Goed contact goed ontvangen
Hoi Karin, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 🥰 Lieve groetjes💕
komen afspraken na
Hoi Wendy, Bedankt voor je beoordeling! 😍 Wij worden blij van dit cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke kleding, goede kwaliteit en fijne service
Hoi Linda, Bedankt voor je beoordeling!!! Fijn om te lezen🤩. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Wat ik besteld heb wordt snel bezorgd en is van goede kwaliteit. Leuk ingepakt en een heel leuk kaartje erbij. Ik heb geen verbeter punten.
Hoi Sylvia, Bedankt voor je beoordeling!!! 🤗En een fantastisch cijfer! Wat fijn om te horen dat je pakketje snel binnen is gekomen😍! De meiden proberen alles met liefde zo snel mogelijk in te pakken! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke producten, wordt in een mooi pakketje opgestuurd. Fijne persoonlijke service!
Hoi Anneke, WOW! 🤩 Bedankt voor je beoordeling!!! 🤗😍 De meiden proberen alles met liefde zo snel mogelijk in te pakken! 📦 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Zeer mooie kledij die zo mooi woedt voorgesteld!!
Hoi Annelies, Bedankt voor je beoordeling. En wat een geweldig cijfer😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Erg blij met mijn bestelling, broeken zitten heerlijk en staan mooi! Wel opvallend dat ik twee dezelfde broeken bestel in dezelfde maat, maar dat de pasvorm van beide broeken enorm verschillend is.
Hoi Lonneke, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 Ow dat is een beetje raar van de broeken inderdaad! Het beste kan je dan even contact opnemen met de meiden van de klantenservice en een mailtje sturen naar: [email protected] 💌 Lieve groetjes 💕
Mijn ervaring is goed Tot nu toe nog nooit iets terug gestuurd Als je het pakket krijgt zie je dat er aandacht aan is besteed. Groetjes Berta
Mooie producten en snelle service
Hoi Lonneke, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 🤩 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 😉 Lieve groetjes💕
Al meerdere items besteld en altijd blij mee!
Hoi Carina, Bedankt voor je beoordeling!!! 😍 Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de Sweet items! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pre order besteld Duidelijke informatie over levertijd Goede service
Hoi Rianne, Wat een mooi cijfer. 🤩 Bedankt voor je beoordeling!!! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 💌 Lieve groetjes💕
mooie kleding en kan veel combineren
Hoi Elly, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer. 💕 We proberen zoveel mogelijk combinaties aan jullie te laten zien, zodat je heerlijk kan combineren! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hoi Sabrine, Bedankt voor je beoordeling!!! En dat cijfer! GEWELDIG! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie , stijlvolle en betaalbare kleding!
Hoi Marianne, Bedankt voor je beoordeling en de mooie woorden!!!😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Sweet heeft leuke, afwisselende en betaalbare collecties, leuk enthousiast team en de sample sales zijn ook top!
Hoi Heidi, Bedankt voor je beoordeling!!! 🤩 Wat fijn om te lezen dat ons enthousiasme zichtbaar is! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 💗 Lieve groetjes💕
Jullie zijn een enthousiast, hardwerkend team. Blijf die leuke filmpjes en foto’s maken. De bestelling is zo gedaan en de spullen worden op tijd geleverd! Helemaal top!
Hoi Ellen, 💗 Wat super leuk om te lezen!!! 💗 Bedankt voor je mooie beoordeling! 💗 We blijven alles met jullie delen. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Maak het retouren makkelijker. Gebruik dezelfde woorden op de pakbon als op het formulieren om het retouren aan te vragen. Verder vind ik jullie super leuk en heb ik meerdere leuke kleding items van jullie!
Hoi Roos, Bedankt voor je beoordeling! Wat een mooie cijfer! 🥰 We willen natuurlijk niets liever dan blije klanten!! We hebben goed nieuws wanneer je een item wilt retourneren! 🎉We hebben naar je feedback geluisterd! 💕 Dus we hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw retoursysteem. Vanaf nu geen moeilijkheden meer met formulieren invullen, printen etc. Ik zet alles even op een rijtje voor je: 💗Je hoeft geen retourlabel meer te printen! 💗Je hoeft alleen nog maar je e-mailadres in te vullen + je ordernummer (voorbeeld daarvan staat in het balkje)! 💗Je krijgt een overzicht van de items die je hebt besteld en je kunt aanklikken welke items er terug gestuurd worden. 💗Je kunt kiezen uit DHL & UPS en later wordt hier nog PostNL aan toegevoegd! In het overzicht zie je ook wat de kosten zijn per vervoerder! 💗Na het afrekenen krijg je een bevestiging die je kunt laten zien bij het afgeven van je pakketje. Je pakketje laten ophalen of zelf afgeven, het kan beide! 💗Heb je vragen? Dan zie je in het scherm een optie voor chat & Whatsapp Lieve groetjes 💕
Erg mooie kleding die goed wordt aangeprezen via de website en social media. Goede en snelle service bij vragen. Erg leuke pakketjes om te ontvangen: elke keer weer een cadeautje!!
Hoi Nancy, Bedankt voor je beoordeling!!! 🥰 We blijven je op de hoogte houden via onze social media. 😘 Ja de meiden maken er een feestje van, wanneer ze de bestellingen inpakken voor jullie! 🍭 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Keurig rond verwachte datum geleverd, leuk verpakt waardoor je bij het uitpakken al plezier hebt van je bestelling. Prijs/kwaliteit is goed, maat komt goed overeen. Foto's op de side geven een goede indruk ook dankzij gebruik verschillende maten modellen. Echt top!
Hi Marieke, Bedankt voor je beoordeling!!! Dat is heel fijn om te lezen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Wel wat geduld hebben met de levering van je bestelling, maar dat wordt ook aangegeven.
Hi Elly, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Alles leuk ingepakt, snelle reactie via mail en super opgelost toen mijn pakket niet aan kwam.
Hi Bianca, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! En WOW wat een mooi cijfer! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Jullie hebben altijd enorm leuke kleding en de kwaliteit is erg goed. De promotie via Facebook, instagram en jullie site is top, fijn dat er altijd verschillende pasvormen worden getoond en dat er setjes worden gemaakt. Geeft veel inspiratie. De prijs is voor mij vaak wel aan hoge kant, maar dat komt omdat we gewoon wat minder te besteden hebben. Dus spaar ik tot ik wat kan bestellen. Soms is het dan balen dat net dat ene item er niet meer is maar er is altijd wel iets anders leuks! Blijf zo door gaan met alle energie en plezier die jullie hiermee delen!
Hoi Nicole, Ahh bedankt voor je mooie beoordeling! 😚😍 Wat fijn om te zien dat je er veel inspiratie van krijgt. Mocht je nog vragen hebben of stylingadvies willen, wij zitten voor je klaar! Elke zaterdagochtend vanaf 9:00 uur staat onze Sweet sale online, misschien dat je daar ook nog pareltjes kan scoren! 😉 Nog veel shopplezier! Lieve groetjes💕
Lieve klantvriendelijke medewerkers die geode service bieden. Leuke kleding!
Hoi Petra, Bedankt voor je beoordeling! Wat een fantastisch cijfer! 🤩Ik ga het compliment doorgeven aan de meiden van de klantenservice. 😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele mooie kleding, wordt altijd super voorgesteld aan de hand van hele leuke filmpjes. Correct en snel geleverd. In één woord: super!
Hoi Lieve, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! En WOW wat een mooi cijfer! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Het is leuk om Sweet te volgen via Social Media. Willemijn en haar team hebben steeds weer een hele leuke collectie met leuke ideeën hoe je dit kunt dragen en stylen. Er is goede uitleg over de kleding, wat maakt dat de producten precies volgens verwachting zijn. M’n nieuwe vest is nu al favoriet!
Hoi Jolanda, Bedankt voor je beoordeling!!! 🤩 Wat leuk om te lezen dat je ons volgt. 😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen, wij zitten voor je klaar! 😘 Veel plezier met het vest! Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht