Nog niet zo lang geleden ontdekt, zo blij mee! Leuk hippe kleding, prima info over de pasvorm. Leuke website!! Voldoet aan verwachting! Kortom, super blij mee!
Hoi Marloes, Ow wat leuk dat je ons gevonden hebt! 😍 Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer.🤩 We proberen van te voren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit😉. Wat fijn dat dit goed overkomt! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De levering en de kleding is super mooi en snel. Het enige jammere is de website die niet goed werkt: als je iets in je mandje doet en je wilt nog iets uitzoeken, is je mandje weer leeg. Als jullie dat zouden fixen zou het makkelijker zijn aankopen te doen.
Hoi Margriet, Bedankt voor je beoordeling! 😍 Dat is vervelend om te horen😞💐😢. We nemen je feedback mee naar onze technische afdeling. 🪛 😘 Mocht het nu weer voorkomen, dan kan je het beste even bellen naar de klantenservice. Dan kunnen ze misschien de bestelling op een andere manier voor je plaatsen. De meiden van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur t/m 17.30 uur. 😘 Lieve groetjes 💕
Echt super mooie kleding en een top service! Snel antwoord op een mailtje en boven verwachting opgelost.
Hoi Marian, Wow! Bedankt voor je beoordeling en dat mooie cijfer!!! 😘 Dat compliment ga ik zeker doorgeven aan de meiden hier. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke betaalbare kleding, snel verzonden en superleuk ingepakt. Echt een cadeautje!
Hoi Ilse, Bedankt voor je beoordeling! Dat is heel fijn om te horen😍! Wat leuk om te lezen, dat compliment ga ik doorgeven aan de meiden die het met liefde de pakketjes inpakken! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Goede kwaliteit en leuke kleding
Hoi Anke, Bedankt voor je beoordeling!!!💗 Dat is heel fijn om te lezen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie betaalbare kleding en een goede services!
Hoi Ella, Bedankt voor je beoordeling!💐 Dat is heel fijn om te lezen😍! Dat compliment geef ik graag door aan de meiden. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Foto’s vd kledingstukken minimaal, taille slecht te beoordelen vanaf de foto. Vaak aantal malen dezelfde foto. Lange levertijd vd kledingstukken en retourneren op eigen kosten, waardoor bij twijfel ik niet ga kopen.
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling. We gaan ons best doen om dat cijfer op te krikken! 💋 Mocht je vragen hebben over, bijvoorbeeld hoe de maat van een Sweet item valt? Dan mag je dit altijd via onze Social Media vragen, dan helpen we je graag! 😘 Aan de retourkosten kan ik helaas niets veranderen. 😘 Wel hebben we goed nieuws wanneer je een item wilt retourneren! We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw retoursysteem. Vanaf nu geen moeilijkheden meer met formulieren invullen, printen etc. Ik zet alles even op een rijtje voor je: 💗Je hoeft geen retourlabel meer te printen! 💗Je hoeft alleen nog maar je e-mailadres in te vullen + je ordernummer (voorbeeld daarvan staat in het balkje)! 💗Je krijgt een overzicht van de items die je hebt besteld en je kunt aanklikken welke items er terug gestuurd worden. 💗Je kunt kiezen uit DHL & UPS en later wordt hier nog PostNL aan toegevoegd! In het overzicht zie je ook wat de kosten zijn per vervoerder! 💗Na het afrekenen krijg je een bevestiging die je kunt laten zien bij het afgeven van je pakketje. Je pakketje laten ophalen of zelf afgeven, het kan beide! 💗Heb je vragen? Dan zie je in het scherm een optie voor chat & Whatsapp Lieve groetjes 💕
Jammer zo lang moet wachten op pakket
Hoi Joreen, Bedankt voor je beoordeling!!! 😍 Dat kan ik begrijpen, je wilt de items natuurlijk gelijk aan! We werken met een PRE-ORDER data, dit om overproductie te voorkomen.🌳 Wij hebben geen gigantische voorraden en denken veel aan het milieu. Deze PRE-ORDER data wordt door de leverancier aan ons doorgegeven, wanneer zij verwachten aan ons te leveren. 🚛 De aangegeven datum kan altijd 1 a 2 dagen afwijken i.v.m. het transport. Zodra de items bij ons zijn binnengekomen, wordt jouw pakketje zo snel als mogelijk verzonden. 📦 De meiden pakken dit met liefde zo snel mogelijk in. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Altijd gemakkelijk om te weten welke maat het model draagt. De maten kloppen altijd. Correct levering.
Hoi Ilse, Bedankt voor je beoordeling!!! Wow wat een mooi cijfer. 🤩 Wat leuk om te lezen! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 💗 Lieve groetjes💕
Zo leuk om mijn pakketje mooi ingepakt te ontvangen als een kadertje met een leuk kaartje erbij als bedankje voor de bestelling.
Hoi Karin, Bedankt voor je beoordeling!!! 🤩 En ook nog een fantastisch cijfer! 💗 Dat compliment ga ik doorgeven aan de lieve meiden. Ze pakken het met liefde in! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mijn halve kast, lees hele, hangt vol met Sweet! Leuke kleding, vriendelijke meiden en super service. Gewoon altijd tevreden. Keep up the good work❤️
Hoi Brigitte, WoW! Wat een mooie cijfer!!! 💗 Bedankt voor je beoordeling!!! Die pluim voor de meiden ga ik zeker doorgeven. 😍 Dankjewel! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pre order bestelling op beloofde datum binnen! Zat een gaatje in, super contact gehad en heel netjes opgelost!! Helemaal tevreden
Hoi Lindsay, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Wat vervelend dat er een gaatje in zat, maar wat fijn om te lezen dat het netjes is opgelost! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Fijne organisatie met mooie spullen en goede uitleg
Hoi Barbara, Wow! Bedankt voor je mooie beoordeling! 😍 Wat super leuk om te lezen!!! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 💗 Lieve groetjes💕
Wat was ik blij toen ik het pakketje binnenkreeg. Er was duidelijk aandacht aan besteed. Het was mooi ingepakt en de kleding die ik besteld had zat fantastisch! Hier ga ik vaker bestellen!
Hoi Nancy, Bedankt voor je beoordeling!!! Dat is heel fijn om te lezen😍! De meiden pakken de bestellingen met liefde in! 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik had een pre-order besteld, maar deze was eerder binnen dan verwacht. Netjes mail gekregen en snel ontvangen. Product als omschreven op de website en van goede kwaliteit
Hi Rianne, Bedankt voor je beoordeling!!! Dat is heel fijn om te lezen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Kleding is van matige kwaliteit. Afwerking is niet geweldig. Afwerkslierten hangen langs je benen bij de jurkjes. Ook de panterrok was van hele matige kwaliteit. Jammer, want dat zie je dus niet als de kleding gepromoot word. Verder kun je wel leuke inspiratie opdoen bij SJ!
Hoi M, Bedankt voor je beoordeling! 💐Wat jammer dat de kwaliteit niet voldeed aan onze SWEET kwaliteit! 😘 Want wij willen dat iedereen met plezier onze items kan dragen. Dan kan je het beste even contact opnemen met onze afdeling aftersales. Dan gaan de meiden op zoek naar een passende oplossing! 💌 [email protected] Lieve groetjes 💕
Het zit mooi al een paar keer aan gehadt.En super leuk verpakt.
Hoi Anita, Bedankt voor je beoordeling!!! Dat is heel fijn om te lezen😍! De meiden pakken de bestellingen met liefde in! 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Bestelling was super leuk. Vooraf duidelijke uitleg over artikel. Filmpjes zijn altijd leuk en duidelijk. Super leuk verpakt! Levering volgens afspraak. Heel tevreden.
Hoi Joyce, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 We blijven alles met je delen via Instagram en Facebook! 😘 De meiden pakken alle bestellingen met liefde voor jullie in! 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Heel mooi jasje en snelle levering!
Hoi Bianca, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 💕 Wat fijn om te lezen, dat je snel van het jasje kon genieten! 🤩 De meiden proberen alle bestellingen zo snel mogelijk en met veel liefde in te pakken! 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik had een paar vragen qua afmetingen over een jeansvestje met korte mouwen dat ruim viel, deze via de chat gevraagd en kreeg snel een duidelijk antwoord met zelfs foto's erbij, zeer vriendelijk en correcte prijzen, levering ook aangekomen op aangegeven datum, ik ben fan !!!
Hoi Sabrina, Bedankt voor je beoordeling!!! 🌟 YEAH! Wij houden van fans! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 😍 Je weet ons te vinden. 😉 Lieve groetjes💕
alles naar tevredenheid
Hoi Marlene, Bedankt voor je beoordeling! Wat een mooi cijfer. 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Bij de broek die k bestelde stond dat hij klein valt. Ik heb altijd maat XS of 34, dus heb nu ook XS besteld. De broek zat echter veel te strak bij mijn buik. Vervolgens ben je wel verzendkosten kwijt om te retourneren.
Hoi Karin, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer een 5! 😢 We proberen van te voren, zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit😉. Mocht je twijfelen over een maat, dan kan je het beste even ons maattabel erbij pakken. Mocht je die niet kunnen vinden, mag je het maattabel (of advies) ook altijd aan ons team social vragen (via Instagram en/of Facebook). Ik adviseer je om een soortgelijk lekker zittend item uit je eigen kledingkast op te meten en deze te vergelijken met onze maattabel. Op die manier kun je een goede inschatting maken van het item en welke maat je eventueel het beste kunt bestellen. 💕🛍️. Mocht het item niet overeenkomen met het maattabel, dan kan je het beste nog een mailtje sturen naar onze afdeling aftersales💕Dan gaan zij graag op zoek naar een oplossing. 😉 Lieve groetjes💗 Willemijn
Ik bestel al een aantal jaar kleding bij sweet en ik ben iedere keer erg blij met de kleding die ik ontvang. De collecties zijn steeds erg leuk, kleding is van goede kwaliteit. Kortom echt een aanrader.
Hoi Evelien, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Wat leuk om te lezen dat je al jaren bij ons shopt! 💗 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Over het algemeen leuke kleren. Vorig jaar heb ik meerdere keren kleren besteld die me dan toch wat tegenvielen achteraf. Te groot, broek niet heel fijn. Ik draag er niets meer van. Afgelopen periode toch weer 2x een bestelling gedaan, hier was ik wel blij mee! Een mooie blouse en twee truien. Wel op beide een vertraagde levertijd, dus op de komende trui is het geduld hebben.
Hoi Liesbeth, Bedankt voor je beoordeling. 💗 Gelukkig waren de laatst bestelde Sweet items perfect! 😍 We proberen van te voren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit. 😉Zodat je het item ook niet hoeft terug te sturen, maar we nemen de feedback uiteraard mee. 😉 We zullen nog beter ons best doen! 💕 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Helemaal prima!
Hoi Karin, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht