Leuke vlotte kleding. Fijn dat het wordt geshowed zodat je een beeld hebt hoe het staat. En leuk dat er zo vaak nieuwe collectie is. Nadeel vind ik de verzendkosten. Wanneer je in één week twee keer bestelt krijg je ook twee keer verzendkosten. Wat mij betreft mag het pakket dan worden gecombineerd zodat de verzendkosten lager zijn.
Hoi Lianne, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze wisselende collecties. 😍 We begrijpen dat het vervelend is om bij iedere bestelling weer verzendkosten te moeten betalen. Daarom hebben we hier iets op bedacht. Je kunt 2 bestellingen, met daarin een PRE-ORDER item, laten samenvoegen. 💌 Hoe gaat dit in zijn werk? Je kunt de door jou gewilde PRE-ORDER items via de website bestellen. 🛒 Na het plaatsen van de tweede bestelling, kun je een mailtje sturen naar de klantenservice o.v.v. ‘orders samenvoegen’. De meiden daar zullen dit dan verder afhandelen en je een eenmalige kortingscode t.w.v. € 4,99 aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. 💞 LET OP! De PRE-ORDER data van de door jou bestelde items mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen en jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen! Bestellingen met sale-items kunnen niet worden samengevoegd. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Altijd goed omschreven hoe iets valt. Zeker als je ook op instagram volgt.
Hoi Marije, Bedankt voor je beoordeling!!! Wow wat een mooi cijfer! 😍 Wat fijn dat je ons volgt op Instagram, we blijven alle informatie en tips met je delen. 😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Alles is tot in de puntjes verzorgd. Dat zie je op de site (sfeervol), berichtjes op de socials, de kwaliteit van de kleding, de mooie en goed verpakte pakketjes. Kortom een aanrader, ik shop er graag! De score is dik verdiend!
Hoi J, Bedankt voor je fantastische beoordeling! 😍 Wat fijn om te lezen dat onze passie voor Sweet zo goed overkomt. Ik ga je complimenten doorgeven aan de meiden. 😉😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De blouse die ik thuis heb gehad sloeg qua maat helemaal nergens op. Was een soort modelloze tent. Instagram ontplofte bijna van mensen met dezelfde ervaring. Toch moest ik gewoon betalen om m terug te sturen. Én jullie gingen m opnieuw online zetten. Als een artikel zo slecht valt en t lijkt in niks op de samole, neem het dan kosteloos retour! Dat heet service!
Hoi D, Wat ontzettend vervelend dat het item niet zo was, zoals je van ons mag verwachten. 😞 Ik heb net even de meiden van de klantenservice gesproken en ze hebben wel een mailtje van je gehad over het aanmaken van een retourlabel. 😉 Het was voor ons alleen niet duidelijk dat het item niet overeenkwam met het maattabel, die wij altijd graag met je delen. 😉🥰 Dat is jammer maar we willen dit graag met je oplossen. 💐 Wil je alsjeblieft de meiden van de klantenservice mailen met je klacht? Je kan mailen naar: [email protected] Lieve groetjes 💗
Erg leuk concept, mooie kleding, kwalitatief prima, fijne, eerlijke prijzen en veel positiviteit op social media.
Hi Tara, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! En WOW wat een mooi cijfer! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele leuke producten, maar de prijs voor verzendkosten, zowel bij aankoop als retourneren zijn te hoog.
Hoi, Bedankt voor je mooie beoordeling! 💘 Helaas moeten wij deze kosten in rekening brengen. 🙈Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Allereerst wil ik zeggen dat jullie filmpjes en kleding geweldig zijn. Jullie enorme enthousiasme en plezier spat van het scherm af Fijn ook dat jullie met de klant meedenken door maten erbij te zetten. Het ontvangen van jullie pakketjes is een feestje. Zoveel aandacht en liefde gaat daar naartoe. Alleen het retourneren zou wat mij betreft nog iets makkelijker kunnen. Prima om daar zelf voor te betalen.. maar een bijgeleverde sticker oid zou helemaal super zijn.
Hi Anna, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! En WOW wat een mooi cijfer! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Duidelijke foto's en maattabellen Leuke stoere en vrouwelijke kleding
Hoi, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! En WOW wat een mooi cijfer! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mooie kleding, betaalbaar en kwalitatief goed. Veel keuze, snel wisselende collectie. Pasvorm laat soms te wensen over en levertijden zijn soms best lang bij een pre order. Maar zeker een aanrader!
Duidelijke info op de site, snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit!! Aanrader!!
Hi Joy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Nog niet zo lang geleden heb ik Sweet Jewellery ontdekt en wat ben ik blij… Mijn maat én stijl komt blijkbaar overeen met Willemijn dus ik hoef niet meer te gaan shoppen, ik doe het nu steeds online. Elke bestelling wordt als cadeautje afgeleverd. Kledij is modern en zit goed, is van mooie kwaliteit … mijn garderobe en accessoires passen zich beetje bij beetje aan. Heel dankbaar dat ik jullie ontdekt heb ;)
Hi Anne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen. 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Duidelijke omschrijving, zending zoals beloofd en fijn product! Leuk ingepakt! Bij vragen altijd snel reactie.
Hoi Nel, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer.🤩 Ik ga het doorgeven aan de lieve inpakkers! 🥰 Nog veel plezier met je aankopen en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Goede uitleg! Duidelijke communicatie en leuk ingepakt!
Hoi Fee, Wat een mooi cijfer.🤩Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de jeans! Bedankt voor je beoordeling!!! Ik ga het doorgeven aan de lieve inpakkers! 🥰 Nog veel plezier met je aankopen en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele leuke kleding die ook mooi blijft en de meiden zijn super leuk!
Hoi Brigitte, Wow wat een mooie cijfer! 🥰 Bedankt voor je beoordeling!!! Ik ga het door geven aan het (top) 🤗 team. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes 💕
De bestellingen die ik gedaan heb waren snel binnen
Hoi Joyce, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer😍. Wat fijn om te lezen dat de bestelling snel binnen was! 🏃♀️ De meiden proberen het altijd zo snel mogelijk, met liefde voor je in te pakken. 😉 Lieve groetjes, 💕
Netjes geholpen, mooie kleren!
Hoi M, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat super om te lezen🤗, echt een fantastisch cijfer. 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke collecties. Bestelling snel geplaatst en word netjes op de hoogte behouden van de status en verzending. Blij met mij aankopen.
Hoi Miranda, Bedankt voor je mooie beoordeling!!! 😍 Een fantastisch cijfer! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de collectie. 😀 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Inmiddels al meerdere keren besteld. Echt altijd mooie kleding, goede kwaliteit voor een prima prijs. Bijzonder en met liefde verpakt, erg leuk detail!
Hoi Janet, Bedankt voor je beoordeling!🤗 Wat leuk om te lezen.😍 Die pluim voor de meiden van het magazijn, ga ik zeker doorgeven😍. Dankjewel! En wat een fantastisch cijfer! 🥰 Lieve groetjes 💕
Op zich ziet de kleding er leuk uit. Ze werken met preorders waardoor je lang moet wachten op je bestelling. Op zich geen probleem. Verzend- en retourkosten zijn voor de klant. Echter, tot mijn stomme verbazing verkopen ze kleding die ook bij Terstal voor bijna de helft wordt verkocht. Sweet Jewellery beweert dat zij hun kleding speciaal laat maken in Italië. Ik vrees dat het hier om China made kleding gaat, zeker ook gezien de vele klachten over slechte kwaliteit die ik her en der lees (item wat ik heb gekocht nog niet gedragen/gewassen dus kan er nog niet over oordelen). Op hun Facebookpagina zag ik een foto van stoffenstalen met Chinese tekst. Daar geven ze ook weer een bijzondere draai aan. Je wordt dus glashard voorgelogen.
Hoi Emma, Ook op deze website geven wij aan, dat wij de discussie met jou willen sluiten. Jouw manier van communiceren met onze klantenservice is beneden alle pijl. Groetjes, Team Sweet Jewellery
Altijd weer fijn om het pakketje te krijgen , leuke kleding, prima kwaliteit. Ik heb al veel besteld en alles was prima!!
Hoi Marloes, Bedankt voor je berichtje. Dat is heel fijn om te horen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Helaas viel hetgeen ik besteld heb voor mij tegen, maar ik vond de communicatie en duidelijkheid naar mij toe heel correct. Zal zeker overwegen om een volgende keer weer bij Sweet Jewellery te bestellen
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling! 🤗 Als je nog twijfelt over een item bij je volgende aankoop, mag je ook via Facebook of Instagram je vraag stellen. We zitten voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen🥰 Lieve groetjes 💕
Ik vind alleen dat de levertijd soms wat lang duurt. Maar ben zeker tevreden!
Hoi Monica, Bedankt voor je mooie beoordeling! 😀Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! 🥰 Bij de items zetten wij ook altijd een PRE-ORDER datum. Deze datum wordt door de leverancier aan ons doorgegeven, wanneer zij verwachten aan ons te leveren. Zodra de items bij ons binnen komen, gaan de meiden zo snel mogelijk aan de slag om het pakketje voor je in te pakken en te versturen. De aangegeven PRE-ORDER datum kan altijd 1 a 2 dagen afwijken i.v.m. het transport. Vandaar dat de levertijd soms wat langer duurt. 😉💐 Lieve groetjes 💕
De kleding die online komt is erg mooi, heel leuk gepresenteerd met goede informatie. Als je mailt naar de klantenservice krijg je snel antwoord. Wat super fijn is! De prijs van de kleding is aan de hoge kant en de verzendtermijn lang, dit maakt het minder aantrekkelijk om vaker te bestellen. Ook de kosten voor de retourzending maken het minder aantrekkelijk.
Hoi Linda, Bedankt voor je mooie beoordeling! 😀Wat superfijn om te lezen🥰 Dat ga ik doorgeven aan de meiden van de klantenservice! Het verzendtermijn is bij ons wat langer, omdat wij met PRE-ORDER data werken. 😉 Bij de items zetten wij ook vaak een PRE-ORDER datum. Deze datum wordt door de leverancier aan ons doorgegeven, wanneer zij verwachten aan ons te leveren. Zodra de items bij ons binnen komen, gaan de meiden zo snel mogelijk aan de slag om het pakketje voor je in te pakken en te versturen. De aangegeven PRE-ORDER datum kan altijd 1 a 2 dagen afwijken i.v.m. het transport. Vandaar dat de levertijd soms wat langer duurt. 😉💐 Elke zaterdag (9:00 uur) komt er ook een sale collectie online, alleen kunnen we niet garanderen dat de juiste maat erbij zit. 😉 Dan kan je bepaalde items met korting shoppen. 🛍️ Lieve groetjes 💕
Leuke kleding. De maatvoering klopt niet altijd. In het algemeen valt het veel ruimer dan soms id omschrijving staat.
Hoi Anneke, Bedankt voor je beoordeling! Dat is vervelend.😞 Het kan gebeuren dat er een item wat groter of kleiner valt dan gewoonlijk. 🙈 We proberen dit zo goed mogelijk aan te geven op onze social media. We plaatsen ook een maattabel op de website. Mocht dit nu niet overeenkomen, wil ik je vragen om de afdeling aftersale een mailtje te sturen.😉[email protected] Dan proberen de meiden samen met jou om tot een oplossing te komen. 💐😉 Als je nog twijfelt over de maatvoering bij je volgende aankoop, mag je ook via Facebook of Instagram je vraag stellen. We zitten voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen🥰 Lieve groetjes 💕
Ik vind dit een hele fijne webshop. Toffe artikelen! Bij elk artikel staan de maten, ontzettend handig! Ga zo door meiden!
Hoi Roosje, Bedankt voor je beoordeling! 🤗😀 Dat is heel fijn om te horen😍! Ik ga het doorgeven aan de meiden. 😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht