Leuke kleding, goed advies, goede service!
Hoi Manon, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer🤩. Dat is heel fijn om te lezen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Producten worden verstuurd zo snel ze binnen zijn. Ik had een pre-sale artikel. Producten zijn mooi ingepakt met een kaartje door wie ze zijn verpakt.
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling!!! Wow wat een mooi cijfer🤩. Dat ga ik doorgeven aan de meiden die supersnel de pakketjes met liefde inpakken. 😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Wat een leuke kleding komt er elke keer voorbij. Elke dag weer wat leuks erbij. Ik moet mezelf regelmatig tegenhouden met bestellen ander haal ik financieel het eind van de maand niet. Ook voor hulp wordt er snel gereageerd op mailtjes of berichtjes via instagram, heel fijn!
Hoi Margreet, Owjee! 🤣 Bedankt voor je beoordeling! 😘 Wat fijn om te lezen! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Goede snelle service. Product is van mooi kwaliteit. Ik krijg er veel complimenten over!!
Hoi Anouk, Bedankt voor je beoordeling! Wat super leuk om te lezen🤗. Een fantastisch cijfer! WOW! 😍 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes 💕
Erg leuke kleding, maar zo jammer dat betalingen niet via klarna of AfterPay kunnen
Hoi T, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de collectie! 🥰 We hebben geen Klarna of AfterPay, maar je kan wel met een PayPal account voor een vorm van achteraf betalen kiezen. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes 💕
Kleding precies zoals omschreven, levering zoals afgesproken of eerder. Goede en vriendelijke klantenservice.
Hoi Elke, Bedankt voor je beoordeling! We proberen van te voren zo goed mogelijk uit te leggen hoe een bepaald item valt en zit😉💕Wat fijn om te horen dat je pakketje snel binnen komt!😀🥰 Dat compliment ga ik zeker doorgeven aan de lieve meiden van de klantenservice!😉 Lieve groetjes, 💕
Ondanks dat de kleding niet aan mijn verwachting voldeed, is de service van het bedrijf top. Ik zal in de toekomst zeker nog een keer kleding bestellen
Hoi Astrid, Bedankt voor je beoordeling!!! Wat een mooi cijfer! 🤩 Hopelijk zit er de volgende keer iets fantastisch voor je bij. 😉😘 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Eindelijk een webshop waarbij de maten worden aan gegeven zodat je nooit een miskoop doet ;) Verder hele leuke collectie!
Hoi Jeanette, Bedankt voor je beoordeling! 😍 Wat super leuk om te lezen🤗. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 😘 Lieve groetjes💕
Snelheid van levering holt achteruit. Retour procedure is te omslachtig geworden. Geen mogelijkheid tot achteraf betalen. Niet meer van deze tijd... zeker als je met pre orders werkt waarbij t onduidelijk is wanneer er geleverd wordt (er wordt wel een datum genoemd maar heb tot 2 keer aan toe meegemaakt dat je daar nog eens 2 weken bij op kan tellen of dat er zelfs ineens niet geleverd kan worden) moet achteraf betalen een optie zijn. Daarnaast vind ik de kwaliteit van de laatste items die ik bestelde niet van het niveau wat ik gewend was van jullie. En met name dan de kwaliteit van de stof en afwerking.... erg jammer, ben afgehaakt.
Sweet Jewellery verkoopt heel veel leuke kleding. Soms moet je even wachten maar dat is het vaak wel waard. Afgelopen periode heb ik te maken gehad met de klantenservice. Ze reageren snel maar de oplossing is in hun straatje… dat is jammer. Zeker omdat het een fout was van henzelf! Retourneren kost geld en dan krijg je een tegoedbon die binnen drie maanden alweer besteedt moet worden. Er valt nog iets te leren maar verder ben ik positief over de producten.
goede omschrijving van het produkt
Hoi Ans, Bedankt voor je beoordeling! Wat een mooi cijfer😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Hele fijne ervaring vriendelijk mooie kwaliteit en ontzettend lief ingepakt.
Hoi Patricia, Bedankt voor je beoordeling! Wat een super mooi cijfer😍! Ik ga het doorgeven aan de meiden, die met liefde de pakketjes inpakken. 😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Altijd leuke collecties en goede informatie over de pasvorm en maat.
Hoi Marije, Bedankt voor je mooie beoordeling! 💗 Wat super leuk om te lezen! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Mijn bestelling snel ontvangen en ook altijd weer leuk en persoonlijk ingepakt. Het komt echt altijd als een kadootje aan mezelf. Ook het contact met de klantenservice is snel en oplossingsgericht. Kortom een aanrader! Bedankt meiden van Sweet Jewellery.
Hoi Simone, Bedankt voor je beoordeling!🤗😍 Wat een supermooi cijfer! Die pluim voor de meiden van de klantenservice en inpakservice ga ik zeker doorgeven.😍 Dankjewel! Lieve groetjes 💕
Heel goede service
Hoi Nena, Bedankt voor je beoordeling! Wat een super mooi cijfer!!! 🥰 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes 💕
Snelle nette verzending
Hoi Femmie, Bedankt voor je beoordeling! 💗 Wat een super mooi cijfer!!! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes 💕
Als je iets terug wil sturen zou het fijn zijn als de volledige informatie wordt doorgegeven die je nodig hebt om een retourlabel uit te printen. Een retourlabel aanmaken lukt eenvoudigweg niet! Daarnaast vind ik veel artikelen van een matige kwaliteit.
Hoi M, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat het aanmaken van een retourlabel niet lukt. 😞 We gaan binnenkort ook over naar een nieuw retourproces, zodat het retourproces makkelijker wordt. 💐 Je mag ook een mailtje sturen naar de meiden van de klantenservice, dan helpen ze graag om een retourlabel aan te maken. 💗 Voor vragen over een klacht (kwaliteit) kan je het beste mailen naar: [email protected] Dan proberen de meiden een passende oplossing te vinden. 😉💐 Lieve groetjes💕
Spijkerbroeken zitten fijn, snelle levering en duidelijke website.
Hoi Anne-Marie, Bedankt voor je berichtje. Dat is heel fijn om te horen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Af en toe bestel ik wat bij sweet. Ik vind de prijzen best aan de hoge kant. En de verzendkosten ook. Ook omdat er steeds om de paar dagen een nieuwe collectie komt, moet je telkens weer verzendkosten betalen. Nu heb ik een broek gekocht van de nieuwe collectie en een item uit de sale, maar dat kost mij dus 2× €5 aan verzendkosten in één week. Dat vind ik wel jammer. Maar verder wel een leuk bedrijf om te volgen.
Hoi Mariëlle, Bedankt voor je beoordeling! Ik kan begrijpen dat dit vervelend is als je 2 x verzendkosten moet betalen. Je kan soms bestellingen laten samenvoegen, mits het een PRE-ORDER is. Helaas is dit bij sale artikelen niet mogelijk. 😞 Wanneer je meerdere bestellingen met daarin een PRE-ORDER plaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar [email protected]. 💌 De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. Let op! de PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. Lieve groetjes💕
Leuke kleding. De omschrijvingen kloppen eigenlijk.ook altijd. Leveringen zijn bijna altijd op tijd.
Hoi Cindy, Bedankt voor je beoordeling! 🥰 Wat super om te lezen🤗. Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes 💕
Snelle levering en mooie kleding
Hoi Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Dat is heel fijn om te lezen😍! Wat een mooi cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Erg leuke betaalbare kleding!
Hi Danny, Bedankt voor je beoordeling. Dat is heel fijn om te lezen😍! Wat een mooi cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Ik had twee artikelen besteld waarvan ik er eentje heb teruggestuurd. Ik vind het retourproces een heel gedoe. Aanmelden, uitprinten. Dat houdt mij tegen om vaker te bestellen.
Aantrekkelijke site met handig gecombineerde producten. Kleding is van goede kwaliteit en als er iets is wordt dat direct, zeer goed en vriendelijk opgelost.
Hi Vera, Bedankt voor je beoordeling. Dat is heel fijn om te lezen😍! Wat een mooi cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Er mooie collectie aan kleding.
Hi Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Dat is heel fijn om te lezen😍! Wat een mooi cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht