Er was iets mis gegaan maar dit is super snel en netjes opgelost
Hoi Bianca, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat alles snel en netjes is opgelost🤗 Veel plezier met je aankopen💕 Lieve groetjes, Willemijn
Altijd als ik iets bestel is de maat meteen goed en hoeft het niet retour. Dat vind ik top!
Hoi Regina, Bedankt voor je mooie review! Wat super om te lezen😁🤗 Veel plezier met je nieuwe items💕 Lieve groetjes, Willemijn
Alles wordt via social media getoond terwijl de eigenaresse het aan heeft. Super goede uitleg van de materialen en ontzettend leuke kleding die je niet bij iedereen ziet.
Hoi Maaike🤗, Bedankt voor je berichtje. Dat is heel fijn om te horen😍! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Nu 3 keer iets besteld en altijd blij verrast. Wel 2 vertraging met de levering maar de geweldige verpakking en correcte informatie maakte dat weer goed.
Hoi Sophie, Bedankt voor je berichtje! Wat fijn dat we je mogen verrassen🤩. Lieve groetjes💕
Super leuke filmpjes, leuke collectie alleen na bestellen wel geduld hebben… Is ook wel de charme van een pre order :)!
Hoi Elise, Bedankt voor je beoordeling! 😍 We zullen de filmpjes blijven delen🤩. Lieve groetjes💕
De kleding is echt mooi, alleen veel kleding valt groter dan de standaard maat. Ik koop altijd een s, alleen deze valt echter groter dan een normale s. Dat resulteert erin dat ik vaak leuke kleding weer moet retourneren.
Hoi Jannet, Bedankt voor je berichtje🙂! Dat is zeer vervelend.😞 Het kan gebeuren dat er een item wat groter of kleiner valt dan gewoonlijk. 🙈 We proberen dit zo goed mogelijk aan te geven op onze social media. We plaatsen ook een maattabel op de website. 🖥️ Ik adviseer je om een soortgelijk lekker zittend item uit je eigen kledingkast op te meten en deze te vergelijken met onze maatvoering bij het item. Op die manier kun je een goede inschatting maken van het item en welke maat je eventueel het beste kunt bestellen. 💕🛍️. Als je nog twijfelt over de maatvoering bij je volgende aankoop, mag je ook via Facebook of Instagram je vraag stellen. We zitten voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen🥰 Liefs, Willemijn
Mooi verpakt, mooie kleding
Hoi Mieke, Bedankt voor je berichtje!🥰 De meiden pakken het graag met liefde voor je in! Liefs Willemijn
Erg blij met mijn aankoop.
Hoi M Winterswijk, Wat ontzettend fijn om te horen!😊🤩. Veel plezier met je aankoop! Lieve groetjes, Willemijn
Hebben vaak leuke kleding en tot nu toe is altijd alles netjes geleverd. Het enige minpuntje vind ik dat er vaak kleine aantallen nieuwe collectie wekelijks worden geïntroduceerd. Hierdoor heb ik nu al een aantal keer gehad dat ik steeds bezorgkosten moet betalen omdat je niet aan de 75 euro komt omdat ik dan de ene week een jurk leuk vind en een week later weer een ander item zie dat ik graag zou willen hebben. Vaak moet je ook snel bestellen omdat de leuke items al snel uitverkocht zijn dus is het geen optie langere tijd te wachten of er nog andere leuke items online komen. Vaak zijn het ook preorder items dus moet je toch wachten op de producten. Misschien eens kijken om een grotere collectie in 1 keer online te zetten of te kijken naar de bezorgkosten want daardoor bestel ik echt alleen maar als ik iets echt heel leuk vind en ga anders toch naar andere webwinkels waar er gratis verzenden is of het bedrag lager mag zijn voor gratis verzending
Hoi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 Wij hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met het advies om er om 19:00 uur bij te zijn. Onze collecties zijn vaak binnen 36 uur uitverkocht. Je kan soms bestellingen laten samenvoegen, mits het een PRE-ORDER is. Wanneer je meerdere bestellingen met daarin een PRE-ORDER hebt geplaatst, kun je de ordernummers van jouw bestellingen mailen naar [email protected]. 💌 De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. Let op! de PRE-ORDER data mogen niet langer dan 7 dagen uit elkaar liggen & jouw pakketje wordt pas verzonden, nadat alle items bij ons binnen zijn gekomen. Lieve groetjes💕
Leuke site en goede service
Hoi Saskia, Bedankt voor je beoordeling!😍Wat fijn om te lezen. Lieve groetjes 💕
Iedere week een super leuke nieuwe collectie, die op een hele plezierige manier wordt getoond! Hele fijne klantenservice die altijd voor je klaarstaat als er iets is met je bestelling. Kortom, ik bestel heel graag bij Sweet!
Hoi Yvonne, Bedankt voor je beoordeling! Wat super leuk om te lezen🤗. Dat ga ik zeker doorgeven aan de lieve meiden bij de klantenservice!😉 Lieve groetjes 💕
Super leuke site. Hoe jij de kleding altijd presenteerd Groetjes Anita Harmelink PS: Super mooi verpakt
Hoi Anita, Bedankt voor je beoordeling! 🤩 De meiden pakken de bestellingen met liefde in! Lieve groetjes 💕
Moet me echt inhouden om niet wekelijks iets te bestellen bij jullie. Echt verslavend leuk allemaal! Mijn kast hangt echt ramvol met Sweetkleding... Jullie werken tegenwoordig met pre-orders. Op zich niet erg maar de pre-order datum wordt me net iets te vaak niet gehaald. Soms word je daar van op de hoogte gehouden maar niet altijd. Maaaarrrr...bovenstaande valt voor mij weg doordat de klantenservice echt super is!! Altijd vriendelijk, denken mee en reageren supersnel! Een dikke 10!!
Hoi Debby, Bedankt voor je beoordeling!🤗😍 De feedback gaan we zeker meenemen😉om steeds beter te worden. Die pluim voor de meiden van de klantenservice ga ik zeker doorgeven😍. Dankjewel! Lieve groetjes 💕
Blij met de artikelen die ik besteld heb! Ook het retour doen van kleding ging goed. Goede en persoonlijke service!
Hoi Jolande, Bedankt voor je beoordeling!🤩 Wat fijn om te lezen dat alles soepel is gegaan😍. Nog veel plezier met je items🛍️. Lieve groetjes💕
Ik heb een broek en blouse gekocht. Over de broek ben ik helemaal tevreden. Over de blouse niet. In eerste instantie werd de verkeerde maat gestuurd, dat kan gebeuren, werd keurig opgelost, weer zo leuk ingepakt, helemaal top. Maar de tweede blouse, er hangen veel draadjes aan her en der en bij het wassen is er al 1 ijzeren druk knopje af gegaan. Gelukkig had ik de reserve nog. Plus ik had al een grotere maat besteld, ik heb 40, heb XL besteld maar nog zit hij vrij strak. Ik dacht wanneer ik hem draag, rekt hij misschien wel, maar dat is niet het geval. Prachtige vlotte blouse maar dus net wat te strak. Maar buiten dat, t is niet zo dat ik niet meer bij jullie bestel, hoor!
Leuk kleding, iedere keer weer nieuw, heel fijn dat je het bij iemand aan kan zien, duidelijke informatie, goed en leuk verpakt. Met een vraag meteen reactie.
Leuke kleding, leuke setjes en duidelijke foto's! Jammer vind ik dat alles er maar heel even opstaat en dat als ik items wil bestellen, ze er nooit tegelijk zijn. Dus blijf je bij één item vaak onder het gratis verzenden. Dan dubbele verzendkosten, helaas......
Helaas zat de broek niet lekker terwijl hij werd aangeprezen als een heerlijk zittende broek , en moest ik hem terug sturen. Tot mijn verbazing moest ik zelf ook nog voor de retourkosten opdraaien,dubbel zoveel pech dus,ik baalde als een stekker. Bij alle andere bedrijven waar ik besteld heb is het altijd gratis,een verbeterpunt voor jullie dus,ik hoop dat jullie er wat mee doen .
Hoi Petra, We vinden het heel vervelend dat de broek niet zo comfortabel zat. We proberen het zo goed mogelijk uit te leggen hoe een item valt en zit, zodat je het (niet) hoeft te retourneren. We zullen nog beter ons best doen, om een retour en kosten te voorkomen in de toekomst! We snappen dat dit niet leuk is! Wij kunnen helaas geen gratis verzenden aanbieden omdat wij niet zo groot zijn! De verzendkosten zijn sinds kort omhoog gegaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om €5.25 (NL) verzendkosten te vragen bij een retour. Wij als bedrijf zijnde betalen €6,99 per pakketje. Dit is dus slechts een kleine bijdrage wat wij van jullie vragen. Hopelijk kan je onze keuze hierover beter begrijpen. Liefs Willemijn
als wachten beloond word is dat niet erg
Snelle levering, goede kwaliteit, alleen retour sturen vindt ik nog wat omslachtig, maar ook dat is prima
Zeer tevreden over m'n aankopen!
Super snel antwoord op mail en altijd een goede oplossing
Ik ben zo blij met mijn teddy vest. En fijn op tijd geleverd
Snelle reacties vanuit klantenservice, vriendelijk en leuke collecties
Leuke vrolijke kleding. Fijn dat deze ook online gecombineerd wordt tot setjes zodat je ziet hoe je het kunt dragen. Soms valt de kwaliteit van de kleding me wat tegen. Ook blijft het lastig om online de goede maat te lopen. Ik zou dan graag twee maten bestellen van een artikel, alleen dan betaal ik zelf de retourkosten. Dat vind ik wel een minpunt.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht