Goede ervaring

Goed contact goed ontvangen

komen afspraken na

Leuke kleding, goede kwaliteit en fijne service

Leuke kleding, goede kwaliteit en fijne service

Leuke collectie en goede, snelle levering. Kwaliteit is altijd goed.

Wat ik besteld heb wordt snel bezorgd en is van goede kwaliteit. Leuk ingepakt en een heel leuk kaartje erbij. Ik heb geen verbeter punten.

Mooie producten, servicegericht

Leuke producten, wordt in een mooi pakketje opgestuurd. Fijne persoonlijke service!

Schitterend

Zeer mooie kledij die zo mooi woedt voorgesteld!!

Super kleding!

Erg blij met mijn bestelling, broeken zitten heerlijk en staan mooi! Wel opvallend dat ik twee dezelfde broeken bestel in dezelfde maat, maar dat de pasvorm van beide broeken enorm verschillend is.

Tevreden, Wordt duidelijk aangegeven wat je verwachten kunt en wanneer .

Mijn ervaring is goed Tot nu toe nog nooit iets terug gestuurd Als je het pakket krijgt zie je dat er aandacht aan is besteed. Groetjes Berta

Mooie producten en snelle service

Mooie producten en snelle service

Fijne shop!

Al meerdere items besteld en altijd blij mee!

Pre order besteld Duidelijke informatie over levertijd Goede service

mooie kleding

mooie kleding en kan veel combineren

Super kwaliteit en service

Stijlvolle website

Mooie , stijlvolle en betaalbare kleding!

Fijne betaalbare collecties, geweldige sample sales :)

Sweet heeft leuke, afwisselende en betaalbare collecties, leuk enthousiast team en de sample sales zijn ook top!

Leuke kleding voor betaalbare prijs

Jullie zijn een enthousiast, hardwerkend team. Blijf die leuke filmpjes en foto’s maken. De bestelling is zo gedaan en de spullen worden op tijd geleverd! Helemaal top!

Leuke site, leuke kleding!

Maak het retouren makkelijker. Gebruik dezelfde woorden op de pakbon als op het formulieren om het retouren aan te vragen. Verder vind ik jullie super leuk en heb ik meerdere leuke kleding items van jullie!

Leuke kleding en service met een lach

Erg mooie kleding die goed wordt aangeprezen via de website en social media. Goede en snelle service bij vragen. Erg leuke pakketjes om te ontvangen: elke keer weer een cadeautje!!

Super leuke webshop met betaalbare kleding

Keurig rond verwachte datum geleverd, leuk verpakt waardoor je bij het uitpakken al plezier hebt van je bestelling. Prijs/kwaliteit is goed, maat komt goed overeen. Foto's op de side geven een goede indruk ook dankzij gebruik verschillende maten modellen. Echt top!

Leuke collectie. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wel wat geduld hebben met de levering van je bestelling, maar dat wordt ook aangegeven.

geweldig snel

Alles leuk ingepakt, snelle reactie via mail en super opgelost toen mijn pakket niet aan kwam.

Leuke kleding, goede kwaliteit

Jullie hebben altijd enorm leuke kleding en de kwaliteit is erg goed. De promotie via Facebook, instagram en jullie site is top, fijn dat er altijd verschillende pasvormen worden getoond en dat er setjes worden gemaakt. Geeft veel inspiratie. De prijs is voor mij vaak wel aan hoge kant, maar dat komt omdat we gewoon wat minder te besteden hebben. Dus spaar ik tot ik wat kan bestellen. Soms is het dan balen dat net dat ene item er niet meer is maar er is altijd wel iets anders leuks! Blijf zo door gaan met alle energie en plezier die jullie hiermee delen!

Lieve klantvriendelijke medewerkers die geode service bieden. Leuke kleding!

Super service

Hele mooie kleding, wordt altijd super voorgesteld aan de hand van hele leuke filmpjes. Correct en snel geleverd. In één woord: super!

Iedere keer weer een cadeautje

Het is leuk om Sweet te volgen via Social Media. Willemijn en haar team hebben steeds weer een hele leuke collectie met leuke ideeën hoe je dit kunt dragen en stylen. Er is goede uitleg over de kleding, wat maakt dat de producten precies volgens verwachting zijn. M’n nieuwe vest is nu al favoriet!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht